Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eşim gelirken alacak hurmalarımızı, yarın başlayım bende cumaya regl ödemim falan gitsin inşallah, lahana gibi şişip kalmam umarım
sanmıyorum kuzum yoğurtta yemeyi ihmal etme ben lıght yoğurt aldım
şişlik yok hiç karnım dümdüz şuan
yarın bi tartılayım bakalım ne kadar gitmiş

6. Hastalık hiç duymadım aklımda her daim olsun Sağol kaptanım. Limon tavsiyesi de hemen yapacağım. Hala ateşli çünki
nasıl oldu canım merak ettim
canım daha önce yapmıştım ben 1 seneyi geçti 3 gün yapmıştım sonra sıkılmıştım ama 3 günde 2,5 kg gitmişti

yaa ben yine 65 i gördüm anlamıyorum şu bünyeyi ne halt ediyor. o değil yaptığımdan da bir şey anlamıyorum hep araya bir şeyler giriyor. kyınvalideler bizdeydi mesela illa ye şunu ye bunu ye. misafir geliyor hazırlıyorum yemeyince bakışlar bi değişiyor falan. Bir yere gidiyorum illa yemek ye. Çok sıkıldım artık bu durumdan. yoruldum. artıp azalıyor. geçen hafat ne güzel vermiştim halbuki. Burayada uğruyorum yazıyorum ama bilmiyorum. Eşimde kızızyor artık çok kafaya takıyorsun. Ağlıyorum bazen sırf bu yüzden.

canım daha önce yapmıştım ben 1 seneyi geçti 3 gün yapmıştım sonra sıkılmıştım ama 3 günde 2,5 kg gitmişti
hadii yaa kaptanım süper gitmiş 3 günde
belkide nasılsa gitti kilolar deyip salıyoruz kendimizi ondan mı oluyor ki sıkılma durumu
cumaya kadar tartılmasam mı ki
devam etmem lazım bu hurma işine hoşuma gitti çünkü acıkmıyorum hiç
eşin haklı canım çok kafaya takma anlıyorum seni bende senin gibi oluyorum bazen bunalıyorum sanki kilo veremicekmişim gibi geliyor
biz robot değiliz bazen yememiz gerekebiliyor benimde eşim bazen yemeğe götürüyor beni yada araba aldık onu kutladık kayınvalideme doğumgünü süprizi yaptım ailelerimizi yemeğe çağırdım falan şimdi öyle bi durumda yok ben diyetteyim yemem demek olmuyor hayatımızdaki insanları akrabalarımızı yada misafirlerimizi kıramıyoruz bi tek senin başına gelmiyor bu herkeste böyle bence.. önemli olan dengelemek bugün akşam yemek zorunda kaldıysan ertesi günü hafif geçirebilirsin yada bugün akşam yemek zorunda kalacağını biliyorsan öğlen yemeyebilir yada çok hafif geçirebilirsin böyle tedbirler almalıyız hepimiz için geçerli .. kendini üzme ne öyle ağlamak falan önce kendini sev kendine güven aradaki aksaklıkları kafana takma telefi edebilirsin sana güveniyoruz

Hala ateşli ama dune gore çok iyi. Limon sıkılmış çorap giydirdim . Ne iişe yarıyor kimden öğrendin arkadaşımdan diyorum. Adı ne diyor. Meraklı kızım benim

Merhaba pitirciklar.... Bugünkü menumu paylaşalım dedim.
Sabah: 2 sade wasa arasına light ucgen peynir ve uzerine tarçın serpme. Diyet kolay sandwich oldu zamanı kısa tempolu çalışan leydilerimize tavsiye ediyorum. Çok pratik. Sade wasanin kalorisi aşırı düşük ve yüksek lif içeriyor karbonhidrat oranı az.
Öğle: 100 Gr kofte, salata,light kola
Akşam: Narlı, hindi fumeli mevsim salata
Ara: 2 kaşık sarı leblebi,10 çiğ fındık( tanesi 5 kalori) ve non fat chai latte
Yürüyüş: 30 dk Su:2 lt 2 kupa bitki cayi toz-pembe wendy toplight medusa38

Bende menümü yazayım bari;

Sabah: ayvalı tarçınlı yoğurt
Ara; şekersiz Türk kahvesi
Öğle; baharatlı tavuklu yoğurt
Ara; şekersiz nescafe, 2 kare bitter çaklıt
Akşam öncesi; elma, 2 hurma, 7-8 adet kuru kayısı
Akşam; tarçınlı yoğurt olacak inşallah eve geçemedim daha

Su; 2 lt
Spor; 30 squat, 200 zıp zıp, 50 bisiklet, 20 mekik, 40 sn plank

morordek toplight

O kadar çok tatlı ihtiyacım vardı ki bi çikolata yiyeyim dedim, aylardır yememiştim çok iyi geldi.

Psikolojimiz iyi olacak ki kilo verebilelim, takma kafana büşracım, kış olunca böyle oluyo işte yazın daha iyi veriyoduk ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…