Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bi hafta benim diyete dayanan beş kilo verirsin sonra o motivasyonları daha kacamaksiz devam edersin

canım öğlen yemekhaneye gidiyorum ne çıkarsa yiyorum pilavı makarnayı emiyorum sadece. evim işe çok uzak 8'deki mesai için 6'da uyanmam gerekiyor. bebeği kayınvalideme bırakıp (yürüyerek arabamda yok) servise yetişiyorum. zaten çıktığımda karanlık oluyor o yüzden de kahvaltıyı iş yerinde meyve kuruyemiş süt ve kahve ile geçiştirmeye çalışıyorum. bugün onu bile yapamadım çünkü elektrikler kesikti öyle çıktım evden burda atıştırdım cıss şeyler. yani ev hanımı olsam tamam ama benim yapabileceğim bi diyet değil. benim akşamı düzeltmem lazım tek oluru o.. bu arada dün planladığımdan fazla yedim ama 19.30'da yeme işini bıraktım ve planladığım gibi avuç içi kadar kuruyemiş ve 1 bardak tarçınlı zencefilli süt içtim saat 10'da da yattım bu çok iyi görünmese de benim için önemli bi gelişme tabi zaten sabah da -600 gördüm zaten mükafat olarak inşallah bugün menüyü de düzgün yapıp 7'den sonra yeme olayını kapatmak hedefim artık günlük hedefler koymaya başladım kendime

bugün çok iyi başlamadı ama iyi bitirirsem başarılı bi gün olacak

valla bişey diyim mi kimse benim zayıflayacağıma inanmıyor bu yüzden de o bakışları inan çok merak ediyorum hele bi arkadaşım var 3 ayda bi görüşüyoruz onun ifadesini çok merak ediyorum
Ben mezun olmaktan vazgectim cunku bebek isi iptal oldu

Belim agriyordu hep dun MR cekildi kist varmis belimde ilac ve igne tedavisi olucm 3 ay sonra tekrar giricm o yuzden buralardayim gitmiyorum

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Sen sağlığına kavuş da bebek yine olur inşallah. benim de bi 3 ay sonra niyetim var 3 ayda 100'ün altına düşersem hamile kalmak istiyorum kalasıya kadar ilk 3 ayda falan biraz daha veririm belki inşallah o üç ayda sen de sağlığına kavuşursan beraber hamiş oluruz

Kaçış yok en kısa sürede ne dediler söyle bize de, unutmam bak, mutlaka gidiyorsun.

bugün aricam canım 1 hafta sonraya randevu veriyorlarmış

Menüm
Sabah(11.00) hellimli salata

Ara chia pudingi içinde muz vardı

Akşam brokoli yoğurt

Bi meyve daha yicem elma olur haralde

Su 2

Spor 70 dk yürüyüş 30 dk bisiklet

çok güzel dengeli bir menü olmuş canım tebrikler

canım mesela planlanan menümüzü paylaşırız ertesi gün için o menünün dışına çıkılmışsa eğer kaçamak olur. mesela burda 9 ay boyunca her sabah 3 dl ekmek ve birer tk bal pekmez yiyen bi arkadaşımız 40 kilo verdi. neyi ne kadar yediği de önemli bi insanın ya da kişi bu kaçamak diye belirtir menüsünde sen de ceza kesersin öyle de olabilir

ben de günlerdir menü bilirmiyorum bir iki kişi hariç kimse bildirmiyor zaten. ben diyet yapamadığım için bilmedim. menü bildirmeme cezası da olsun o zaman

candy_candy
canım arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışlar. Bu da yeni okudum ve cok hosuma gitti.Eki Görüntüle 1919052

çok güzel çok çok teşekkür ederim destekleriniz için arkadaşlar ben de kendimi toparlamaya çalışıyorum hepinize çok teşekkürler T tatlitambak wendy medusa38 ebrusonmez toz-pembe azaydidem

tebrikler canım çok güzel. sporun da harika

Gunaydin herkezlere dun yazdiklarmdan oturu yanlis anlasilmak istemem kaptanlarimizdan yada yardimcilarindan yana asla skntim yok sadece biraz daha sıkı denetim olsa kendimizi sorumlu hisseder ve daha iyi kilolar veririz
medusa38 senin verdigin sekilde neden sagliksiz hemen aciklayim cabuk giden cabuk gelir demisti diyetsyenm kesinlikle vermene lafim yok ama dukanla verilen fazlasiyla geri aliniyor bana gore degil dedim sadece zaten her hafta hemen hemen 3 kilo vermek olagan bise degil bu yuzden saglikli degil anlasildimmi aceba

Kime sorsam çok zordu diyor. Sonumuz hayr olsun.

ebru ortim nasılsın? lahanaya devam mı? ben eksilere geçmeye başladım şükür, sözümü tutuyorum geliyorum 50'lere :)

sen naaptın temizlik bitti mi? yorgunluk mu çıkıyo? yoksa hala devam mı temizliğe?? benim de dolap içlerim duruyo, onları silmem lazım ama gel görki yapcak adam yok :)

