• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

matilda34 matilda34 kuzucum yılbaşı grubuna bugünden girme şansım var mı? canımın istediğini yeyim diyince duraklayıp kalıcam biliyorum, yılbaşına kadar sıkayım dişimi

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. şimdi de grip oldum :hasta: öğleden önce hastanedeydim dökülüyorum valla.. cuma günü kulağım tıkandı kimseleri duyamıyordum neyseki doktora gittim birini açtı diğeri için de çarşamba günü gidicem.. çok hastayım bugün:hasta: dökülüyorum resmen müdür bile acıdı halime oturuyorum öyle hastaneden geldiğimden beri kitap okuyordum :kahve:

ee sizler napıyorsunuz çok ayrı düştük yaa bu hafta valla koşturmaktan sokaklarda bi soğuk bi sıcak şifayı kapmışım anlicanız :KK14:

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. şimdi de grip oldum :hasta: öğleden önce hastanedeydim dökülüyorum valla.. cuma günü kulağım tıkandı kimseleri duyamıyordum neyseki doktora gittim birini açtı diğeri için de çarşamba günü gidicem.. çok hastayım bugün:hasta: dökülüyorum resmen müdür bile acıdı halime oturuyorum öyle hastaneden geldiğimden beri kitap okuyordum :kahve:

ee sizler napıyorsunuz çok ayrı düştük yaa bu hafta valla koşturmaktan sokaklarda bi soğuk bi sıcak şifayı kapmışım anlicanız :KK14:
Geçmiş olsun cnm

süpeer :KK73::KK73::KK73:

tamam canım, motivasyona ihtiyacım var, motive edicek bu beni inşallah :) ebrusonmez ebrusonmez ebruşum bak yeniden başladık herşeyi unut son 19 gün :KK48::KK48:

sen isveç'e mi başladın matilda34 matilda34 uydurdum mu ben :) kızlarla 5te 5 yapmıosun heralde..
Canım ben bugün dukan yapıyorum
Yarından itibaren 3 gün hurma yapıcam sonra 3 gün dukan sonra önümüzdeki pazartesi lahana yapıcam 1 hafta lahanaya beklerim yani :)
19 günlük bi program yaptım kendinmë onu uyguluyoruz bugünden itibaren

Yarından itibaren 3 gün hurma yapıcam sonra 3 gün dukan sonra önümüzdeki pazartesi lahana yapıcam 1 hafta lahanaya beklerim yani :)

dukanı alayım, lahanayı almayayım şişip kaldım onda ne aldım ne verdim :( hurmadan da bıktım valla beni en tatmin eden dukan oldu, canım dukan amcam bırakmam hayatta artık :)

programın süpermiş ama sıkılmadan devam o zaman, sıkılmaya yer yok :)

geçmiş olsun tatlım

senden sonra baktım kuzucum, anam sende ödem de yoktur ama ben senin en az %4 kilo vereceğine eminim.. hani foto atacaktın?? bekliyorum ben, özelden at olmazsa :)
Foto yılbaşından sonra cnm biraz daha merak edin

süpeer :KK73::KK73::KK73:

tamam canım, motivasyona ihtiyacım var, motive edicek bu beni inşallah :) ebrusonmez ebrusonmez ebruşum bak yeniden başladık herşeyi unut son 19 gün :KK48::KK48:

sen isveç'e mi başladın matilda34 matilda34 uydurdum mu ben :) kızlarla 5te 5 yapmıosun heralde..
bende sevemedim bu 5 diyetini benim kendi diyetim daha güzel

Yılbaşında netten güzel bir elbise alacağım şuan başka yeni kıyafet almadim ozman onunla atarım olmaz mı wendy wendy

tamam süper olur o zaman, ben aldım bissürü cici :KK73:

bende sevemedim bu 5 diyetini benim kendi diyetim daha güzel

valla doya doya yemeye alışmışım sanırım, hurma falan zor geldi tek yönlü beslenme, dukan gözü de karnı da doyuruyomuş meğer, canım benim :KK200:

Back
X