- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.981
Kaptanım aşurelik buğdayın salatası da süper olur haşlayıp suzunmedusa38 senin kara bugday salatan vardi onu normal bugdayla yapamiyor muyuz benim evde asure icin aldigim bugday vardı onu degerlendirsem dedim simdi
canım çorbası ve böreğide çok güzel olurMas fasulye nası tadı güzelmi cnm kolay pişiyomu
canım maş fasülyesini mutlaka dene ve mümkün olduğu kadar çok tüketmelisin özellikle gebeler için çok faydalı yeşil mercimek seversen ondan daha kezzetliEvet ya canim cekti salatayi cok severim bir de bol ekşili olacak
Yurumek yetmemis bir de spor aletleriyle calismis robocop hatun
200 adım uzay yuruyusEvet ya canim cekti salatayi cok severim bir de bol ekşili olacak
Yurumek yetmemis bir de spor aletleriyle calismis robocop hatun
Ayy yapayim yarin hazır eşim de evde yokken salataya vereyim kendimiKaptanım aşurelik buğdayın salatası da süper olur haşlayıp suzun
İçine yeşil soğan marul gibi sevdiğiniz yeşillikler limon koyun birde ceviz üzerine oh Miss
Maş fasulyesini duymustum kaptanim birkac kez arkadaslarda yedim ama hic alip kendim yapmadım. Yesil mercimegim de var aslinda, onun da salatasi guzel olur, haklisin. Bir de ondan yapayim. Ay bakarsiniz haftaya ben de eksi gelirim salata yiye yiyecanım maş fasülyesini mutlaka dene ve mümkün olduğu kadar çok tüketmelisin özellikle gebeler için çok faydalı yeşil mercimek seversen ondan daha kezzetli
Hey masallah200 adım uzay yuruyus
200 bel çevirme
30 makas
200 bisiklet
200 bacak açma
200 sarkaç hareketi yaptım dondum
Sayfayı açtım sabah tam o sırada ihbar geldi ona icap etmek durumunda kaldım. Sonrasında ceza durumları oldu onaylatmam gerekti akşama ancak vaktim oldu şimdide kv ler bizde hem sınavım var çok yoğunum kusura bakmayın lütfen
canım haber verdikten sonra hiç önemli değilyeterki haberimiz olsun istersen sana cebimi vereyim bu tür durumlarda msj atarsın o zaman sorun olmaz hiç kolay gelsin bu aradaSayfayı açtım sabah tam o sırada ihbar geldi ona icap etmek durumunda kaldım. Sonrasında ceza durumları oldu onaylatmam gerekti akşama ancak vaktim oldu şimdide kv ler bizde hem sınavım var çok yoğunum kusura bakmayın lütfen
calismiyorum canmDidem bende 23 yaşındayım. Wuhu benle yaşıt birisi. Çalışıyor musun.. İnstagram neydi kiz seninnnazaydidem
sorgulama canm ben ikinci cocugu yapicam dahaEneem grup salataciya dönmüş tam bir diyet grubu adeta
Amaniin sen kucukmussun ya kiz ben seni benim kadar vardir diyordum. Ben bu cocugu yaparken bile acaba erken mi diye sorguluyodum, hic sorgulamamam lazimmis
Kiz cok soguk nasil ciktin yurudun ben evden arabaya gider gelirken dondum
valla çok makbule geçer. Çünkü gerçketen yoğun oluyorum bazen üst üste geliyor her şey. Bide ay sonu çalışma verilerini girmemiz gerekiyor. Kışın bize getirileri bu lar oluyor malesef. Anlayışınıza çok müteşekkirim efendim.canım haber verdikten sonra hiç önemli değilyeterki haberimiz olsun istersen sana cebimi vereyim bu tür durumlarda msj atarsın o zaman sorun olmaz hiç kolay gelsin bu arada
anamm ben diyet topiğini kapatım gebe topiği açımm bari bu ne bütün hatınlar bebe istiyo[/QUOTE]Ben de.... ben de... inşallah sizden biriyle gebeligimiz aynı ana denk gelirde gebedaş oluruz:))))))
azaydidem
@candy_candywendy
27 yasindayim canim ben :)sorgulama canm ben ikinci cocugu yapicam dahasen kac yasndasinki
menün bence çok güzel canımGünaydın hanımlar
Bende dünkü menümü yazayım;
Sabah; 2 yumurtalı omlet, şekersiz nescafe
Ara; şekersiz Türk kahvesi
Öğle; minik baharatlı et haşlama, 2-3 yk tarçınlı yoğurt
Akşam; 2 yumurtalı çılbır, 1 minik köfte, 2-3 çatal fırın tavuk, 1 kase lahana salatası
Akşam misafirim vardı, pastalar börekler iyi tuttum kendimi ama dayanamadım meyve hazırlarken bi kaç tane üzüm attım ağzımadün çok açım demiş miydim? Regl olcam krizlerdeyim, irademe hakim olamadım üzgünüm
Su; dünde çok içmedim valla, kızın bana
Spor; misafirim vardı, koşturdum işte
morordek toplight
vayy süpersin canımDünden bugüne-30073.3 olmuşum hatunlar. İnşallah yarın 72 yi görürüm.
Canım misafirim vardı 12.30 da kalktılar, yapacak güç bulamadım İnan kendimdemenün bence çok güzel canım
ama hani spor yapacaktık program yapmıştık nerde bakimmm
Sağol bibigimmmvayy süpersin canım
Vay super sen neler yapmışsın canım harikasın böyle devam edersen incecik olacaksın gerçi zaten incesin degünaydın kızlar dünkü menüm
sabah
evden çıkarken 1 kaşık pekmez
chia lı puding içinde 1 tane muz doğradım yarısını sabah yarısını öğleden önce yedim, şekersiz sütsüz kahve
öğle 2 parça ızgara tavuk 1 tane biber dolma yoğurt
akşam mistik çay ve 3 gün kurusu kayısı wc sorunu yüzünden kayısı yedim iyi gelir diye
60 dk yürüyüş
25 sumo squat
100 ip atlama
50 bisiklet
su 2 litre
toplight inatettimolacak morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?