- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.021
ay geldim canım iyiyiz ne yapayım hafta sonu yoğun oluyorum kızımda evde olunca savaş alanına dönüşüyor ev 2 si bir araya gelince kudurukluk maximuma çıkıyor...nilsub kuzum uğrayamıyosun kızın iyi mi?
geldim canım yoğundum 2 gündür birde banyonun tesisatında sorun var ..su sızıyor bir yerden belkide butun tesisat değişecek ay her yeri kırarlarsa çok fenaa..
Geçmiş olsun kaptanım. Bizim grup cumartesiyi sebze protein meyveyle geçirdislm kızlar sınavlar bitti şükür bundan sonra burdayım şu iki gün doğru beslenmedim kg ma ne kattı bilmiyorum yarın sabah belli olur haftadonu abartmayalım lütfen
Leslie yi abarttim bitiremedin milesli yapıcam kızlar birazdan gelirim öpüldünüz...
geldim canım yoğundum 2 gündür birde banyonun tesisatında sorun var ..su sızıyor bir yerden belkide butun tesisat değişecek ay her yeri kırarlarsa çok fenaa..
Geçmiş olsun kaptanım. Bizim grup cumartesiyi sebze protein meyveyle geçirdi
Bugün sp var yani kaçamak yok önümüzdeki uç gün de detoks tarzı bu hafta takım yuzdemiz yükselecek ins
Sağol canım .....ne oldu kaç kilo çıktın canım...Hoşgeldin canım. Sen olmayınca olmuyor gözümüz seni arıyor yahu....
Sağol canım .....ne oldu kaç kilo çıktın canım...
Canım bugün bende krep yaptım aslında ben nerdeyse hergün yapıyorum :)) afiyetolsunEki Görüntüle 1917608matilda34 canım krep yaptım ve harika oldu.
Bu sabah ki kahvaltımmedusa38
acikirsam sütlü kahve yapmayı düşünüyorum. Sonra da tavuk ggöğüs haşlama yanında yogurtla yiyecegim
Merhaba kızlar 2 gündür biraz sıkıntılarım var bu sebeple gelemiyorum kusuruma bakmayın diyeti bozacak bir kaçamak yapmadım içiniz rahat olsun. Sadece 2 gündür pek su içmediğimi itiraf edebilirim. Pazartesi günü daha dengeli başlayacağım inşallah menum:
Sabah: Menemen, 1 Kk peynir, 1 adet tam buğday( 10.30 gibi)
Aksam: 2 baget izgara tavuk, salata, yogurt ( 18.00)
Yalnız benim zayıflamam ciddi anlamda yavaşladı hatta durdu bayanlar bu da motivasyonumu aşırı bozdu. Hele şu soguklarda açlığa dayanmak öyle zorki
Öğlen 2 kasıkta süzme yoğurt yemistim onu yazmayı unutmusum
Öğlen 2 kasıkta süzme yoğurt yemistim onu yazmayı unutmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?