- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.781
ben de bu yaz düşünüyorum canım. Bence ideal yaş aralığı... ay burayı bırakmayın ama arada yazın bak ben merak ederim sizi
maşallah tatlım sana yaa benim en büyük keyfim öğle yürüyüşleri idi ama dün öğleyin korkudan yürüyemedim dr özellikle ikaz etti sakın soğukta dolaşma ödem yapar diye bismillah dün sabah işe geldiğimde o kadar dikkate rağmen biraz soğuk aldığım için sanırım ameliyat yeri ödem yaptı bugün nefes almakta zorlanıyorum değilse ne güzel olurdu yürümek sana özendim ayşecim yaaa
tesekkur ederm kaptanimtatlım tebrikler listeye ekledim
canım ben hasarsız atlattım ama.. tartı sıkıntılı anlatıcam şimdi
kızuyku yapan o değil gebeliğin kendisi deli
aynen inşallah yaaben de çok istiyorum valla iyice heves ettirdiler ama benim 3 ay falan dayanmam lazım
canım kaçamak yapmadım süte de bitki çayına da vakit kalmadı işlerimi hallettim yattım saat 10'da. ama tartım düne göre sabit cumaya göre artı pazartesiye göre eksi
maşallah canımAllah nazardan saklasın ikinizi de
çok geçmiş olsun canım bize de haber ver sonucundan. ben ilk kez duyuyorum böyle bi hastalık
Kovuldum mu yoksa ıstıfa mı edeyımmcanım senin durumun için çok normal böyle bişey, takma kafana o kadar.
napalım canım sen söyle, spora mı versek kendimizi? zaten yediklerimize dikkat ediyoruz daha ne yapalım bilemiyorum
Gunaydınlar ben feciiiii bir sayıyla geldim1 haftada 900 gr almısım utanc tablosu resmen
Böyle olacagını tahmin ediyordum zaten, ana ögünlerimde saglıklı seyler yesem de bu hafta aralarda coooook kacamak yaptım cok... Hemen ben de kendime ceki düzen veriyorum, hatta gerekirse menü falan yazayım buraya da, bu böyle olmaz
olur canım yapalım ben ip atlayabilim mekik plates squat hani leslie falan da yapmak istiyorum ama internetim yok evde ..bi çare üretelim o zaman, spor kardeşliğine var mısın? evde/sokakta birbirimizi motive edip bişiler yapalım azıcık?? biraz sıkılaşalım olmazsa??
dün protein günü yaptım kuzum oyüzden yoğurt yedim mecburen salata olmuyor ya protein gününde ondan kuzumAfiyet olsun canım. Ama et türevleri yanında yoğurt ayran cacik tarzı tüketmemek lazım aynı şekilde ispanaginda . Demirden faydalanamiyoruz maalesef.
Et salata muhteşem olur yanında soda olabilir.
ben ıspanagi bol limonlu baharatlı yiyorum yoğurdu da 1 ya 2 saat sonra
seninde basende sorun vardı yanlış hatırlamıyosambi çare üretelim o zaman, spor kardeşliğine var mısın? evde/sokakta birbirimizi motive edip bişiler yapalım azıcık?? biraz sıkılaşalım olmazsa??
tambağım ne yaptın yazsana kilonu kızzz
olur canım yapalım ben ip atlayabilim mekik plates squat hani leslie falan da yapmak istiyorum ama internetim yok evde ..
seninde basende sorun vardı yanlış hatırlamıyosam
squat programı yapalım mı kendimize
Benim diyeti bıraktı geri kilomu aldın bana söylediğin daha azdiTebrikler canım. Bence kk nin tarihine geçtin sen. Masaallah
Canım benim o mantar daki patatesleride yememişsin dir umarım. kilon bundan sonra tık tık düşecek çünkü hiç kaçamağın olmucak sabret bu hafta belli olur :)makarna içinde alkışlar sana gelsin01.12.2016 Perşembe
Sabah: 1 elma, 5 ceviz, 250 ml buzlu kahveli süt
Eki Görüntüle 1919974
Ara Türk kahvesi (hatta bitterim vardı evden getirmiştim kaçamak grubuna girince arkadaşlara dağıttım yani)
Eki Görüntüle 1919976
Öğlen
6-7 kaşık Mantarlı et sote (patates vardı içinde)
1 kase yoğurt
Elma
Eki Görüntüle 1919977
Ara:
Mistik çay + 200 ml süt
Eki Görüntüle 1919979
Akşam:
Izgara hellimli salata
300 ml ayran
2 dl yulaf ekmeği
Eki Görüntüle 1919980
bu kadar aha bundan sonra da 1 lt su içtim bi de eşim salatasını yemedi onun peynirlerini yedim. hatta kızıma makarna yaptım pişmişliğine bile bakmadım o derece (matilda34 bi çataldan anlamam dedi ya ) kızın yemeğini yedirdikten sonra da bu akşama misafirlerim var onlara börek sardım. yattık sonra ama dün gece nasıl bir şişlik şarjım yoktu fotoğrafı çekemedim nasıl anlatamam 9 aylık gibiyim böyle açlıktan şişer benim karnım dedim açlıktandır. sabah kalktım şişlik yok ama kilom aynı 117,4 anlamadım gitti listede olmadığım ve asla kaçamak yapmadığım için içim rahat valla hellim peyniri fazla gelmiş olabilir belki biraz
candy_candy (116,3/117,4/-1,1/-%0,94)
haftaya hedefim 115ağlanacak halime gülüyorum napim
Emzikli üzme kendini olur böyle bazen regl düzensizliği de yapmıştır oda emzirdiğin için normal ben 1 sene regl görmemiştim düşün yani :)Yahu 77 nedır yaaaadelirmemeknelde degıll sınır kupuyum şunanda
Sende üzme kendini vendicim sporu arttırsan iyi olur çünkü verecek kilon azaldı artıknapalım canım sen söyle, spora mı versek kendimizi? zaten yediklerimize dikkat ediyoruz daha ne yapalım bilemiyorum
Candy'cim şimdi normal zamanda 15 günde bi ye ama bu ayın özelliği 0 kaçamak yani sana şimdi buna izin verirsem grubu dağıtayım daha iyi yani zaten kilo da gitmemiş daha sağlıklı şeyler et salata ye mesela cnm lütfenkızlar özellikle dematilda34 öğlen yemeğinde lahmacun var napayım yiyim mi lahmacuna karatay bile olur verdi ama insaflı olun accık gözünüzü seveyim
Sende üzme kendini vendicim sporu arttırsan iyi olur çünkü verecek kilon azaldı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?