Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menumu yazdiktan snra spor yaptim aysenin uyarisiyla cezami da yaptim fazlasiyla
2×20 tam mekik
2×20 yarim mekik
1 dakika plank
20 bi bacak 20 bi bacak yan yakma hareketi
15 yarim şınav
bgunluk bu kadr yarinda eger erken gelirsek eve yaparim leslie ve bunun gbi egzersiz ama erken gelemezsek genede bu egzersizleri yapicam insallahh hadi grusuruz

morordek nilsub toplight inatettimolacak

Ev oturmasında da dikkat et tambagim aman ha :)

Hadi bakalim sana emanetler o zaman kesin guzel eksiler gelir bu hafta

Gittik geldik canım. Agzima sürmedim bile. Zaten ben de 2 tane canavar olduktan sonra istesem de tabakta bana bişey kalmaz. Mezun olacam tak etti artık o yüzden kaçamak yok. 24 ocak 65 olmak istiyorum

Gittik geldik canım. Agzima sürmedim bile. Zaten ben de 2 tane canavar olduktan sonra istesem de tabakta bana bişey kalmaz. Mezun olacam tak etti artık o yüzden kaçamak yok. 24 ocak 65 olmak istiyorum
Cnm pazartesi salı çarşamba menusumu instegramda paylasyorm eklemek istediğin olursa yaz bana yarın saf protein zaten

Hepinize iyi geceler.

Ayşe canım.
medusa38 saf protein günü deyince aklıma
tavuk balık kırmızı et
süt
yoğurt
peynir geliyor nedense.
Bunlar serbest değil mi canim.
Peki mantar da protein midir.

Cnm pazartesi salı çarşamba menusumu instegramda paylasyorm eklemek istediğin olursa yaz bana yarın saf protein zaten

Tamam canım bakarım.... sabah ki kahvaltıyı hayal ediyorum. Yulaf kepekli omlet in içine haşlanmış yumurta sarıp yiyecem uleeennn:)
yaşasın yımırta

Hepinize iyi geceler.

Ayşe canım.
medusa38 saf protein günü deyince aklıma
tavuk balık kırmızı et
süt
yoğurt
peynir geliyor nedense.
Bunlar serbest değil mi canim.
Peki mantar da protein midir.
Cnm ben hiç mantar yemedim saf proteinde ama ileriki hafta pazartesi ye mantar ekleyecegim

Cnm ben hiç mantar yemedim saf proteinde ama ileriki hafta pazartesi ye mantar ekleyecegim
Pazartesi salı çarşamba menusumu instegramda cnm ekledim canım ben genelde iki Ogün besleniyorum ama uç Ogün yazdım instegramda aç olduğumuzda öğleden yeriz kalori yönünden sıkıntımız yok çarşamba günü çorbanın tarifi bende salı günü hallederiz onu

Gördüm canım. Ellerine sağlık. Kereviz almadım daha yarın bakacağım. Umarım bulurum.

Hayırlı sabahlar efendim
Dünkü menüm
2 kaşık menemen
1 kaşık kuymak
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek

Ara
Bir kupa 5 i bir yerde çay

Akşam saat 5 gibi
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık karnıbahar püresi
1 kaşık yoğurtlu lahana salatası

Spor yok malesef babamlar bizde olduğu için

Bugün cocuklarla birlikte toplam da 8 yumurta yedik:)
3 u bana ait. Kizimda krep istedi ona da tam buğday dan yaptım krep i.

yeşil çayımı da içtim. Karnım doydu şükür

Gayet güzel gorunuyor afiyet olsun sütü bir bardağı geçirme yoğurt falan istediğin kadar yiyebilirsin yulaf kepeği de 2 kaşık gunluk

Tamamdir canım. Sabah ki krep e 1 kepçe kullandım yani 100 ml oluyor. Yulaf kepegı daha tüketmemek bugün zaten... yoğurdu acikirsam yerim.

Selamlar kızlar.. Ölmedim hala yaşıyorum.. Reglinin bana bıraktığı ödemle başladım güne. Evi bi temizlikten geçirdim makalelere geri gömülüyorum.. Öpüldünüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…