Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım salatan süper.Afiyet olsun.

Çokda severim ayvayı
Bazen atışracak bişey arıyorum. Aklımda olsun. Mutlaka yiyeyim. Hem açlığımı bastırır hemde ödem atar..
Çok sağol canım.
Akşam için en güzel atistirmaliklarin ayva yoğurt iğde salatalık meyveli yoğurt bende yeşil salatalara meyve ve kuruyemiş katmayı seviyorum tam Osmanlı damak tadi

Akşam için en güzel atistirmaliklarin ayva yoğurt iğde salatalık meyveli yoğurt bende yeşil salatalara meyve ve kuruyemiş katmayı seviyorum tam Osmanlı damak tadi
İğdeyi küçükken yerdim ama çok uzun zamndır yemedim. Burada bulursam alayım.
Damak tadımız çok benziyor bende bulguru bile denedim. Ceviz zaten efsane oluyor..

Damak tadımız çok benziyor bende bulguru bile denedim. Ceviz zaten efsane oluyor..
Kereviz yemeğine elma çok yakıştı yarin yapacağım bu hafta güzel yemekler var menude
Pazartesi kereviz matilda enginar yapacak
Salı mantar
Çarşamba
Tavuk çorbası ve pancarlı kinoa
Perşembe sp zaten
Cuma da brokoli köftesi

İgdenin 100gr sadece 50 kalori ben akşamları kahvenin yanına küçük bir kase koyuyordum tatlı isteğine birebir benimde bitti tekrar alacam

Tecrübeyle sabittir..
Sabah abartmamak şartıyla yiyince kilo vermeyi etkilemiyor. Ama tabi miktarı iyi ayarlamak lazım.

Valla aynı diyeti yaptığım arkadaşım sabah istediğimi azar azar yiyo, benden iyi gidiyo kilolar valla :) bende denicem aynen abartmamak kaydıyla.

Afiyet olsun. Söyleyecek bişey bulamıyorum.

Brokoli köftesini çok merak ettim.Nasıl olacak acaba
Daha önce denedin mi?

Hayırlı akşamlar genjler şükür sınavlar bitti kendi halime kaldım
Hemen cumartesi menüsünü sunuyorum
Sabah güzel bir kahvaltı ettim
Bir dilim tam b ekmeği yedim

Akşam
1 yemek kaşığı mantı
Bir kepçe Patates yemeği

Pazar
Saat 3 gibi tavuk dürüm yedim

Günü kapattım
Spor ise
Üsküdar sahilinde dolaştık çamlıcaya falan çıktık toplamda 14 bin adım atmışım bugün
Artık aktif olarak aranızdayım şu dönemi atlattım ya şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…