Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dükan krebi yap mesela yanına güzel yesilliklerle peynirli salata peynirli omlet olabilir i r

morordek ayva yemeye basladinmi bende çok yiyordum,bi araştırdım ne işe yarıyor hem kalorisi dusuk hem odem atiyo hem zayıflatıyor
Evet yedim birkac sefer ama cok yemedim henuz yaa :) cok katı geliyor bana ayva :)) muz elma mandalina falan yiyorum daha çok. Bi de geçen gün canim armut cekti, yedim
O zaman seni etiketlerim artık beğenilerine dikkat ederim
Gecmisi bazen okuyamasam da etiketlerime bakiyorum tambagim
Bırakın kalorili meyveleri hatunlar elmadan ayvadan portakldan sasmayin hem yiyin hem zayiflayin
Bunu eskilerin ezeli Dukancisi mi diyor
Sıcak süte çok az tuz katıyorsun, tuzlu süt oluyor. Küçükken şekerli süt yerine tuzlu süt istermişim şimdi de hiç sevmem şekerli sütü
Yaa cok ilginc valla hic denemedim ama guzel olur mu ki yaa emin olamadım bak şimdi..
Kolay gelsin kaptanim simdiden sinavda basarilar :)

Evet kaptanım ama şuan dükan yapmıyorum kendi diyetim dukani solladı bu hafta duraksama bekliyordum ama olmadı şuan 3kg ama hayatımda hiç kaçamak yok tek kaçamağın meyve yediğim sebzeler okadar az kalori ki meyveler etkilenmiyor bu günü hesapların en fazla 750 kalori

Canim haftaya hangi diyeti yapacaksın. Kendi diyetini yapacaksan beraber yapabiliriz bu hafta. Ya da ne zaman yaparsan beraber yapalim

Gordugum kadariyla senin diyetin de gayet iyi zaten. Bence diyette meyve olabilir gece cok gec saatte yenmedigi surece. Vitamin sonucta onlar da vucuda lazim

Burda ben varım orti hadi bu hafta bende yapıyom bozmak yok

Tamam canım. O zaman bu hafta ben de bozmadan yapacam söz canım. Bide cuma dan başlıyor değil mi yeni hafta. Geçen medusa38 yazmıştı gün gün onun ekran görüntüsünü aldım. O şekil yapacam B3n de o zaman

2 yk yulaf kepeği 1 yumurta ve az biraz sütle çırp 1 tane ortaboy krep olur
Tavanın dibini yağla iyice pişirce çevir yapışmaz
T tatlitambak

Tarifi kaydettim canım ama yarına 2 kişi daha cagirdim o yüzden diyet lik menüden uzak olacak yarın ama ben kendimi kontrol edeceğim...

Tarifi kaydettim canım ama yarına 2 kişi daha cagirdim o yüzden diyet lik menüden uzak olacak yarın ama ben kendimi kontrol edeceğim...
Olsun cnm ekmek yeme omlet lıght peynir işini fazlasıyla görür sakın cıs yeme hatta biz yarın sp yapıyoz sende yapabilirsin ayşe nin diyetinde perşembe sp var

Olsun cnm ekmek yeme omlet lıght peynir işini fazlasıyla görür sakın cıs yeme hatta biz yarın sp yapıyoz sende yapabilirsin ayşe nin diyetinde perşembe sp var

Protein +sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten... büyük ihtimal yarında öyle yaparım. Cuma serbest yazmış ayşe ama ben 1 gün serbest yaptım mi o 1 haftayı buluyor o yüzden serbest yapamam.
Ayşe ile beraber bana liste yapalım. Inan ki yılbaşına 68 olmak istiyorum aryik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…