Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ankara armudunumu diyorsun bende ondan yiyorum canım abartmadikca sorun yok bence hatta lahana diyetindeykende yedim

O kıskanç kv den bi tanede bende var 30 kg verince dedi

Aynen derdi 66 yim 76 mi oldun diyor
Kv şok şok ...eltimde yeni doğum yaptı 63 kg ile ve hemen 55 olmuş ne şanslı dimi doğum yapalı henüz 3 hafta oldu bu arada
Canim dgumdan snra sisligi gtmistir dogumdan snra bende 8 kilo birden gitmisti ama homini girtlak yyince geri donduler

Bugünkü menüm
Öğle karabugdayli salata
İçinde domates marul az roka tere ve limon vardı
Sonrasında çay
Akşam 5:30
Karabugdayli yulaf corbasi
Kereviz salatasi yoğurtlu cevizli portakal sulu
Ara
Meyve ayva yerim belki
Kahve çay icebilirsin
Su 2lt
30 dakika yağmurda yuruyus
30 dakika pilates
100 mekik ve 1 dakika plank
morordek toplight

Canim dgumdan snra sisligi gtmistir dogumdan snra bende 8 kilo birden gitmisti ama homini girtlak yyince geri donduler
Evet ya hepimiz yapıyoruz aynı hatayı bende 10. Gün sonra 88 den 77 olmuştum ama sonra 95 e çıktım işte hatalarımızı bilelim ders alalım bi daha tontis olmayalım

merhaba güzel bayanlar
Kusura bakmayın net paketim bittiğinden ötürü giriş yapamadım. Ayrıca 3 gündür baş ağrısı ile cebelleşiyorum mide bulantısı yapıyor bana. Lütfen kusuruma bakmayın
Canım lütfen biraz daha dikkat etmeye calıs, bundan sonra günlük menülerini düzenli bekliyoruz ona göre
Yine muhtesem bir menü

Canım lütfen biraz daha dikkat etmeye calıs, bundan sonra günlük menülerini düzenli bekliyoruz ona göre

Yine muhtesem bir menü
Evet kaptanım hemde tıka basa doyup yerimden kalkamadigim menü yulaf çorbasını 5 gibi yedim kerevizin şimdi yiyeceğim de bi kalksam yerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…