- 23 Ağustos 2012
- 14.708
- 38.900
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.241
Gunun menusu
Sabah
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Kk peynir
Zeytin cay
Ogle
1kase yogurt
Aksam
5yk etli patates yemegi
Yogurtlu kozlenmis biber
Su 2.5 litre
Spor yok
toplight @nilsub @inatettimolacak morordek
Öğleye doğru uyanınca öyle oluyo çalışsam kesin 3 yapardım :))Krakercim ve diğer 2 öğün yapan kızlar;
Zor olmuyo mu yaçalışınca öğle yemeği modum mutlaka oluyo, Ee sabahta kaffaltısız olmaz, bende geçmek istiyorum 2 öğüne ama çok zor görünüyor gözüme
Krakercim ve diğer 2 öğün yapan kızlar;
Zor olmuyo mu yaçalışınca öğle yemeği modum mutlaka oluyo, Ee sabahta kaffaltısız olmaz, bende geçmek istiyorum 2 öğüne ama çok zor görünüyor gözüme
Ooo bu süpermiş, takımın tümünü bu gruba dahil etsek süper olur, herkes mezun olur vallahiKIZLAR LÜTFEN OKUYUN
Takım içi grup kurmak istiyorum grubun adı
Yılbaşına kadar kaçamak yapmayanlar grubu
1 kuralımız
Kaçamak yapmamak
( hamur işi ki bundan kastım hertürlüsü,tatlı hertürlüsü,bakkaliye ürünleri ve aklınıza gelecek bir çok şeker un ve zararlı şeyleri ihtiva eden yiyecekler yani kısaca kilo almamıza neden olan bütün yiyecekler )
Ve 1 sonucumuz olacak
Buna uymayan üye gruptan çıkaracak
Bakalım 1 ay sonunda zafer kimin olacak
Gruba katılmak isteyen arkadaşlar lütfen kendini eklesin
Burda amaç yılbaşına kadar ki bu 1 aylık bi zamanda verebileceğimiz maksimum kiloya erişmek ve yeni yıla daha iyi hissederek girmek
Aa o niye küstü? Ya ben cok sey mi kacırdım 2 günde, noldu gene takımda bana bi özet geciverin@servey de küstü, ne güzel yazıyordu kuzucum, gelmez oldu artık
Çalışırken 2 ögün bence cok zor canım, o yüzden kendine göre ayarla 3 ögünle devam et.Krakercim ve diğer 2 öğün yapan kızlar;
Öğleye doğru uyanınca öyle oluyo çalışsam kesin 3 yapardım :))
Kızlaaaaaar kaçamak yok dimiiii:))
insallah canimCanım iyi oldu böyle beraber daha mutluyuz sonuçlarda daha iyi olacak ins
takipte klma katil bize sende :)Muhteşemsiniz yaa
Takipteyimm.
cok gecmis olsun canim sagligin yernde olduktan snra her zamn olur bebis canmBen mezun olmaktan vazgectim cunku bebek isi iptal oldu
Belim agriyordu hep dun MR cekildi kist varmis belimde ilac ve igne tedavisi olucm 3 ay sonra tekrar giricm o yuzden buralardayim gitmiyorum
Sagol canm igne ve ilacla gecmesini umud ediyorumÇok geçmiş olsun cnm herşey nasip.iğne ilaçla düzeliyor dimi
Bugun olmadida arada gozume carpiyo kacamak gunu disinda yemeyelimki bizimde motivasyonumuz dusmesin.. ben kesmiyimde grup olarak ortak karar alalim mesela 500 ip atlama cezasi olabilirGecmis olsun canım ama zaten cok yaklastın hedefine
Ya ben dunden beri giremeyince okuyamadım uzun uzun, kim ne yazmıs gene? Kes sen cezayı, bizde ceza serbestordek bana yetki verdi dersin soran olursa
GeleyimmiYılbaşına kadar kaçamak yok kulubü kurdum gelen yok :))
Zor olmuyor canim 11de kahvalti yaptigim icin ama erken yapsam zorlanrdm mutlakaKrakercim ve diğer 2 öğün yapan kızlar;
Kahvaltiyi anlamdm hellimli salata derken domates salatalik falanmi vardiMenüm
Sabah(11.00) hellimli salata
Ara chia pudingi içinde muz vardı
Akşam brokoli yoğurt
Bi meyve daha yicem elma olur haralde
Su 2
Spor 70 dk yürüyüş 30 dk bisiklet
Menun cok guzel olmus taki biskuvili pudinge kadarPek uyamadim sanki canım ya ama uymaya çalışma çabasında idim
Sabah 8.30 da
tavada salcali yumurta
peynur
salatalik domates sogan
oglen 13.de
1 hurma
1 elma
3 yk yogurt meyvelerin en miniklerini sectim ama
arkadasa gidip geldim saat 16.15 civari kocam meyve yemek icin beni beklemis
5 yk nar
1 mandalina
aksam 17.15 te ise
1 tavuk pirzola
1 kase yogurt
veee 18.30 da 1 dilim biskuvili puding yedim.
Kacamaklara ceza verelim diyoruz tambakm ne dersnMaalesef benim var . Benim istikrar en fazla 4 gun sürüyor napalim
Ne eee daha ilk günden oldumu cnm ne yedin bakemMaalesef benim var . Benim istikrar en fazla 4 gun sürüyor napalim
Amman naptın sen Üzgünüm cnm ama bızımla değılsınPek uyamadim sanki canım ya ama uymaya çalışma çabasında idim
Sabah 8.30 da
tavada salcali yumurta
peynur
salatalik domates sogan
oglen 13.de
1 hurma
1 elma
3 yk yogurt meyvelerin en miniklerini sectim ama
arkadasa gidip geldim saat 16.15 civari kocam meyve yemek icin beni beklemis
5 yk nar
1 mandalina
aksam 17.15 te ise
1 tavuk pirzola
1 kase yogurt
veee 18.30 da 1 dilim biskuvili puding yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?