- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.261
İnşallah cnm gel katıl bize:) sende arada kaçamağı abartıyosunSagol canm igne ve ilacla gecmesini umud ediyorum
Bugun olmadida arada gozume carpiyo kacamak gunu disinda yemeyelimki bizimde motivasyonumuz dusmesin.. ben kesmiyimde grup olarak ortak karar alalim mesela 500 ip atlama cezasi olabilir
Birde grup ici yarismi yapsak gaza gelmem lazm
Hellim peynir cnm protein zaten :))Kahvaltiyi anlamdm hellimli salata derken domates salatalik falanmi vardi
Protein alaydin accik sabah yumurta yemeni tavsiye edrm
Gel hadiGeleyimmi
Kacamak yapanlarin cezalarini kesek o zaman
vala bence haklisim canim bende saliyorum kendimi bazen ayni dedigin gbi ama kaptanimizinda isleri var heralde bu hafta kimse dgru duzgun ugramadiBirde kaptanim su haftalik mesaj sayisinada dikkat edelim bence kurali ihlal edenler uyarilsn @toplight valla ben bazen bakiyom mesela busra bi geliyo bi gidiyo betulde oyle bu sefer bende kendi dendine amann diyom kimse menu yazmadgmn bile farknda degil girmiyim simdi diyom bu sederde diyetten kopuyom
Ben yazdım cnm açılımı kilo yapan yapmaya teşebbüs eden herşey kaçamak daha ne olsun :)Kacamagin acilimi benim icin soyle
Mesela bana gore kahvaltida yenen ceyrek simit kacamak degil ekmek yemedgm icin bagzi degisimler vardir diyette o degismlere gore diyetimi uygularm ben
Borek kek hamur isi kesinlikle olmamali
Aksam 19dan sonra yenen hersey yaga donustugu icin oda olmamali
Sabah kahvaltilarinda sucuk sosis vs olmamali recel balda olmamali
Pilav makarna 2yk gecmemeli
Bunlari diyetisyenmden ogrenmistim sizide bilgilendirym istedim
2097 servey burdaAyy kendimi hababmdaki mahmut hoca gibi hissettim
Tesekkur ederım canım ama kırıldım gercektenn
Tamam canım önemlı degıllll gel sarılalımmmYaaa kırılma bana seni üzmek asla istemem. Sen üzülme elamiz da üzülür bak....
gerçekten ben de üzüldüm. Yanlış anlaşıldıysam kirdiysam Özür dilerim canım.
Lise numarnmi kiz yoksa2097 servey burda
Herkez kacamak yapinca bende ister istemz yapiyom isteİnşallah cnm gel katıl bize:) sende arada kaçamağı abartıyosun
Simit makarna pilav bu ay 0 kacamak oldugu icin kacamak sayilir evet normalde degil ama dedigim gibi miktar onemliBen yazdım cnm açılımı kilo yapan yapmaya teşebbüs eden herşey kaçamak daha ne olsun :)
Tabiki buna simit pilav ve makarna da dahil
Bu sadece 1 aylık deneme cnm bütün bunları yemezsek nası olucaz
Yok uydurdummm canımLise numarnmi kiz yoksa
Kızlar dünden beri cok yogundum giremedim, anca fırsat bulabildim kusura bakmayın
Tamam canım, kaptanımız bir sey yazdı mı görmedim ama izin hakkın var, eger istersen ayırırız izne. Ama izne ayrılan kolay kolay geri gelemiyor, genelde bi salma durumu oluyor goruyorsundur
Grupta motivasyon eksikligi var kaptanim nerelerdesn bi cozum bulsan @toplight
Kacamak yapanlar cok rahat sunu yedik bunu yedim diyor mesela nerde bunlarin cezalariben simdi olaya el atcamda ayip olcak
Sagol canim iyiyiz çok sukur o konuda bir sıkıntımız yok :) bazen kosturmaca ile geciyor gunler maalesef.. Bir de donem sonu yaklasiyor yavastan malum..Kız sen uğramayinca ben merak ediyorum acaba nasıl. Beslenmesine dikkat ediyor mu oğlumuza iyi bakıyor mu diye. Bi aklımda sen de ha. Yani çirkin ordekte
Krakercim ve diğer 2 öğün yapan kızlar;
Zor olmuyo mu yaçalışınca öğle yemeği modum mutlaka oluyo, Ee sabahta kaffaltısız olmaz, bende geçmek istiyorum 2 öğüne ama çok zor görünüyor gözüme
Öğleye doğru uyanınca öyle oluyo çalışsam kesin 3 yapardım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?