- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.581
Benim koca full destek kacamak yaptırma z hatta istediğim kiloya ulaşınca dolab imi yenileyecekSenin masaallahin var canim. Ben o kadar iradeli olamadım hiç. Ben olduğum zaman da kocam bozdurdu hep. Sen benden önce mezun olursun zaten canim.
Dükan krebi yap mesela yanına güzel yesilliklerle peynirli salata peynirli omlet olabilir i rNasıl bir gruptur bu ya dünden beri baş agrım geçmedi kızlar.... umarım yarına geçer.
Bu arada arkadaşım gelecek sabahtan kahvaltıya. Kendisi de diyette bana sağlıklı bildiginiz tarifler varsa söyleyin yapayim
Hemen mezun olmasaydim hemen mezun ettiniz daha verilecek 11 kilom varbence o herkesten önce mezun olucak maşallah diyelimde nazar değmesin...
Evet yedim birkac sefer ama cok yemedim henuz yaa :) cok katı geliyor bana ayva :)) muz elma mandalina falan yiyorum daha çok. Bi de geçen gün canim armut cekti, yedimmorordek ayva yemeye basladinmi bende çok yiyordum,bi araştırdım ne işe yarıyor hem kalorisi dusuk hem odem atiyo hem zayıflatıyor
Gecmisi bazen okuyamasam da etiketlerime bakiyorum tambagimO zaman seni etiketlerim artık beğenilerine dikkat ederim
Bunu eskilerin ezeli Dukancisi mi diyorBırakın kalorili meyveleri hatunlar elmadan ayvadan portakldan sasmayin hem yiyin hem zayiflayin
Yaa cok ilginc valla hic denemedim ama guzel olur mu ki yaa emin olamadım bak şimdi..Sıcak süte çok az tuz katıyorsun, tuzlu süt oluyor. Küçükken şekerli süt yerine tuzlu süt istermişim şimdi de hiç sevmem şekerli sütü
Kolay gelsin kaptanim simdiden sinavda basarilar :)kızlar haftasomnuna kadar bana müsade sınava az kaldı popom tutuştu bi yandan geçmiş olsuna geşlenler bi yandan teog tatili yüzünden oğlanı biyerlere götür sınava çalışamadım fazla o yüzden pazartesiye kadar fala giremem haberiniz ola özge ve ordeğim de yoğun ama inanıyorum siz sapıtmazsınız güzel güzel diyeti yaparsınız misafirlere bi sürü şey hazırladım akşam 6 gibi gelmişlerdi ben sadece tadına baktım kalorili diye akşam yemekde yemedim midem kazınıyo ama kg vermek için yememem lazım özellikle de bu saatte sizde benim gibi yapın
Saol cnm benim diyette 2 gün -1 verdiriyor salı ve çarşamba bi gün deneyin derimbence o herkesten önce mezun olucak maşallah diyelimde nazar değmesin...
Evet kaptanım ama şuan dükan yapmıyorum kendi diyetim dukani solladı bu hafta duraksama bekliyordum ama olmadı şuan 3kg ama hayatımda hiç kaçamak yok tek kaçamağın meyve yediğim sebzeler okadar az kalori ki meyveler etkilenmiyor bu günü hesapların en fazla 750 kaloriEvet yedim birkac sefer ama cok yemedim henuz yaa :) cok katı geliyor bana ayva :)) muz elma mandalina falan yiyorum daha çok. Bi de geçen gün canim armut cekti, yedim
Gecmisi bazen okuyamasam da etiketlerime bakiyorum tambagim
Bunu eskilerin ezeli Dukancisi mi diyor
Yaa cok ilginc valla hic denemedim ama guzel olur mu ki yaa emin olamadım bak şimdi..
Kolay gelsin kaptanim simdiden sinavda basarilar :)
Dükan krebi yap mesela yanına güzel yesilliklerle peynirli salata peynirli omlet olabilir i r
Evet kaptanım ama şuan dükan yapmıyorum kendi diyetim dukani solladı bu hafta duraksama bekliyordum ama olmadı şuan 3kg ama hayatımda hiç kaçamak yok tek kaçamağın meyve yediğim sebzeler okadar az kalori ki meyveler etkilenmiyor bu günü hesapların en fazla 750 kalori
Gordugum kadariyla senin diyetin de gayet iyi zaten. Bence diyette meyve olabilir gece cok gec saatte yenmedigi surece. Vitamin sonucta onlar da vucuda lazimEvet kaptanım ama şuan dükan yapmıyorum kendi diyetim dukani solladı bu hafta duraksama bekliyordum ama olmadı şuan 3kg ama hayatımda hiç kaçamak yok tek kaçamağın meyve yediğim sebzeler okadar az kalori ki meyveler etkilenmiyor bu günü hesapların en fazla 750 kalori
Burda ben varım orti hadi bu hafta bende yapıyom bozmak yokmedusa38 kiz orti ne el at azcık. Gaz ver bişeyler yap bana...
Burda ben varım orti hadi bu hafta bende yapıyom bozmak yok
2 yk yulaf kepeği 1 yumurta ve az biraz sütle çırp 1 tane ortaboy krep olur
Tavanın dibini yağla iyice pişirce çevir yapışmaz
T tatlitambak
Sen başla yardım edicek ayşe hallederiz cnm bırakmak yok :)Tamam canım. O zaman bu hafta ben de bozmadan yapacam söz canım. Bide cuma dan başlıyor değil mi yeni hafta. Geçenmedusa38 yazmıştı gün gün onun ekran görüntüsünü aldım. O şekil yapacam B3n de o zaman
Olsun cnm ekmek yeme omlet lıght peynir işini fazlasıyla görür sakın cıs yeme hatta biz yarın sp yapıyoz sende yapabilirsin ayşe nin diyetinde perşembe sp varTarifi kaydettim canım ama yarına 2 kişi daha cagirdim o yüzden diyet lik menüden uzak olacak yarın ama ben kendimi kontrol edeceğim...
Evet bu hafta baya asıldım bende öyle umut ediyorum inşallah cnm
Olsun cnm ekmek yeme omlet lıght peynir işini fazlasıyla görür sakın cıs yeme hatta biz yarın sp yapıyoz sende yapabilirsin ayşe nin diyetinde perşembe sp var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?