- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.281
Menun cok guzel olmus taki biskuvili pudinge kadar
Kacamaklara ceza verelim diyoruz tambakm ne dersnmesela senle baslayalim
Kacamagin acilimi benim icin soyle
Mesela bana gore kahvaltida yenen ceyrek simit kacamak degil ekmek yemedgm icin bagzi degisimler vardir diyette o degismlere gore diyetimi uygularm ben
Borek kek hamur isi kesinlikle olmamali
Aksam 19dan sonra yenen hersey yaga donustugu icin oda olmamali
Sabah kahvaltilarinda sucuk sosis vs olmamali recel balda olmamali
Pilav makarna 2yk gecmemeli
Bunlari diyetisyenmden ogrenmistim sizide bilgilendirym istedim
Herkez kacamak yapinca bende ister istemz yapiyom iste
Simit makarna pilav bu ay 0 kacamak oldugu icin kacamak sayilir evet normalde degil ama dedigim gibi miktar onemli
Tesekkur ederım canım ama kırıldım gercektenn
Merve menuyu begendi1cennet hurması
10 da peynırlı tost,10 fındık,1 yumurta
15 te kıymalı nohut yemegi,chaılı yoğurt
16 da 1mandalın
17 de 2 kucuk elmalı turta,1cay
18.30 da kıymalı yoğurtlu karnıbahar
2lt su
Sade tkahvesi
Kiz totoyu kaldramazsak nasil ericek bu yaglarBağa mi diyon kiz.... el atıver amma spor verme bu soğukta totomu kaldıracak halim yok ama yedin madem kalk evi temizle de temizlerim utun var yap de yaparım. Yatakta iyidir.
Zaten yedim diye tam 1.5 saat ev temizliği yaptım. Bittim yanu
O zaman pekiAy onu yaktim ben emin canım. Çok yoruldum. Bugün 30 dk yürüyüş yaptım ve 1.5saat ev temizledim akakşam akşam. Şimdi oturdum yani
Leslide guzel aslinda bak 3mile ceza olabilirAslında olur canım ama benim yapacağım en makul spor şuanda leslie olur. IP atlayarak. Galiba göbeğim düşmüş. Araştırma asmasindayim. Değişik fikrin var mı ceza konusunda
Aysede bana gore iyi bir ornek degil ayda 4 kilodan fazla vermek saglikli degil benceKız sende bizi örnek alacagina Ay şeyi örnek alsanamedusa38
Aysede bana gore iyi bir ornek degil ayda 4 kilodan fazla vermek saglikli degil bence
Ay her sayfada seda akgul gormekten gina geldi lipomagnet reklami sizdede cikiyormu be
Leslide guzel aslinda bak 3mile ceza olabilir
Tabi cnm herkes kendine göre ayarlar sadece bu ay için ve zaten katılmak isteyenler için:)Herkez kacamak yapinca bende ister istemz yapiyom iste
Simit makarna pilav bu ay 0 kacamak oldugu icin kacamak sayilir evet normalde degil ama dedigim gibi miktar onemli
Hahaha verebildik te sanki :))Aysede bana gore iyi bir ornek degil ayda 4 kilodan fazla vermek saglikli degil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?