- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.361
wawww mhteşlem yaww evde hurma varken bende mi yapsam yawww
Eğer halsizlik falan olmayacaksa yapın kaptanım.Çok iyi geliyor.Üstelik bağırsaklar tıkır tıkır çalışıyor.wawww mhteşlem yaww evde hurma varken bende mi yapsam yawww
cfanım 468. etap ta 57,7 ile izne ayrılmışsın hadi bakalım 500 gr kaldıYarın 57'leri zun biaradan sonra görmüş olacağım..
morordek canım ben kaç ile izine ayrılmıştım.Ben 57.8 gibi hatırlıyorum.
Süper ya inşallah bu cumaya 500 gramı verip daha da eksi görürüm.cfanım 468. etap ta 57,7 ile izne ayrılmışsın hadi bakalım 500 gr kaldı
önemli değil tatlım sen 10 gr 200 gr verince bu iyi olmuş yaaSüper ya inşallah bu cumaya 500 gramı verip daha da eksi görürüm.
Teşekkür ederim baktığınız için.
Sağol kuzum. Bence 1 güncük denemelisin.
hemen çıkışta eşime hurma alayım da yapsın, senle aynı onlar nasılsaöğleye de meyve vereyim yanına bari, anaaam maşallah tebrik ederim canım, bende yapsam mı?
evet normalde çok az verirdim ben ne oldu bana anlamadım.önemli değil tatlım sen 10 gr 200 gr verince bu iyi olmuş yaa
Spiralle zor diyorlar ama ihtimal de yok degil tabi hicbir sey %100 engellemeye yetmedigi icin :) Ama bence bebisten falan degil, dogum sonrası cok düzenli olmayabilir diyorlar, büyük ihtimal o yüzdendirCanım yapmaya dahı korkuyorum ben de spiral var cooook dusuk ıhtımalll yapamammmm yuregım kaldırmazz
Kaptanım yazmıs zaten canım, cok az kalmıs izin kilona dönmene. Hadi bakalım listeler seni özledi, artık mezun olup ayrıl listeden :)Yarın 57'leri zun biaradan sonra görmüş olacağım..
morordek canım ben kaç ile izine ayrılmıştım.Ben 57.8 gibi hatırlıyorum.
Ayy inşallahh yaaKaptanım yazmıs zaten canım, cok az kalmıs izin kilona dönmene. Hadi bakalım listeler seni özledi, artık mezun olup ayrıl listeden :)
Evet kilo korumada sıkıntıların var onu biliyoruzAyy inşallahh yaa
Çok çok istiyorum. Hem mezun oluncada gitmeyecem.Çünkü kilo almaya çok müsaitim. 1 sene kadar sabitlesem zaten vucud alışmış olacak.
Sağol kuzum. Bence 1 güncük denemelisin.
Ama şimdi sen çalışıyorsun.Halsizlik yapmaz umarım.
Ben yoğurdumu tam yağlı yedim üstelik. Belki daha fazla eksi görürsün sen.
vayy süpersin canım ben bugün tartılamadım sabah aceleyle çıktım evden yarın bende tartılayım inşallah haftasonu gelen artılar gitmiştir
canım dene hurmayı yaa bende çalışıyorum bak ve halsizlik yok tam tersi çok enerjiğim hayret içindeyim vallatamam canım, denicem o zaman, eşimle birlikte yapınca iyi oluyo zaten, ben bugün hurma alayım bari markette bulabilirsem. zaten bu ara sabahta öğle de yoğurt yiyorum çokta dengesiz olmaz, akşamı da yoğurtla kapatırız direnelim 1 hafta bari :) ödem de atar mıyım yaa?? Ebruş bi de farkettiler mi senin kilo vermeni?
deneyin bence kaptanım açlık hissi olmuyor halsizlikte yapmadı bendewawww mhteşlem yaww evde hurma varken bende mi yapsam yawww
canım dene hurmayı yaa bende çalışıyorum bak ve halsizlik yok tam tersi çok enerjiğim hayret içindeyim valla
deneyin bence kaptanım açlık hissi olmuyor halsizlikte yapmadı bende
ebrusonmez ebrucum ben tam uydum dün kaçamak yapmadım hiç bugünde aynı şekilde sen öyle diyince heycanlandım bak yarın tartılmam lazım çok merak ediyorumm tartıyıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?