- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.121
Canım salatan süper.Afiyet olsun.Merhaba kızlar..Bir uğrayayım dedim. Dun aksami mercimek corbasi ve salatayla kapadim. Bugun sabah kahvaltım dünle aynıydı öğlende dün akşamdan evdeki mevcut sebzelerle kendi uydurmasyon sebze salatası yaptım. İçerisine 4 5 yaprak kıvırcık marul, 1 capri biber ( en sevdiğim sebze), 3 ince dilim julyen doğranmış hindi füme, 2 yk haşlanmış grecka kara bugday ve 1 cig küp doğranmış kereviz ekledim. Aşırı doyurucu oldu. Yanında 1 büyük bardak ayranla tükettim. Hem proteinli hem vitaminli bir öğle yemeği oldu. Akşamı yine salata ve yoğurtla kapamani planlarım var. Ins
Akşam için en güzel atistirmaliklarin ayva yoğurt iğde salatalık meyveli yoğurt bende yeşil salatalara meyve ve kuruyemiş katmayı seviyorum tam Osmanlı damak tadiÇokda severim ayvayı
Bazen atışracak bişey arıyorum. Aklımda olsun. Mutlaka yiyeyim. Hem açlığımı bastırır hemde ödem atar..
Çok sağol canım.
Dukanimsi benceDukana devam mı??
İğdeyi küçükken yerdim ama çok uzun zamndır yemedim. Burada bulursam alayım.Akşam için en güzel atistirmaliklarin ayva yoğurt iğde salatalık meyveli yoğurt bende yeşil salatalara meyve ve kuruyemiş katmayı seviyorum tam Osmanlı damak tadi
En güzeli bence sürdürülebilir.Dukanimsi bence
Kereviz yemeğine elma çok yakıştı yarin yapacağım bu hafta güzel yemekler var menudeİğdeyi küçükken yerdim ama çok uzun zamndır yemedim. Burada bulursam alayım.
Damak tadımız çok benziyor bende bulguru bile denedim. Ceviz zaten efsane oluyor..
İgdenin 100gr sadece 50 kalori ben akşamları kahvenin yanına küçük bir kase koyuyordum tatlı isteğine birebir benimde bitti tekrar alacamİğdeyi küçükken yerdim ama çok uzun zamndır yemedim. Burada bulursam alayım.
Damak tadımız çok benziyor bende bulguru bile denedim. Ceviz zaten efsane oluyor..
Tecrübeyle sabittir..
Sabah abartmamak şartıyla yiyince kilo vermeyi etkilemiyor. Ama tabi miktarı iyi ayarlamak lazım.
Afiyet olsun. Söyleyecek bişey bulamıyorum.
Brokoli köftesini çok merak ettim.Nasıl olacak acabaKereviz yemeğine elma çok yakıştı yarin yapacağım bu hafta güzel yemekler var menude
Pazartesi kereviz matilda enginar yapacak
Salı mantar
Çarşamba
Tavuk çorbası ve pancarlı kinoa
Perşembe sp zaten
Cuma da brokoli köftesi
Ee süper o zamn.Bende yarın bakayım bulurum inşallah.İgdenin 100gr sadece 50 kalori ben akşamları kahvenin yanına küçük bir kase koyuyordum tatlı isteğine birebir benimde bitti tekrar alacam
Bence seni daha fazla motive eder.Uzun zamndır diyettesin çünküValla aynı diyeti yaptığım arkadaşım sabah istediğimi azar azar yiyo, benden iyi gidiyo kilolar valla :) bende denicem aynen abartmamak kaydıyla.
Afiyet olsun. Söyleyecek bişey bulamıyorum.
Güzel menu canim. Ama proteini öğlen alıp akşam salatalık ayran olsaydı daha iyi olurdu
Böyle daha doyurucu oluyo cnm yoksa çok açlık çekiyorumGüzel menu canim. Ama proteini öğlen alıp akşam salatalık ayran olsaydı daha iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?