Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım burada pek bi sosyal hayatım yok. Ama göbek bariz küçüldü.
Bide zaten alışıklar verip almama aaa yinemi falan demiyorlar. Hep verip alıyorum.

Kız ben saat başı tartılıyorum.Sende yarın mutlaka tartıl motive ediyor.

nasıl oldu canım merak ettim
canım daha önce yapmıştım ben 1 seneyi geçti 3 gün yapmıştım sonra sıkılmıştım ama 3 günde 2,5 kg gitmişti
Kaptanım ufak değişiklikler yapabilirsiniz.Sıkılmadan devam etmiş olursunuz.
Mesela ben bugunde haşlanmış yumurta yedim.Bakayım yarın eksi göremezsem tam uyarım listeye, eksi olursam bildiğim usul devam ederim.

candy_candy bugun uğradın mı canım?
Görmedim hiç seni..
Motive edici
Hala ateşli ama dune gore çok iyi. Limon sıkılmış çorap giydirdim . Ne iişe yarıyor kimden öğrendin arkadaşımdan diyorum. Adı ne diyor. Meraklı kızım benim
Kızın çok tatlı yaa

Bugünkü menüm
Bugünü hastalikla geçirdim midem bulamıyordu yemek yiyemedim so nra biraz yattım sadece
Öğle
Yulaf kepekli yogurt yedim
Akşam
Mantar kavurma
Yogurt
2 kaşık yagsiz tavuk döner ve 2 kaşık princ pilavı yedim
Normalde diyetinde yok pilav ama bagirsaklarimda sorun var
2 lt su
Çayı akşam içtim
Bi tanede meyve
Sabah doktora gidecem her yerim dökülüyor
Evde misafir var bidehaftasinu kvler gelecek yandım ben
toplight morordek

Kizlarrr dunden beri pek ugrayamadim biraz moralim bozuk son zamanlarda kilo veremiyorum yada alio veriyorum surekli gicik oldum regl olamiyorum baska sorunlar varid bgun kadin doguma gittim rahimde kis varmis ve mantar varmis oyuzden regl olamiyomusum smir testi istedi doktr onu yaptrdim kan verdim hamilelik suphesi ortadan kalksin dye doktr istedi yarn kan testine gore ilac tedavisine baslicam insallah hersey yoluna girer bkrazdan dunku ve bgunku menumu paylasicam

Dunku menum
Kahvalti
5'i bi arada 1 kupa cay
2 haslanmis yumurta
2 yaprak kivircik
Salatalik domates
Kk light peynir
Yarim greyfurt suyu

Arada 1 havuc 1kcuk elmayi 1 kase yogurtla yedim

Aksam tavuklu kereviz yemegi sarimsakli yogurt esliginde yedim aysenin tarfi cokda gzel oldu ilk defa kereviz yedm bu arada

Arada 1 greyfurt 1kupa 5'i bi arada cay

Su 2.5 lt
Spor 15 dakika leslie ( tam basladim 15 dkika snra esim geldi yemek hazrla fln derken kaldi dahada yapamadm ) morordek toplight

candy_candy bugun uğradın mı canım?
Görmedim hiç seni..

Motive edici

Kızın çok tatlı yaa

Çok sağol canim darısı sana inşaallah. Sen de bebis istiyordun galiba . Hayırlı ve sağlıkla olsun inşaallah. Sanki Ördeğim den sonra senden güzel haber gelecekmis gibi bir his varicimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…