- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.001
Kolay gelsin canım. Çocuklar seni yoruyor bu aralar..
Ev oturmasında da dikkat et tambagim aman ha :)
Hadi bakalim sana emanetler o zaman kesin guzel eksiler gelir bu hafta
Cnm pazartesi salı çarşamba menusumu instegramda paylasyorm eklemek istediğin olursa yaz banaGittik geldik canım. Agzima sürmedim bile. Zaten ben de 2 tane canavar olduktan sonra istesem de tabakta bana bişey kalmaz. Mezun olacam tak etti artık o yüzden kaçamak yok. 24 ocak 65 olmak istiyorum
Cnm pazartesi salı çarşamba menusumu instegramda paylasyorm eklemek istediğin olursa yaz banayarın saf protein zaten
Evet canım yumurta yoğurt et turleri hepsi serbest yulaf kepeği neden krep yap benceTamam canım bakarım.... sabah ki kahvaltıyı hayal ediyorum. Yulaf kepekli omlet in içine haşlanmış yumurta sarıp yiyecem uleeennn:)
yaşasın yımırta
Cnm ben hiç mantar yemedim saf proteinde ama ileriki hafta pazartesi ye mantar ekleyecegimHepinize iyi geceler.
Ayşe canım.
medusa38 saf protein günü deyince aklıma
tavuk balık kırmızı et
süt
yoğurt
peynir geliyor nedense.
Bunlar serbest değil mi canim.
Peki mantar da protein midir.
Pazartesi salı çarşamba menusumu instegramda cnm ekledim canım ben genelde iki Ogün besleniyorum ama uç Ogün yazdım instegramda aç olduğumuzda öğleden yeriz kalori yönünden sıkıntımız yok çarşamba günü çorbanın tarifi bende salı günü hallederiz onuCnm ben hiç mantar yemedim saf proteinde ama ileriki hafta pazartesi ye mantar ekleyecegim
Gunaydıııın gunaydın guzel takımııımmm
Pazartesi salı çarşamba menusumu instegramda cnm ekledim canım ben genelde iki Ogün besleniyorum ama uç Ogün yazdım instegramda aç olduğumuzda öğleden yeriz kalori yönünden sıkıntımız yok çarşamba günü çorbanın tarifi bende salı günü hallederiz onu
Bundan sonra daha fazla dikkat etmeye çalışacağım inşallahMakarnayla patates kızartması aynı menüde olmamış.Miktar az ama akşam yeşsin.Öğlen veya kahvaltı olsaydı sorun olmazdı.
Bi dahakine erken sattte kaçamak yapmaya çalıs.
Gayet güzel gorunuyor afiyet olsun sütü bir bardağı geçirme yoğurt falan istediğin kadar yiyebilirsin yulaf kepeği de 2 kaşık gunlukEki Görüntüle 1917608matilda34 canım krep yaptım ve harika oldu.
Bu sabah ki kahvaltımmedusa38
acikirsam sütlü kahve yapmayı düşünüyorum. Sonra da tavuk ggöğüs haşlama yanında yogurtla yiyecegim
Gayet güzel gorunuyor afiyet olsun sütü bir bardağı geçirme yoğurt falan istediğin kadar yiyebilirsin yulaf kepeği de 2 kaşık gunluk
Kız ben 3 yumurta yesem gün boyu acıkmam heraldeBugün cocuklarla birlikte toplam da 8 yumurta yedik:)
3 u bana ait. Kizimda krep istedi ona da tam buğday dan yaptım krep i.
yeşil çayımı da içtim. Karnım doydu şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?