- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.941
Dukan günleri birlikte takılırız bilerek hafta sonuna koydum kaçamak olmasın diye :)programın süpermiş ama sıkılmadan devam o zaman, sıkılmaya yer yok :)
Tamam cnm inşallah ondanda zayıf olacam
çatlat bizi illa, iyice sporunu yap mademo ilk almerin ordaki fotodaki gibi istiyorum seni
Dukan günleri birlikte takılırız bilerek hafta sonuna koydum kaçamak olmasın diye :)
Lahana güzel etki yaptı ama misafir vardı tam uyamadım ondan bu ara gelen giden olmucak ken uygulayım dedim
Evet hareketli bi menü hazırladım bakalım sonuç nolcak :)
Tamam cnm inşallah ondanda zayıf olacamorda 54 kgyum.bu arada ordaki cay bahçesi hala duriyomu
Dukan günleri birlikte takılırız bilerek hafta sonuna koydum kaçamak olmasın diye :)
Lahana güzel etki yaptı ama misafir vardı tam uyamadım ondan bu ara gelen giden olmucak ken uygulayım dedim
Evet hareketli bi menü hazırladım bakalım sonuç nolcak :)
Şimdi herkes foruma takılıyorhadi bakalım, eşim verdiklerini almadı valla, ama hurma onun gibi etki etmedi ona. lahananın yağ yakıcı özelliği daha bi cezbediyor diğerlerine göre.
inşallahiçte bi tane var ama gitmedim bilmiyorum hiç, artık oralar popüler değil malum, başka yerlere gidioz
Bi dahaki kayın valide ziyaretinde ona da bak. Kalçayı beli falan şekillendiriyor.kuzum jilianı betüşten duyup indirdim baksana hatun hergün yapıom diyodu 63'lere inmiş :) leslie 3 mil + jillian level 1 yapsam 2 günde bir keşkebilsem tiffany'i bakar indirirdim jllian harbi çok kasıyo.
Şimdi herkes foruma takılıyor
Ben 5+5 devam etmiyorum patates şeker dengemi bozdu ben kendi diyetime devam ediyorum bugün sebze protein meyve yapacam akşam kereviz salata ve tavuk haşlama yerim demek oluyor ki benim tahıllar gibi patatesten de uzak durmam gerekiyor
Gerçekten mi??yılbaşı grubunda bi ebru kaldı hepsi bozmuş :)
Bi dahaki kayın valide ziyaretinde ona da bak. Kalçayı beli falan şekillendiriyor.
Çok geçmiş olsun Sevalim. Bu haftada koşturmalı mı geçecek. İzin alamaz mısın;? Hazır çarşamba dr yede gideceksin.kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. şimdi de grip oldumöğleden önce hastanedeydim dökülüyorum valla.. cuma günü kulağım tıkandı kimseleri duyamıyordum neyseki doktora gittim birini açtı diğeri için de çarşamba günü gidicem.. çok hastayım bugün dökülüyorum resmen müdür bile acıdı halime oturuyorum öyle hastaneden geldiğimden beri kitap okuyordum
ee sizler napıyorsunuz çok ayrı düştük yaa bu hafta valla koşturmaktan sokaklarda bi soğuk bi sıcak şifayı kapmışım anlicanız
O süpersin yaCanım ben bugün dukan yapıyorum
Yarından itibaren 3 gün hurma yapıcam sonra 3 gün dukan sonra önümüzdeki pazartesi lahana yapıcam 1 hafta lahanaya beklerim yani :)
19 günlük bi program yaptım kendinmë onu uyguluyoruz bugünden itibaren
Lahanaya da ben mi arkadaşlık etsem. :)))dukanı alayım, lahanayı almayayım şişip kaldım onda ne aldım ne verdimhurmadan da bıktım valla beni en tatmin eden dukan oldu, canım dukan amcam bırakmam hayatta artık :)
Hem çokda renkliydi sıkıldın mı?bende sevemedim bu 5 diyetini benim kendi diyetim daha güzel
Bende almıştım bayramdan öncetamam süper olur o zaman, ben aldım bissürü cici
Olur canım.Yapalım. Sen kaçta yapıyorsun.Tamam canım, tiffanim eksik kalmış onu da indireyim
Akşam Leslie 3 mile var mısın??
Süper olur.Gel cnm ebru sen ben devam edelim 3 kişi
Bakalım artık bana neler etcek :)hadi bakalım, eşim verdiklerini almadı valla, ama hurma onun gibi etki etmedi ona. lahananın yağ yakıcı özelliği daha bi cezbediyor diğerlerine göre.
inşallahiçte bi tane var ama gitmedim bilmiyorum hiç, artık oralar popüler değil malum, başka yerlere gidioz
Olur daha bi gaza geliriz belki :)bu arada dukan günleri ortak menü yapalım hakkaten :) gerçi ben 3 ögün sen 2 ögün ama olsun akşamları uydururuz :)
Bende arkadaş arıyorum lahana için bana eşlik edermisin ebruşO süpersin ya
Lahanaya da ben mi arkadaşlık etsem. :)))
Hem çokda renkliydi sıkıldın mı?
Bende almıştım bayramdan önce
Ama bitanesi 36 beden olmadı. Eşim onu bir arkadaşına hediye et sen nasılsa giyemeyeceksin falan diyor. Daha çok asılıyorum.Geçen giydim ama fermuarı zorla kapandı. Birde boydan ki eğer olursa çok zayıf gösterecek.
Olur canım.Yapalım. Sen kaçta yapıyorsun.
Süper olur.
2 gun dikkat etsen gider canm okdar tkmaCanım süper bi hedef 2.5 kilo :))
Ben malesef artıdayım. 2 avuç kadar antep fıstığı yedim.Yemeklerin miktarına da dikkat etmeyince sonuç facia +700 gram
ayy tesekkur ettim canim bundan sonra bole insallah hergun yapicam bakalim yil basinda etkisini gorucekmiyimvayy vayy spora bakk süperr
neden herkes patates yemiş anlamadım diyetin bi parçasımı canım o
gozun aydin canim rahatlamistr icinKan testı sonucumnegatıfffffffffff
bennnnn bennnn bendeee varimmmmmmTamam canım, tiffanim eksik kalmış onu da indireyim
Akşam Leslie 3 mile var mısın??
6 yılın orda geçti cnm universitedeyken evimiz oradaydı Bahçelievler de 62 evlerdeTalas Bahçelievler en revaçta olan canım, AVM'den daha güzel oralar :)
Hayırdır canım, artı mı yaptı sağlık sıkıntısı mı?? Elin ayağın falan mı titredi yoksa??
Sıkılma değil patates di ilk gün ya rahatsız oldum fazla nişastadan benim şeker yükseliyor tatlı falan isteğim arttı o yüzden biraktimO süpersin ya
Lahanaya da ben mi arkadaşlık etsem. :)))
Hem çokda renkliydi sıkıldın mı?
Bende almıştım bayramdan önce
Ama bitanesi 36 beden olmadı. Eşim onu bir arkadaşına hediye et sen nasılsa giyemeyeceksin falan diyor. Daha çok asılıyorum.Geçen giydim ama fermuarı zorla kapandı. Birde boydan ki eğer olursa çok zayıf gösterecek.
Olur canım.Yapalım. Sen kaçta yapıyorsun.
Süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?