Bu konuda haklisin bende giriyorum çıkıyorum kimse yok kendi kendimize idare ediyoruz SanAda tabiki motivasyon asilMak isterim ama sen çok yogundum hep buralarda olamiyosun
Havaların soğumasına birde olumlu yönünden baksan hava soğuk olunca vücut daha çok kalori harcarmis hala dukana devam ediyor musun eğer etmiyorsun menune seni daha enerjik hissettirecek meyve ve sebzeler ekle. Bime mesela chai karabuğday falan gelmiş onları da kullanabilirsin sağlıklı karbonhidratlar hemde protein oranlarında yüksek Biraz daha sabret ve azmet eminim hedefe ulasacaksin

cook haklisin canim katiliyorum biz hepimiz burdaydik gelemeyenleride takmayin demkki isleri cok ama gelenler olram bizde az degiliz burda knusup motiveyi yukseltmeye calisiyiruz @Pdr93 canim sende sık girmeye calisirsan bizim gibi motive olursn belki msjin arada kaynamis olablir sen genede takma aramiza gel muhabbete girseydn motive olurdn genede

ayy wendi ya guldurdun beni ya bende kizmadim kaptanlara uyerlerine kizdm dermisim bazilarimiz gerckten hic ugramiyo biz ugrayanlarda pek begenilmedik sanirim

rica ederim canm ne demk ben elimden geldigince motive etmek ve motive olmak icin buradayim saol bu arada menumude begenmissin

wendy kizzzz kac kilosun cbuk sule merk ettim sonunda duraklamadan kurtuldunmu

Ben kasım ayının basindan beri dükan yapmıyorum kacirmisin sen orayi

Kereviz salatası da kullanıyoruz cnm ceviz 3 hakkımız var şimdilik hedefe vatana kadar tüm menuye eklemiyoruz bazı arkadaslara iyi gelmiyor ama zamanla bekleriz tabi benim diyet sabit değil yeniliğe acik

kızlar cuma akşamı şehir dışından yatılı misafirlerim gelcek sabah çıktım alışveriş yaptım şimdi yemek hazırlıyorum yarın işe başlayacağım için vaktim olmayacak o yüzden dolma sarma cd yapacam pişirmeyecem cuma akşamüzeri pişirsem biley olmaz heralde fırsat buldukça gelirim

Ben kasım ayının basindan beri dükan yapmıyorum kacirmisin sen orayi
son zamanlarda kraker fazla katılamadığı için senin diyeti bilmiyo geralde şekerim bir de koruma döneminde bu kadar spor yapabilecekmisin canım şimdi menü de spor da çok güzel ama koruma dönemi dikkat canım
ben bi türlü koruyamadım çünkü

Bende korumayı düşünerek kendimce bir sistem olusturdumm spor olarak ağır bisey yapmıyorum zaten kaptanım yuruyusus de her zaman yapabilirim yılbaşından sonrada aile yaşam merkezine yıllık üye olacam her yönden korumaya hazırlıyorum kendimi

wendy kizzzz kac kilosun cbuk sule merk ettim sonunda duraklamadan kurtuldunmu

sölemem, cuma süprizi olsun

walla dolapta saklayın bari kaptanım ama ekşiyebiliyo, yarın mı yapsaydınız dolma-sarma işini? hem bi gün dinlenince daha bi lezzetli oluyo evde geçen hafta temizlendi şöyle bi üstünden geçseniz yeter aslında.

Geçen hafta sende artı mı gelmiştin??
Bu hafta herkes süperr..
ben sabit geldim canım
toz-pembe cnm 2 kaşık chia tohumu 1 bardak süt 1 ezilmiş muz 1 paket vanilin le karıştır hatta tarife 1 tatlı kaşık ta bal diyo 1 gece beklet dolapta sonrada afiyetle ye :)
yaa benim bunu yapmam lazım güzel bişeye benziyor teşekkür ederim tarif içinn
ayy evet ya hareketlilik yok takımda
ben dün en yoğun zamanımda bile girip bişeyler yazmaya çalıştım kalabalıkta bi grubuz aslında neden böyle oldu ki

Gunaydin kizlar
Grupta birkac kiside motivasyon eksikligi var ama genel gordugum kadariyla takim icinde motivasyonu saglayacak seyler de yapılıyor. matilda34 yarisma baslatmis ornegin kacamak yapmayalim diye, ona katılmayı dusundunuz mu? medusa38 de Dukan tarzi beslenenlere yardimci oluyor, sagolsun. Gelmeyenleri uyaracagim simdi mesaj sayilarina bakarak. Umarim motivasyonu eksilenlerin de yukseltebiliriz en kisa surede.. Ama bu sekilde takim icinde bi disiplinsizlik var demek emek harcayanlara biraz ayıp oluyor bence.

selam kızlar nabersinizz
ben dünkü menümü paylaşayım

sabah yulaf kepekli yoğurt

öğle tavuk döner ve yoğurt

ara mistik çay
ara şekersiz türk kahvesi

akşam 1 bardak ayran
ara sütlü kahve

çok yürüyemedim yağmur yağıyordu dolmuşa bindim gün içinde toplamda 30 dk kadar yürüdüm
2 litre su

toplight inatettimolacak nilsub

Chaili tarifin birde nar ve cevizle yapılanı var bizde ayva ve muzla yoğurtla yedik oda güzeldi hepsini deneyebilirsin yaban mersini incir yoğurt karışımına güzel olabilir

Ya canım ben bu mistik çayı merak ediyorum tadı nasıl. Ne gibi faydaları var. Geçen matilda34 da gördüm bilgilendirir kızlar beni.

Chaili tarifin birde nar ve cevizle yapılanı var bizde ayva ve muzla yoğurtla yedik oda güzeldi hepsini deneyebilirsin yaban mersini incir yoğurt karışımına güzel olabilir

Ay herseyi güzel oluyor tatlı işte sana ne güzel yap yap ye Gayet te saglili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…