Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Netim bitti akşam gelemedim menumu yazıp gideyim sabah kurs var alırım net paketinde
Bugunku menüm
Sabah ogle
Bol yeşillikli ve peynirli salata
Çay
Ara
Chia li ayvalı ve yarım muzlu yoğurt
Akşam
Brokoli haşlama 5 te yedim
Pul biberli sarımsaklı naneli yoğurt üzerine
Ara 7:30
Ayva ve küçük portakal
Ara yarı sutle Türk kahvesi
Beşi bi yerde çayı
Birkaç limonlu küçük marul
Su 2lt
Spor 100 mekik sabah erken kalkacam başka spor yapamicam ama yarın yuruyecegim inş
morordek toplight

T tatlitambak 2 gün dahadayansaydin keşke en azından ne kadar verebildiğini gorurduk
Neyse sağlık olsun kraker de bana böyle kilo vermesi sağlıksız demiş
Ben sağlıklı besleniyorum her çeşit sebzeden var menumde protein var meyve var kurallara uyuyorum sporunu yapıyorum ve en önemlisi motivasyonunu yüksek tutup kaçamak yapmıyorum inşallah isteyen herkes hedefine ulaşır

Vallahi ben soguklarin yağmurun çamurun araya girmesiyle baya motivasyonum bozuldu. Bununla ilgili grupta paylaşımda da bulundum, acil motivasyona ihtiyacım var diye kimse destek olmadı. Grubun baya koptuğunu ve eski enerjisini kaybettiğini düşünüyorum. Açıkçası şuan grup beni pek motive edemiyor, üyelerden de çok az kişi aktif katılıyor, kaptandan acil grubu toparlamasıni rica ediyorum. toplight morordek

Kesinlikle bende şuan takımda disiplin olmadığı için çoğu kişinin saldigini düşünüyorum. Betulun ben ayrıldığını sanıyordum en son 64.5 kiloyum dedi görünmedi sonra busram ne zaman gruba girdi neler oldu hiç anlamadım tanışmadık bile. Kaptanları acil takım motivasyonunu toplamaya ve kuralları uygulatmaya davet ediyorum.@toplight morordek nilsub KumraL_KrakeR toz-pembe

Ay her sayfada seda akgul gormekten gina geldi lipomagnet reklami sizdede cikiyormu be
Kraker ilahi acayip yüzümü güldürdün kız yorumlarına koptum. Kim kime küstü, reklamlar... Bombasın yeminle iyiki gruptasin açık sozlulugune ve samimiyetine bayılıyorum.

Canim senin beslenme sağlıksız değil canim asıl olmasi gereken o. Ben de yaptım ve hiç acikmadim hatta bazı öğünlerini es bile geçtim. Ve gözüm hicbirsey kalmadı birseyler saldirmadim. Diyette olduğumu unutup sağlıklı beslenmeye sevketti beni. Sen yolundan devam et canım. Gayet iyi gidiyosunsendeki motivasyonun grgramı bende olsaydı ben coktaaan istedigim kiloda idim

Menuye bak maşallah sebzesi var meyvesi var yoğurdu var. Chai zaten muhteşem bir besin.protein de var. Gayet te sağlıklı. Zaten hamurisi ve tatlı yok. Sporda varsa daha ne olsun .
canim senin sayende de bende zayiflama moduna tekrar girdim. Şuan o pis istekleri tatlı krizlerim yeme ataklarım geçti.. senin diyet tarzın benim yaşam tarzı olacak Allah in izniyle.tabi azcık çerez de eklenmiş hali ile.cerez demişken ben de bazı günlerde 2 meyve hakkı var ya onun birini Kuruyemiş le degisturseniz nasıl olur ceviz badem fındık gibi.

Sen zaman yaklastikca stres yapıyorsun bence ondan canım. Kilo vermenin duraksama si. Kacamak yapmadiysan ufak değişiklikler yap. Meslek kahvaltı ni farklı yap. Yulaf lapasi tarzı o bile metabolizmayı etkiler.
tatlım beni de bu soğuk havalarda tatlı yemek hatta sürekli birseyler yemek durtuyor.. Motivasyonum gitti ama ben burada idim medusa38 wendy azaydidem matilda34 hepimiz buralardaydik. Ben bu fistiklar in sayesinde. Motivasyonumu arttirip tam gaz devam etmeye başladım. Boşver sen gelmeyenleri. Biz buradayız.

Canim Betül zaten arada uğrayan misafir konuk gibi bişey yani. O yüzden o bir var bir yok arada muhabbete gelir o kadar...

toplight sınavın nasıldı kaptanım??
KumraL_KrakeR sende girmiştin değil mi??
ssınav iyi geçti de sonrasında hastalandım
Grupta motivasyon eksikligi var kaptanim nerelerdesn bi cozum bulsan toplight

Kacamak yapanlar cok rahat sunu yedik bunu yedim diyor mesela nerde bunlarin cezalari ben simdi olaya el atcamda ayip olcak
krakerim yaw 2gün girmedik kızmışınız
haklısınız
kızlar tek tek alıntılayamadım
ptesi işyerinden arkadaslarla buluştuk herkes zayıflamışsın dedi öğleyin dışarda oturmuştuk sanırum üşüttüm ptesi den beri yatıyom yarın iibaşı yapacam ama kendimi toparlayamafım zaten 20 gündür evdesin hastaöı geldin demesinler diye dün akşama kadar yattım biraz toparladım dedim oğlanın sınavları varmış akşam onu çalıştırdım
bugün biraz iyiyim geçmişi okuyup anca gelebildim

Bende dünkü menümü yazayım;

Sabah; 1 parça yumurtalı ıspanak, 1-2 çatal haşlanmış karnabahar, 1-2 çatal eşimin lahanadan

Öğle; 2-3 yk yoğurt, 2 minik köfte, 1 yk acılı ezme

Akşam; 3-4 yk bol tarçınlı yoğurt, 1-2 çatal et haşlama, 1 parça yumurtalı ıspanak, 1 dl dukan ekmek

İçeceklerim; light sütlü nescafe, yeşil çay, 1,5 lt üstü su

Spor; oldukça hareketli bi gün geçirdim, kızımı doktora falan götürünce koşturdum bayaa, o nedenle spor yapamadım..

toplight morordek inatettimolacak

kaptanım size ve ördekciğime haksızlık yapılsın istemem açıkcası, ördekcim geliyo sizde hasta hasta evden mümkün olduğunca yetiştiniz bize, hatta geçen hafta full bizimleydiniz, inatettimolacak özgeciğime de kızamam kızcağız yoğunum diyo, öğrenci insanın halinden de anlamak lazım, kızıcaksak nilsub kaptanıma kızalım gerçi kızı hastaydı, kendi toparlayamadı derken kimseye kızamıyorum, anam kendime kızıcam sonunda sanırım

Ben mezun olmaktan vazgectim cunku bebek isi iptal oldu

Belim agriyordu hep dun MR cekildi kist varmis belimde ilac ve igne tedavisi olucm 3 ay sonra tekrar giricm o yuzden buralardayim gitmiyorum
Hadii yaa
Üzülme canım.Herşeyde bi hayır vardı. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…