- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.461
Ankara armudunumu diyorsun bende ondan yiyorum canım abartmadikca sorun yok bence hatta lahana diyetindeykende yedimmedusa38 canım kış armudu hakkında ne düşünüyorsun. Senin meyve seçimlerin muhteşem de danışmak istedim.
Hani hafif kütür kütür çokta tatlı değil ama ödem falan tutar mı??
Bugun çorba ve meyve günüydü.Greyfurt falanda yedim..
O kıskanç kv den bi tanede bende var 30 kg verince dediİnşallah hepimizi motive etmiştir zayıflama hikayem.
Pek bir agresiflik hissettim mesajında ordekcim sakin ol. Ben eleştirme adına değil takımın gelişmesi ve eski günlerine dönmesi için kişisel problemimi paylaştım. Hepimiz daha aktif olalım diye nilgun ve ebrunun listede olmadığını bilmiyordum.
Eski günlerime yaklaştığım için çok mutluyum evet gerçekten iyi ders oldu bana o donem baya yipratmisti kendisi beni. Oglusuna yakıştıramıyordu sana nası gelinlik bulacaz, bana darılma kızım bu senin gerçeğin kabul et bunu, ben senin iyiliğin için diyorum ayağına habire laf soruyordu şimdi 23 kg gitti hiç sesi çıkmıyor kilo verdin diye... Bende şuan ona evet kvcim gerçeğimi kabul ettim ve çıtır gelin olacam sende çatla da patla demek istiyorum. Daha bir kere tebrik etmedi sanki hala zayıfladigimi farketmemis gibi davranıyor çok kiskandi bence.
Süper o zaman bibigimmm
O zamn sorun yok. Günde 1 tane yerim.Ankara armudunumu diyorsun bende ondan yiyorum canım abartmadikca sorun yok bence hatta lahana diyetindeykende yedim
Neyse ki geçte olsa farketmişş.O kıskanç kv den bi tanede bende var 30 kg verince dedi
Aynen derdi 66 yim 76 mi oldun diyorNeyse ki geçte olsa farketmişş.
Kilo alsaydın hemen derdi ama
Canim dgumdan snra sisligi gtmistir dogumdan snra bende 8 kilo birden gitmisti ama homini girtlak yyince geri dondulerAynen derdi 66 yim 76 mi oldun diyor
Kv şok şok ...eltimde yeni doğum yaptı 63 kg ile ve hemen 55 olmuş ne şanslı dimi doğum yapalı henüz 3 hafta oldu bu arada
Evet ya hepimiz yapıyoruz aynı hatayı bende 10. Gün sonra 88 den 77 olmuştum ama sonra 95 e çıktım işte hatalarımızı bilelim ders alalım bi daha tontis olmayalımCanim dgumdan snra sisligi gtmistir dogumdan snra bende 8 kilo birden gitmisti ama homini girtlak yyince geri donduler
Canım lütfen biraz daha dikkat etmeye calıs, bundan sonra günlük menülerini düzenli bekliyoruz ona göremerhaba güzel bayanlar
Kusura bakmayın net paketim bittiğinden ötürü giriş yapamadım. Ayrıca 3 gündür baş ağrısı ile cebelleşiyorum mide bulantısı yapıyor bana. Lütfen kusuruma bakmayın
Yine muhtesem bir menüBugünkü menüm
Öğle karabugdayli salata
İçinde domates marul az roka tere ve limon vardı
Sonrasında çay
Akşam 5:30
Karabugdayli yulaf corbasi
Kereviz salatasi yoğurtlu cevizli portakal sulu
Ara
Meyve ayva yerim belki
Kahve çay icebilirsin
Su 2lt
30 dakika yağmurda yuruyus
30 dakika pilates
100 mekik ve 1 dakika plank
morordek toplight
Evet kaptanım hemde tıka basa doyup yerimden kalkamadigim menüCanım lütfen biraz daha dikkat etmeye calıs, bundan sonra günlük menülerini düzenli bekliyoruz ona göre
Yine muhtesem bir menü
Benim de aynen en sevdiğim salatalardan içerisine az ceviz çok az minik minik doğranmış tursu enfes oluyor.En sevdiğim salata kerevizEki Görüntüle 1919371
tarhanaya benziyor afiyet olsun.Karabuğday sabahtan kalmıştı farklı bi tarife dönüştü karabugdayli yulaf corbasi ekstra ekstra zayıflatıcı ve yağ yakıcı oldu ve çok doyurucu Eki Görüntüle 1919342
Ayy gerçekten çok şanslıAynen derdi 66 yim 76 mi oldun diyor
Kv şok şok ...eltimde yeni doğum yaptı 63 kg ile ve hemen 55 olmuş ne şanslı dimi doğum yapalı henüz 3 hafta oldu bu arada
Off seninde maşallahın varmış.. Nasıl 8 kilo 3 haftada gidiyor yaCanim dgumdan snra sisligi gtmistir dogumdan snra bende 8 kilo birden gitmisti ama homini girtlak yyince geri donduler
Galiba ne demek yaa muhteşem farklar.Üstelik sadece 2 haftadaArkadaşlar bu arada ben ust bölge çalışıyorum ya işte 2 hafta sonraki sonuçlar ise yarıyor galibaEki Görüntüle 1919352
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?