Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

programın süpermiş ama sıkılmadan devam o zaman, sıkılmaya yer yok :)
Dukan günleri birlikte takılırız bilerek hafta sonuna koydum kaçamak olmasın diye :)
Lahana güzel etki yaptı ama misafir vardı tam uyamadım ondan bu ara gelen giden olmucak ken uygulayım dedim
Evet hareketli bi menü hazırladım bakalım sonuç nolcak :)

hadi bakalım, eşim verdiklerini almadı valla, ama hurma onun gibi etki etmedi ona. lahananın yağ yakıcı özelliği daha bi cezbediyor diğerlerine göre.
Tamam cnm inşallah ondanda zayıf olacam orda 54 kgyum.bu arada ordaki cay bahçesi hala duriyomu

inşallah içte bi tane var ama gitmedim bilmiyorum hiç, artık oralar popüler değil malum, başka yerlere gidioz

bu arada dukan günleri ortak menü yapalım hakkaten :) gerçi ben 3 ögün sen 2 ögün ama olsun akşamları uydururuz :)

Şimdi herkes foruma takılıyor

Ben 5+5 devam etmiyorum patates şeker dengemi bozdu ben kendi diyetime devam ediyorum bugün sebze protein meyve yapacam akşam kereviz salata ve tavuk haşlama yerim demek oluyor ki benim tahıllar gibi patatesten de uzak durmam gerekiyor

kuzum jilianı betüşten duyup indirdim baksana hatun hergün yapıom diyodu 63'lere inmiş :) leslie 3 mil + jillian level 1 yapsam 2 günde bir keşke bilsem tiffany'i bakar indirirdim jllian harbi çok kasıyo.
Bi dahaki kayın valide ziyaretinde ona da bak. Kalçayı beli falan şekillendiriyor.

Şimdi herkes foruma takılıyor

Talas Bahçelievler en revaçta olan canım, AVM'den daha güzel oralar :)

Hayırdır canım, artı mı yaptı sağlık sıkıntısı mı?? Elin ayağın falan mı titredi yoksa??

Çok geçmiş olsun Sevalim. Bu haftada koşturmalı mı geçecek. İzin alamaz mısın;? Hazır çarşamba dr yede gideceksin.

O süpersin ya
dukanı alayım, lahanayı almayayım şişip kaldım onda ne aldım ne verdim hurmadan da bıktım valla beni en tatmin eden dukan oldu, canım dukan amcam bırakmam hayatta artık :)
Lahanaya da ben mi arkadaşlık etsem. :)))
bende sevemedim bu 5 diyetini benim kendi diyetim daha güzel
Hem çokda renkliydi sıkıldın mı?
tamam süper olur o zaman, ben aldım bissürü cici
Bende almıştım bayramdan önce
Ama bitanesi 36 beden olmadı. Eşim onu bir arkadaşına hediye et sen nasılsa giyemeyeceksin falan diyor. Daha çok asılıyorum.Geçen giydim ama fermuarı zorla kapandı. Birde boydan ki eğer olursa çok zayıf gösterecek.
Tamam canım, tiffanim eksik kalmış onu da indireyim

Akşam Leslie 3 mile var mısın??
Olur canım.Yapalım. Sen kaçta yapıyorsun.
Gel cnm ebru sen ben devam edelim 3 kişi
Süper olur.

Bakalım artık bana neler etcek :)
bu arada dukan günleri ortak menü yapalım hakkaten :) gerçi ben 3 ögün sen 2 ögün ama olsun akşamları uydururuz :)
Olur daha bi gaza geliriz belki :)

Bende arkadaş arıyorum lahana için bana eşlik edermisin ebruş

Canım süper bi hedef 2.5 kilo :))
Ben malesef artıdayım. 2 avuç kadar antep fıstığı yedim.Yemeklerin miktarına da dikkat etmeyince sonuç facia +700 gram
2 gun dikkat etsen gider canm okdar tkma insallah 2.5 kilo hedefimi tuttururum canim bakalik

vayy vayy spora bakk süperr

neden herkes patates yemiş anlamadım diyetin bi parçasımı canım o
ayy tesekkur ettim canim bundan sonra bole insallah hergun yapicam bakalim yil basinda etkisini gorucekmiyim 5de 5 dyeti yapiyoruz canim ilk gun patates snra sebze et meyve yumurta dye gidiyo ole isde

Kan testı sonucumnegatıfffffffffff
gozun aydin canim rahatlamistr icin

Tamam canım, tiffanim eksik kalmış onu da indireyim

Akşam Leslie 3 mile var mısın??
bennnnn bennnn bendeee varimmmmmm

Kizlar 5de 5 diyetin 1.gun sonunda 67.4 gordum 500 gr gitti yani cuma gunku kiloma gore 100 gr eksideyim
Bgunde sebze gunumdu sonuna geldim nerdeyse birazdan aksam yemegimi yicem bgunde dunku sporlarimi yapicam insallah cumaya bomba gibi geliyorummmm

Sıkılma değil patates di ilk gün ya rahatsız oldum fazla nişastadan benim şeker yükseliyor tatlı falan isteğim arttı o yüzden biraktim

Bugünkü menüm
Bugün çok saçma sapan beslendim
Dün kipatates yuklemesinden sonra artık patatesi menulerinde çıkarmak gerektiğini bi kez daha öğrendim
Zaten yüksek olan şekerim patatesin YuksekGİ si yüzünden iyice yükseldi
Surekli tatlı yeme isteği doğdu
Gece kahvaltı yerine oruç tutacağım diye
Brokoli domates soslu
Pancar ve havuç limonlu
Öğle 14:30
Peynirli omlet
3_4 zeytin
2 çatal reçel
2 çatal helva aldım hiç sevmem tahin helvasını canım çekti
Akşam
Meyve salatasi 3 kaşık yoğurtla Elma armut ayva ve portakalda oluşan oglumla yedik
Ara
Sütlü Türk kahvesi
Asıl bomba yulaflı saklikoy çikolatalı
Yine oglumla beraber yedik
Bu krizi ancak bu kadar hasarla anlatabildim
Ama yarın yeni bir gün ve inşallah biraz düzelme yaşarım kendi diyetime Gore beslenecegim
Bi daha şok diyet yapmayacağım inş
Su 2 lit
45 dakika yuruyus
1 saat pilates
100 mekik
toplight morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…