Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de bu yaz düşünüyorum canım. Bence ideal yaş aralığı... ay burayı bırakmayın ama arada yazın bak ben merak ederim sizi

tamam canım, inşallah temmuz-ağustosta olsun, seneye nisana da doğsun

bende ne kafa dağıtıyodum yürürken yaa, çok özlüyorum yürümeyi ama çoook soguk, kızım huysuz..

Amin canım. Hepimizin evletlarini inşaallah

ya gebelik zaten uyku yapıyordu onu içinde daha da uyuyordum ya da ben uykuyu seviyirdum :))

Dışı halledeyim de onu da hallederim inşaallah. 1 dişe bugün kanal tedavisi yapıldı. Yarına da 2 tanesine dolgu yapilacak

Canim bu haftalar kilo bakımından çok tehlikeli. 18 20 arasında aniden bir kilom artar di benim. Sağlıklı beslen hatta menülerini yaz ben seni takip etmek istiyorum gebelikte ama ya. Ne tadı nasıl besleniyor diye merak ediyorum. Bizde fikir olur

bi çare üretelim o zaman, spor kardeşliğine var mısın? evde/sokakta birbirimizi motive edip bişiler yapalım azıcık?? biraz sıkılaşalım olmazsa??
olur canım yapalım ben ip atlayabilim mekik plates squat hani leslie falan da yapmak istiyorum ama internetim yok evde ..
dün protein günü yaptım kuzum oyüzden yoğurt yedim mecburen salata olmuyor ya protein gününde ondan kuzum

tambağım ne yaptın yazsana kilonu kızzz

Geçmişi okuyamadim okuyan geliyordum yoksa sayfalar karışıyor telden girince.
Kilom bu hafta çok iyi olmama rağmen pek gitmedi ama asıl atak haftaya olacak inşaallah
Geçen hafta 75.3
bu hafta 74.9
fark 400 gr

olur canım yapalım ben ip atlayabilim mekik plates squat hani leslie falan da yapmak istiyorum ama internetim yok evde ..

bende indiremedim leslie'yi yaa tamam olur, ya sabahtan ya da bi gün önceden netleştirelim o zaman.

seninde basende sorun vardı yanlış hatırlamıyosam
squat programı yapalım mı kendimize

olur, ben varım

Canım benim o mantar daki patatesleride yememişsin dir umarım. kilon bundan sonra tık tık düşecek çünkü hiç kaçamağın olmucak sabret bu hafta belli olur :)makarna içinde alkışlar sana gelsin

kızlar özellikle de matilda34 öğlen yemeğinde lahmacun var napayım yiyim mi lahmacuna karatay bile olur verdi ama insaflı olun accık gözünüzü seveyim
Candy'cim şimdi normal zamanda 15 günde bi ye ama bu ayın özelliği 0 kaçamak yani sana şimdi buna izin verirsem grubu dağıtayım daha iyi yani zaten kilo da gitmemiş daha sağlıklı şeyler et salata ye mesela cnm lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…