- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.961
Çok kiskandim sizi... Bimde hiç kinoa kalmamış. Yagmalamislar... Neyse migrostan alacam. Gittiğimde sadece mas fasulyesi vardı o da çok faydalı bir besin. Yarın mas fasulyeli, bol limon yesillikli ton balığı salatası gotureceğim antrenmana. Aslında usenmezsem Carrefour gidip yapabilirim kinoa ama useniyorummm. Sogukk
cok gzel oldu canm tavsiye ederim ins onuda denicem haftaya canmTadı nası oldu cnm pancarlı da denemelisin
evet canim 2 ay vardi 19 yasima girmeme ole evlendim genc evlendim ama olsun 40 yasina geldigimde 20 yasnda kocaman bi kzim olucakÇok genç evlenmişsin ve bana göre de çok gençsin cnm Kıyamam ya sana da bebişin de
Ben 35 yaşındayım 7 yaşında bi oğlum var
Eee ibret olsun diye yaptım gözünüz korksun da kaçamak yapmayın diye :)
usenme bence al yap canim ben bgun ucuz bulmusken gidip 1 paket daha kinoa aldim bimden bizim burasi dolu herseyden bol bol vardiÇok kiskandim sizi... Bimde hiç kinoa kalmamış. Yagmalamislar... Neyse migrostan alacam. Gittiğimde sadece mas fasulyesi vardı o da çok faydalı bir besin. Yarın mas fasulyeli, bol limon yesillikli ton balığı salatası gotureceğim antrenmana. Aslında usenmezsem Carrefour gidip yapabilirim kinoa ama useniyorummm. Sogukk
Süper. Benim bimlerde bitmiş malesef. Ben yine işte ya migros ya Carrefour. Yalnız kinoa da çok düşük kalorili değil söyleyeyim. En önemli olayı diğer bulgurgiller içerisinde proteini en yüksek besin olmasiusenme bence al yap canim ben bgun ucuz bulmusken gidip 1 paket daha kinoa aldim bimden bizim burasi dolu herseyden bol bol vardi
Ben zaten Öğleye doğru kalkıyon cnm ben sabah yazıyom ya öğle gibi düşün sen :))Çok sevdim keşke öğlende hafif protein olsaymis. Biliyorsun ogun atlamak metabolizmanın her yediğini depolanmasına sebep oluyor.
Evet Orası da doğru allah hayırlı ömür versin cnm :)cok gzel oldu canm tavsiye ederim ins onuda denicem haftaya canm
evet canim 2 ay vardi 19 yasima girmeme ole evlendim genc evlendim ama olsun 40 yasina geldigimde 20 yasnda kocaman bi kzim olucakbenim gzum korktu vala
Bende alayım bari bitmedenusenme bence al yap canim ben bgun ucuz bulmusken gidip 1 paket daha kinoa aldim bimden bizim burasi dolu herseyden bol bol vardi
Afiyetolsun kaptancım güzel görünüyo vallaEki Görüntüle 1920180 ayy gerçekten çok güzel oldu ben dereotu da koydum çok yakıştı
Mas fasulye nası tadı güzelmi cnm kolay pişiyomuEki Görüntüle 1920204 Bu da benden mas fasulyeli, balıklı salata. Yarın için...
Tadı yeşil mercimeğe çok benziyor. Ben normal tencerede 30 dk pişirdim canim. Hatta fazla pişirip şoklayip dolaba attim.Mas fasulye nası tadı güzelmi cnm kolay pişiyomu
Bende alalım dedim ya fasulye sevmem mi demiştimMas fasulye nası tadı güzelmi cnm kolay pişiyomu
Isladın mı pekiTadı yeşil mercimeğe çok benziyor. Ben normal tencerede 30 dk pişirdim canim. Hatta fazla pişirip şoklayip dolaba attim.
Fasulyeyi sevmem de resim koyunca merak ettim cnm:)Bende alalım dedim ya fasulye sevmem mi demiştim
Amaniin sen kucukmussun ya kiz ben seni benim kadar vardir diyordum. Ben bu cocugu yaparken bile acaba erken mi diye sorguluyodum, hic sorgulamamam lazimmisCanim 23 yasina girdim 13 kasimda 4 bucuk senelik evliyim 1 tane kizim var 3 bucuk yasinda sen evlisin anladigim kadariyla senin yasin kac cocuk varmi
Kiz cok soguk nasil ciktin yurudun ben evden arabaya gider gelirken dondumTelefon cebe yuruyuste çıktım yemekten 1 saat sonra ayaz ve rüzgar bir arada ama ben çok iyi hissediyorum kendimi
Bu salatalar sana da çok iyi gelir aslında ördekcim dene istersen :)Eneem grup salataciya dönmüş tam bir diyet grubu adeta
Amaniin sen kucukmussun ya kiz ben seni benim kadar vardir diyordum. Ben bu cocugu yaparken bile acaba erken mi diye sorguluyodum, hic sorgulamamam lazimmis
Kiz cok soguk nasil ciktin yurudun ben evden arabaya gider gelirken dondum
Donarak yurudum ama 500 kalori yakmisimdir 1.5 saat sonuna doğru kar bssladi parktada biraz spor aletleriyle cListimEneem grup salataciya dönmüş tam bir diyet grubu adeta
Amaniin sen kucukmussun ya kiz ben seni benim kadar vardir diyordum. Ben bu cocugu yaparken bile acaba erken mi diye sorguluyodum, hic sorgulamamam lazimmis
Kiz cok soguk nasil ciktin yurudun ben evden arabaya gider gelirken dondum
Evet ya canim cekti salatayi cok severim bir de bol ekşili olacakBu salatalar sana da çok iyi gelir aslında ördekcim dene istersen :)
Yurumek yetmemis bir de spor aletleriyle calismis robocop hatunDonarak yurudum ama 500 kalori yakmisimdir 1.5 saat sonuna doğru kar bssladi parktada biraz spor aletleriyle cListim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?