Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepinizi etiketlemek istiyorum ama uzun sürüyor.
wendy toz-pembe
bugun düne göre -400
58.2

hemen çıkışta eşime hurma alayım da yapsın, senle aynı onlar nasılsa öğleye de meyve vereyim yanına bari, anaaam maşallah tebrik ederim canım, bende yapsam mı?

hemen çıkışta eşime hurma alayım da yapsın, senle aynı onlar nasılsa öğleye de meyve vereyim yanına bari, anaaam maşallah tebrik ederim canım, bende yapsam mı?
Sağol kuzum. Bence 1 güncük denemelisin.
Ama şimdi sen çalışıyorsun.Halsizlik yapmaz umarım.
Ben yoğurdumu tam yağlı yedim üstelik. Belki daha fazla eksi görürsün sen.

Selam kızlar sabahtan gene cok yogundum giremedim, şimdi biraz sakinledi neyse ki :)
Canım yapmaya dahı korkuyorum ben de spiral var cooook dusuk ıhtımalll yapamammmm yuregım kaldırmazz
Spiralle zor diyorlar ama ihtimal de yok degil tabi hicbir sey %100 engellemeye yetmedigi icin :) Ama bence bebisten falan degil, dogum sonrası cok düzenli olmayabilir diyorlar, büyük ihtimal o yüzdendir
Yarın 57'leri zun biaradan sonra görmüş olacağım..
morordek canım ben kaç ile izine ayrılmıştım.Ben 57.8 gibi hatırlıyorum.
Kaptanım yazmıs zaten canım, cok az kalmıs izin kilona dönmene. Hadi bakalım listeler seni özledi, artık mezun olup ayrıl listeden :)

Kaptanım yazmıs zaten canım, cok az kalmıs izin kilona dönmene. Hadi bakalım listeler seni özledi, artık mezun olup ayrıl listeden :)
Ayy inşallahh yaa
Çok çok istiyorum. Hem mezun oluncada gitmeyecem.Çünkü kilo almaya çok müsaitim. 1 sene kadar sabitlesem zaten vucud alışmış olacak.

Ayy inşallahh yaa
Çok çok istiyorum. Hem mezun oluncada gitmeyecem.Çünkü kilo almaya çok müsaitim. 1 sene kadar sabitlesem zaten vucud alışmış olacak.
Evet kilo korumada sıkıntıların var onu biliyoruz
Gitme zaten biz sensiz naparız

Sağol kuzum. Bence 1 güncük denemelisin.
Ama şimdi sen çalışıyorsun.Halsizlik yapmaz umarım.
Ben yoğurdumu tam yağlı yedim üstelik. Belki daha fazla eksi görürsün sen.

tamam canım, denicem o zaman, eşimle birlikte yapınca iyi oluyo zaten, ben bugün hurma alayım bari markette bulabilirsem. zaten bu ara sabahta öğle de yoğurt yiyorum çokta dengesiz olmaz, akşamı da yoğurtla kapatırız direnelim 1 hafta bari :) ödem de atar mıyım yaa?? Ebruş bi de farkettiler mi senin kilo vermeni?

Hepinizi etiketlemek istiyorum ama uzun sürüyor.
wendy toz-pembe
bugun düne göre -400
58.2
vayy süpersin canım ben bugün tartılamadım sabah aceleyle çıktım evden yarın bende tartılayım inşallah haftasonu gelen artılar gitmiştir
kendimi hafiflemiş hissediyorum wc sorunumda çözüldü hurma sayesinde

canım dene hurmayı yaa bende çalışıyorum bak ve halsizlik yok tam tersi çok enerjiğim hayret içindeyim valla

wawww mhteşlem yaww evde hurma varken bende mi yapsam yawww
deneyin bence kaptanım açlık hissi olmuyor halsizlikte yapmadı bende
ebrusonmez ebrucum ben tam uydum dün kaçamak yapmadım hiç bugünde aynı şekilde sen öyle diyince heycanlandım bak yarın tartılmam lazım çok merak ediyorumm tartıyıı

canım dene hurmayı yaa bende çalışıyorum bak ve halsizlik yok tam tersi çok enerjiğim hayret içindeyim valla

eşim gelirken alacak hurmalarımızı, yarın başlayım bende cumaya regl ödemim falan gitsin inşallah, lahana gibi şişip kalmam umarım

ay beni de heyecanlandırdınız yaa, tartıl da yaz bakalım sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…