- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.061
Valla canım kasım gelince kitleniyosun.millet kasımda aşk başka diyo ben vizeler çok güzel gelsenize diyorum
Allah sağlık versin ama yoğunluklar halledilir yaparız biz herşeyi neler neler başaramadık bugüne kadar dimi dimi.. Accık destek olun bana kızzz
Canım simdi baktım senin listeye girme tarihin 24 Eylül, 2 ayın dolmus yani izne ayrılabilirsin istersen.
hadi inşallahh canımbugün tartılmam mümkün olmadı malesef ama mensim bitmek üzere ve kendimi hafiflemiş hissediyorum. Arkdaşım geldi dün, zayıflamışsın dedi üstelik iki hafta aradan sonra görüşmemize rağmen. 2 gün sonra tartılmayı planlıyorum nasipse geçen ay ki gibi olursa iki kilo birden gidebilir. öyleki hem eksiyi atmış olurum hemde 64 ün altına düşmüş olurum ve 63lü sayıları görürüm İnşallah.
Artılar artılar artılarrrrregl olcam bu hafta tatlı kazanına dusesım varrrr
Sorma yaaa napsam boleBeni de al yanına tatlı uğruna kaynaşmayı hazırım.... Çikolata dolu bir kazan olsun litfen
Elmayı doğra üzerine bol tarçın ve toz Hindistan cevizi serp kesmezse kuru inciri arasına 1 tane ceviz koy ye oda kesmezse 2 tane hurma ye yanına ceviz ve fındıkla dahada kesmezse 2 kare bitter ye artık ne diyim :))Sorma yaaa napsam bole
Sana yasak diyetimizde ne yazıyorsa onu ye ama bugün meyve var tarçınlı hindistan cevizli elma olur :)Beni de al yanına tatlı uğruna kaynaşmayı hazırım.... Çikolata dolu bir kazan olsun litfen
Sorma yaaa napsam bole
Sana yasak diyetimizde ne yazıyorsa onu ye ama bugün meyve var tarçınlı hindistan cevizli elma olur :)
Hadi gayret bu cuma şeytanın bacağını kırcaz.yılbaşına kadar sıfır kaçamak amacımız olsun:)
Şimdi kaç oldun didemcim.bende bu sabah tam 68 oldum yılbaşına kadar kaçamaksız ayşe nin de desteğiyle 60 olmak istiyorum.ne kadar yaklaşSam okadar iyi. hemen hemen aynı kiloyuz sende bana katıl destek olup kaçamaksız gidelim ne dersin:)Slm kizlarrr ben +600 le geldim bgun ama dun gunduz kizkardesmn sunnet mevlutundeydim aksamida misafirlige gittik mevlutte herkez cok zayiflamissin dediler okadr mutlu oldumki hatta bazilari yetr daha verme dediler verme dyenlere popo gosterdim uzeride yelek vardi grunmuyodu kaldrdim yelegimi gsterdm bak dedm birdaki kafalar erisin ondan snra dedi bi guluyolarama bu aralar esim 2 cocuk dye tutturdu galiba ocak ayina kadr diyete devm snrada cocuk dusunuyoruz ozmana kadr 60 kilo olsam bana yetr bu hafta hedefim 67 olmak kasim sonu hedefimi tutturmak istiyorum insallah tuttururum bundan snra bozmak yok ocaga kadr 60 olucam insallahhhh
Slm kizlarrr ben +600 le geldim bgun ama dun gunduz kizkardesmn sunnet mevlutundeydim aksamida misafirlige gittik mevlutte herkez cok zayiflamissin dediler okadr mutlu oldumki hatta bazilari yetr daha verme dediler verme dyenlere popo gosterdim uzeride yelek vardi grunmuyodu kaldrdim yelegimi gsterdm bak dedm birdaki kafalar erisin ondan snra dedi bi guluyolarama bu aralar esim 2 cocuk dye tutturdu galiba ocak ayina kadr diyete devm snrada cocuk dusunuyoruz ozmana kadr 60 kilo olsam bana yetr bu hafta hedefim 67 olmak kasim sonu hedefimi tutturmak istiyorum insallah tuttururum bundan snra bozmak yok ocaga kadr 60 olucam insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?