- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.381
Süper ya inşallah bu cumaya 500 gramı verip daha da eksi görürüm.
Teşekkür ederim baktığınız için.
sanmıyorum kuzum yoğurtta yemeyi ihmal etme ben lıght yoğurt aldımeşim gelirken alacak hurmalarımızı, yarın başlayım bende cumaya regl ödemim falan gitsin inşallah, lahana gibi şişip kalmam umarım
sanmıyorum kuzum yoğurtta yemeyi ihmal etme ben lıght yoğurt aldım
şişlik yok hiç karnım dümdüz şuan
yarın bi tartılayım bakalım ne kadar gitmiş
naber kızlar benim kilo 64 küsurlarda 63 le 64 arası oynuyor...
bende 65 i görmek istiyorum artık sıkıldımay inşallah yaa, istemiyorum artık 6'ları59,9 olayım oralarda dolanayım noolur..
nasıl oldu canım merak ettim6. Hastalık hiç duymadım aklımda her daim olsun Sağol kaptanım. Limon tavsiyesi de hemen yapacağım. Hala ateşli çünki
canım daha önce yapmıştım ben 1 seneyi geçti 3 gün yapmıştım sonra sıkılmıştım ama 3 günde 2,5 kg gitmiştideneyin bence kaptanım açlık hissi olmuyor halsizlikte yapmadı bende
@ebrusonmez ebrucum ben tam uydum dün kaçamak yapmadım hiç bugünde aynı şekilde sen öyle diyince heycanlandım bak yarın tartılmam lazım çok merak ediyorumm tartıyıı
ayy ne güzel ya off. bende görmek istiyorum. Maşallah sana. daim olsun gitdin kilolar.Yarın 57'leri zun biaradan sonra görmüş olacağım..
morordek canım ben kaç ile izine ayrılmıştım.Ben 57.8 gibi hatırlıyorum.
Canım nasıl biraz daha iyi oldu mu kuzucuk
hadii yaa kaptanım süper gitmiş 3 gündenasıl oldu canım merak ettim
canım daha önce yapmıştım ben 1 seneyi geçti 3 gün yapmıştım sonra sıkılmıştım ama 3 günde 2,5 kg gitmişti
eşin haklı canım çok kafaya takma anlıyorum seni bende senin gibi oluyorum bazen bunalıyorum sanki kilo veremicekmişim gibi geliyoryaa ben yine 65 i gördüm anlamıyorum şu bünyeyi ne halt ediyor. o değil yaptığımdan da bir şey anlamıyorum hep araya bir şeyler giriyor. kyınvalideler bizdeydi mesela illa ye şunu ye bunu ye. misafir geliyor hazırlıyorum yemeyince bakışlar bi değişiyor falan. Bir yere gidiyorum illa yemek ye. Çok sıkıldım artık bu durumdan. yoruldum. artıp azalıyor. geçen hafat ne güzel vermiştim halbuki. Burayada uğruyorum yazıyorum ama bilmiyorum. Eşimde kızızyor artık çok kafaya takıyorsun. Ağlıyorum bazen sırf bu yüzden.
nasıl oldu canım merak ettim
canım daha önce yapmıştım ben 1 seneyi geçti 3 gün yapmıştım sonra sıkılmıştım ama 3 günde 2,5 kg gitmişti
Sağol wendimmtebrikler canım, gözün aydın.
Bende menümü yazayım bari;
Sabah: ayvalı tarçınlı yoğurt
Ara; şekersiz Türk kahvesi
Öğle; baharatlı tavuklu yoğurt
Ara; şekersiz nescafe, 2 kare bitter çaklıt
Akşam öncesi; elma, 2 hurma, 7-8 adet kuru kayısı
Akşam; tarçınlı yoğurt olacak inşallah eve geçemedim daha
Su; 2 lt
Spor; 30 squat, 200 zıp zıp, 50 bisiklet, 20 mekik, 40 sn plank
morordek toplight
yaa ben yine 65 i gördüm anlamıyorum şu bünyeyi ne halt ediyor. o değil yaptığımdan da bir şey anlamıyorum hep araya bir şeyler giriyor. kyınvalideler bizdeydi mesela illa ye şunu ye bunu ye. misafir geliyor hazırlıyorum yemeyince bakışlar bi değişiyor falan. Bir yere gidiyorum illa yemek ye. Çok sıkıldım artık bu durumdan. yoruldum. artıp azalıyor. geçen hafat ne güzel vermiştim halbuki. Burayada uğruyorum yazıyorum ama bilmiyorum. Eşimde kızızyor artık çok kafaya takıyorsun. Ağlıyorum bazen sırf bu yüzden.
bende 65 i görmek istiyorum artık sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?