Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi geceler kızlar inşallah uyuyabikirim. Burnum tıkalı yaa...
uyuyamazsam ben de @servey gibi kendi kendime takılır artık napim.

nilsub canım sen nerelerdesin. Hayırdır. Hasta falan mı yoksa kızlar.
geldim canım yoğundum 2 gündür birde banyonun tesisatında sorun var ..su sızıyor bir yerden belkide butun tesisat değişecek ay her yeri kırarlarsa çok fenaa..

slm kızlar sınavlar bitti şükür bundan sonra burdayım şu iki gün doğru beslenmedim kg ma ne kattı bilmiyorum yarın sabah belli olur haftadonu abartmayalım lütfen
Geçmiş olsun kaptanım. Bizim grup cumartesiyi sebze protein meyveyle geçirdi
Bugün sp var yani kaçamak yok önümüzdeki uç gün de detoks tarzı bu hafta takım yuzdemiz yükselecek ins

geldim canım yoğundum 2 gündür birde banyonun tesisatında sorun var ..su sızıyor bir yerden belkide butun tesisat değişecek ay her yeri kırarlarsa çok fenaa..

Hoşgeldin canım. Sen olmayınca olmuyor gözümüz seni arıyor yahu....

Geçmiş olsun kaptanım. Bizim grup cumartesiyi sebze protein meyveyle geçirdi
Bugün sp var yani kaçamak yok önümüzdeki uç gün de detoks tarzı bu hafta takım yuzdemiz yükselecek ins

Hıh kaçamak mı o da ne yahu. Ben unuttum onu. Bugün misafirim geldi sarma kuru dolma yaptık ama ben tavuk göğüsünü hasladim onu yedim saat 16.30 gibi. Acikirsam da yoğurt yiyecem

Sağol canım .....ne oldu kaç kilo çıktın canım...

Oy oy sorma 75.3 76.5 arasi gidip geliyorum. Ama 3 gündür ciddi başladım diyelim. 10 gündür istikrarı yakalayayim. Aksama kadar iyi gidip akşam yedim de yedim hep. Ama bozmak yok 2 ay sonra 65 olmak istiyorum

Kızlar slm bugün gelemedim malum ev koca çocuk üçlüsüyle uğraştım neyseki oğlum daha iyi

Menüm
Sabah dukan krep hellim peynir

Akşam biraz tavuk biraz kıyma yoğurt bir dilim soğan

Ara sütlü mistik

Su 2.5
Spor 60 dk bisiklet 15 dk serbest hareket

Merhaba kızlar 2 gündür biraz sıkıntılarım var bu sebeple gelemiyorum kusuruma bakmayın diyeti bozacak bir kaçamak yapmadım içiniz rahat olsun. Sadece 2 gündür pek su içmediğimi itiraf edebilirim. Pazartesi günü daha dengeli başlayacağım inşallah menum:
Sabah: Menemen, 1 Kk peynir, 1 adet tam buğday( 10.30 gibi)
Aksam: 2 baget izgara tavuk, salata, yogurt ( 18.00)
Yalnız benim zayıflamam ciddi anlamda yavaşladı hatta durdu bayanlar bu da motivasyonumu aşırı bozdu. Hele şu soguklarda açlığa dayanmak öyle zorki

Canim gerçekten soğuklar da diyet yapmak bana da zor geliyor. . Heleki bu kadar meyve varken.... Stres te etkileyebilir kilo vermeni canım vakit az kaldı ya ondan olabilir. Yoksa menülerin gayet güzel

Öğlen 2 kasıkta süzme yoğurt yemistim onu yazmayı unutmusum

Iyi aksamlar kizlar
Bgun menumu paylasmim hepiniz beni topa tutarsiniz ama yarindan itibaren dukana devm insallah bgun mevlut vardi kiz kardesimin oyuzden braz abarttm yarin soz dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…