Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rezene yazmamışım kaptanım içiyorum tabıkı de bır de yemege bol kımyon dokmuştumm
Chaiyı dun yedım gunlerdır yemeyı unutmuştum gunlerdır boyleyımmmmm yaaa

Rezene yazmamışım kaptanım içiyorum tabıkı de bır de yemege bol kımyon dokmuştumm
Chaiyı dun yedım gunlerdır yemeyı unutmuştum gunlerdır boyleyımmmmm yaaa

canım meraba, seni görünce kendime kızıyodum hep, doğum yapar yapmaz keşke başlasaydım diyete bu kadar beklemeseydim diye hep derler ya bol su süt yapar diye, o sütten ne fayda derdim bende, light süt gibi, rengi açık, ama normal yemeğimi yiyip suyumu içtiğimdeki sütümde resmen yağ olurdu üstünde, kızıma kıyamadığımdan diyeti kenara bırakmıştım, spor yapıyodum ama sanırım o da zararlıymış laktik asit süte geçiyomuş o hiç aklıma gelmemişti benim

bence çok erken başladın diyet işlerine sen, 6 ay olana kadar beklesen mi bilemiyorum, bi de çok stres yapıyosun bence, zaten spiral var diyosun sen elinden geleni yapmışsın daha ne yapacaksın kuzum, olursa da allahtan %1lik dilime girip gelmiş bebek bişi denmez, ama merak etme spiralle hamile kalmak cidden mucizevi bişi, orda yabancı cisim varken çoook zor.

Canım benım tesekkur ederımm
Sma emzırıyorum dıye ıpın ucu kacabılıyor ıste dıkkat etmrzsemm dnr toparlamak cok zor olacaktııı bu 2-3 hafta duraklama hatta artma olmasa bıtmıştı bu ıs olsun artık napalımmmm

Eklerım canımmmmm tesekkurlerrr

Aslında ipin ucu kaçsada aslında sabit kalırsın çok almazsın yanlış anlama cnm ama sana çok üzülüyorum 4 aylık bebişin var niye bu kadar stres yapıyosun kilo nasılsa verilir ben 84 le doğuma girdim ilk 6 ayda 65 e düştüm 21 ay emzirdim ve hiç kilo vermeye çalışmadım yedim emzirdim ama bırakınca kilo aldım işte senin kilo verme macera orda başlamalı yediklerin sütü etkiliyor biraz tadını çıkar cnm

6. Hastalık hiç duymadım aklımda her daim olsun Sağol kaptanım. Limon tavsiyesi de hemen yapacağım. Hala ateşli çünki

Slm kızlar ayy bugün başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez o derece akşamdan beni arayan afganlı arkadaş birlikde gidip gelelim yol uzun iki lafın belini kırarız yol boyunca dedi ok dedim manager akşam saati geldi esra 8 e kadar kalırmısın dedi bu saf 6 da gideriz çoçuklar evde yalnız dedi 3 kez sordum aynı lafı dedi bende kabul etmedim sen bu öküz git bana 6 de managere 8 e kadar kalırım de saat 6 dı çıkışımı yaptılarkaldımmı ortadabaşka kıza dedim beni tren istasyonuna atarmısın çalıştığımız yere ulaşım sadece arabayla kız sağolsun bırakdı yürüdüm arkamda kocaman çantayla 2 saatsu içinde kaldım allahım kime güvensem yarı yolda kalıyorumbidahamı tövbeeelerrr olsun kimselere güvenmemmm
Buda bana ders olsun
Sabah
Shakemi evde unutmuşum
Hiçbirşey yemedim
Öğle
Meksika yemeği yedim sebzeli soslu
400 kalorilik
Akşam
Sütün içine mango koydum
Yarım bardak içtim canım birşey istemedi
3 litre su sporumuda yapmış oldum

Kızzzz kadın bitane o çok iyipsikopat erkek manager dolu sağ sol manager kaynıyor birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor sürekli karışıyorlar bi kız var bakdım oda karışmaya başlamış döverim seni zaten başımızda manager fazlalığı var dedim kız deli zannetti beni uzak duruyor

Canım nasıl biraz daha iyi oldu mu kuzucuk

Seni çok iyi anlıyorum canım. İnsan bazen tanıdık bi yüz görmek istiyor.

Wendycim benim teyzem spiralle hamile kalmış. Bebeğin gelişimini etkilemesin diye dr sprali çıkaralım demiş ama malesef bebişi düşmüş.
Ama tabi pek görülen bi durum değil sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…