- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.401
Canım yaaEvet kilo korumada sıkıntıların var onu biliyoruz
Gitme zaten biz sensiz naparız
Canım burada pek bi sosyal hayatım yok. Ama göbek bariz küçüldü.tamam canım, denicem o zaman, eşimle birlikte yapınca iyi oluyo zaten, ben bugün hurma alayım bari markette bulabilirsem. zaten bu ara sabahta öğle de yoğurt yiyorum çokta dengesiz olmaz, akşamı da yoğurtla kapatırız direnelim 1 hafta bari :) ödem de atar mıyım yaa?? Ebruş bi de farkettiler mi senin kilo vermeni?
Evet canım bende çok hafiflemiş hissediyorum.vayy süpersin canım ben bugün tartılamadım sabah aceleyle çıktım evden yarın bende tartılayım inşallah haftasonu gelen artılar gitmiştir
kendimi hafiflemiş hissediyorum wc sorunumda çözüldü hurma sayesinde
Kız ben saat başı tartılıyorum.Sende yarın mutlaka tartıl motive ediyor.deneyin bence kaptanım açlık hissi olmuyor halsizlikte yapmadı bende
ebrusonmez ebrucum ben tam uydum dün kaçamak yapmadım hiç bugünde aynı şekilde sen öyle diyince heycanlandım bak yarın tartılmam lazım çok merak ediyorumm tartıyıı
Yok bu gaz falan yapmıyor.Lahanadan çok daha etkili olacağını düşünüyorum.eşim gelirken alacak hurmalarımızı, yarın başlayım bende cumaya regl ödemim falan gitsin inşallah, lahana gibi şişip kalmam umarım
Durmak yok yola devam..naber kızlar benim kilo 64 küsurlarda 63 le 64 arası oynuyor...
Yaa ben senden daha çok ister oldumay inşallah yaa, istemiyorum artık 6'ları59,9 olayım oralarda dolanayım noolur..
Kızlar yılbaşına az kaldıbende 65 i görmek istiyorum artık sıkıldım
Kaptanım ufak değişiklikler yapabilirsiniz.Sıkılmadan devam etmiş olursunuz.nasıl oldu canım merak ettim
canım daha önce yapmıştım ben 1 seneyi geçti 3 gün yapmıştım sonra sıkılmıştım ama 3 günde 2,5 kg gitmişti
İnşallah canım sende gel birlikte çıtır olalım.Ben 2 senedir buradayım gerçi zamanı çoktan gelmiştiayy ne güzel ya off. bende görmek istiyorum. Maşallah sana. daim olsun gitdin kilolar.
Motive edicihadii yaa kaptanım süper gitmiş 3 günde
belkide nasılsa gitti kilolar deyip salıyoruz kendimizi ondan mı oluyor ki sıkılma durumu
cumaya kadar tartılmasam mı ki
devam etmem lazım bu hurma işine hoşuma gitti çünkü acıkmıyorum hiç
eşin haklı canım çok kafaya takma anlıyorum seni bende senin gibi oluyorum bazen bunalıyorum sanki kilo veremicekmişim gibi geliyor
biz robot değiliz bazen yememiz gerekebiliyor benimde eşim bazen yemeğe götürüyor beni yada araba aldık onu kutladık kayınvalideme doğumgünü süprizi yaptım ailelerimizi yemeğe çağırdım falan şimdi öyle bi durumda yok ben diyetteyim yemem demek olmuyor hayatımızdaki insanları akrabalarımızı yada misafirlerimizi kıramıyoruz bi tek senin başına gelmiyor bu herkeste böyle bence.. önemli olan dengelemek bugün akşam yemek zorunda kaldıysan ertesi günü hafif geçirebilirsin yada bugün akşam yemek zorunda kalacağını biliyorsan öğlen yemeyebilir yada çok hafif geçirebilirsin böyle tedbirler almalıyız hepimiz için geçerli .. kendini üzme ne öyle ağlamak falan önce kendini sev kendine güven aradaki aksaklıkları kafana takma telefi edebilirsin sana güveniyoruz
Kızın çok tatlı yaaHala ateşli ama dune gore çok iyi. Limon sıkılmış çorap giydirdim . Ne iişe yarıyor kimden öğrendin arkadaşımdan diyorum. Adı ne diyor. Meraklı kızım benim
Canim ekmek kacamak sayiliyo heralde dimiSabah 7.30 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir 1 muz
Öğle 13.00 tavuklu salata ayran
Ara sütlü kahve
Akşam levrek ızgara salata
1 elma 1 mandalin
Su 2 litre
Spor 60 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?