- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.101
Tamam cnm sen bilirsin bu zaten bu aya özel bişi di keşke sende olsaydın napalım :)Matildacım sanırım ben bu grupta olamıcam, çok uzun zamandır diyette olmam sebebiyle artık bazı Canımın istediklerini sabah yemeye karar verdim, bu durumda da vicdan azabı çekerim bu grupta olmaktan
Tamm teşekkürler..Evet cnm
Diyetinde varsa ye cnm zaten meyve yiyebiliyoruz hertürlü hamurişi nişasta ve şeker içeren yiyecek ve içecekler yasak cnm
Evet ya bende özledimm.ebrusonmez kuzucum gayet iyiyim sen nasılsın? Özledik ya hu :)
Nası zor bi diyet miTamm teşekkürler..
Yarın başlayacağım inşallah bayramdan önce yapmıştım bu diyeti bana güzel eksiler getirmişti.
Her öğünde 1kase yoğurt ve 7 hurma yiyiliyor.
59 u gördün mü??Matildacım sanırım ben bu grupta olamıcam, çok uzun zamandır diyette olmam sebebiyle artık bazı Canımın istediklerini sabah yemeye karar verdim, bu durumda da vicdan azabı çekerim bu grupta olmaktan
Hurmadan sanırım fazlasıyla doyuruyor.Normalden daha çabuk acıkıyordum ama beni çok zorlamadı. Hatta spor bile yapıyordum. Daha enerjik hissediyordum yaptığım zamn..Nası zor bi diyet mi
Bu sefer elma greyfurt mandalina gibi hafif meyvelerde eklemeyi düşünüyorum.Çok çok daha kolay olacakHurmadan sanırım fazlasıyla doyuruyor.Normalden daha çabuk acıkıyordum ama beni çok zorlamadı. Hatta spor bile yapıyordum. Daha enerjik hissediyordum yaptığım zamn..
Yaa güzelmiş inşallah iyi sonuçlar alırsın ebruşHurmadan sanırım fazlasıyla doyuruyor.Normalden daha çabuk acıkıyordum ama beni çok zorlamadı. Hatta spor bile yapıyordum. Daha enerjik hissediyordum yaptığım zamn..
Aksamlarada ayva ekle bak çok doyurucu hemde odem atar kalorisi de çok dusukBu sefer elma greyfurt mandalina gibi hafif meyvelerde eklemeyi düşünüyorum.Çok çok daha kolay olacak
59 u gördün mü??
Aksamlarada ayva ekle bak çok doyurucu hemde odem atar kalorisi de çok dusuk
Tamam cnm sen bilirsin bu zaten bu aya özel bişi di keşke sende olsaydın napalım :)
Tamam cnmValla iradem akşam ve öğleye çalışıyo ama sabah tadına bakıcam hevesiylebeni anlamanızı isterim, denicem olmazsa haftaya kaçamaksızlığa yeniden dönerim yine.
İnşallah canım.Teşekkür ederimm..Yaa güzelmiş inşallah iyi sonuçlar alırsın ebruş
Çokda severim ayvayıAksamlarada ayva ekle bak çok doyurucu hemde odem atar kalorisi de çok dusuk
Hadi inşallah yaBu hafta göreceğim inşallah kuzum, umudum var kendimden.
Dukana devam mı??Bende yiyim mi
Tecrübeyle sabittir..Valla iradem akşam ve öğleye çalışıyo ama sabah tadına bakıcam hevesiylebeni anlamanızı isterim, denicem olmazsa haftaya kaçamaksızlığa yeniden dönerim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?