- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.921
İlk gün patates sonra sebze et meyve yumurta diye gidiyor cnm
yılbaşı grubunda bi ebru kaldı hepsi bozmuş :)matilda34 kuzucum yılbaşı grubuna bugünden girme şansım var mı? canımın istediğini yeyim diyince duraklayıp kalıcam biliyorum, yılbaşına kadar sıkayım dişimi
yılbaşı grubunda bi ebru kaldı hepsi bozmuş :)
Gel cnm ebru sen ben devam edelim 3 kişimatilda34 kuzucum yılbaşı grubuna bugünden girme şansım var mı? canımın istediğini yeyim diyince duraklayıp kalıcam biliyorum, yılbaşına kadar sıkayım dişimi
Geçmiş olsun cnmkızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. şimdi de grip oldumöğleden önce hastanedeydim dökülüyorum valla.. cuma günü kulağım tıkandı kimseleri duyamıyordum neyseki doktora gittim birini açtı diğeri için de çarşamba günü gidicem.. çok hastayım bugün dökülüyorum resmen müdür bile acıdı halime oturuyorum öyle hastaneden geldiğimden beri kitap okuyordum
ee sizler napıyorsunuz çok ayrı düştük yaa bu hafta valla koşturmaktan sokaklarda bi soğuk bi sıcak şifayı kapmışım anlicanız
Buda güzel fikirmiş :) hadi ozaman 19 gün kaçamaksız :))aaa öyle mibaştan başlayalım o zaman daha 19 gün var
Gel cnm ebru sen ben devam edelim 3 kişi
Buda güzel fikirmiş :) hadi ozaman 19 gün kaçamaksız :))
Canım ben bugün dukan yapıyorumsüpeer
tamam canım, motivasyona ihtiyacım var, motive edicek bu beni inşallah :)ebrusonmez ebruşum bak yeniden başladık herşeyi unut son 19 gün
sen isveç'e mi başladınmatilda34 uydurdum mu ben :) kızlarla 5te 5 yapmıosun heralde..
Canım ben bugün dukan yapıyorum
Yarından itibaren 3 gün hurma yapıcam sonra 3 gün dukan sonra önümüzdeki pazartesi lahana yapıcam 1 hafta lahanaya beklerim yani :)
19 günlük bi program yaptım kendinmë onu uyguluyoruz bugünden itibaren
Canım ben bugün dukan yapıyorum
Yarından itibaren 3 gün hurma yapıcam sonra 3 gün dukan sonra önümüzdeki pazartesi lahana yapıcam 1 hafta lahanaya beklerim yani :)
19 günlük bi program yaptım kendinmë onu uyguluyoruz bugünden itibaren
geçmiş olsun tatlımkızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. şimdi de grip oldumöğleden önce hastanedeydim dökülüyorum valla.. cuma günü kulağım tıkandı kimseleri duyamıyordum neyseki doktora gittim birini açtı diğeri için de çarşamba günü gidicem.. çok hastayım bugün dökülüyorum resmen müdür bile acıdı halime oturuyorum öyle hastaneden geldiğimden beri kitap okuyordum
ee sizler napıyorsunuz çok ayrı düştük yaa bu hafta valla koşturmaktan sokaklarda bi soğuk bi sıcak şifayı kapmışım anlicanız
Foto yılbaşından sonra cnm biraz daha merak edinsenden sonra baktım kuzucum, anam sende ödem de yoktur ama ben senin en az %4 kilo vereceğine eminim.. hani foto atacaktın?? bekliyorum ben, özelden at olmazsa :)
bende sevemedim bu 5 diyetini benim kendi diyetim daha güzelsüpeer
tamam canım, motivasyona ihtiyacım var, motive edicek bu beni inşallah :)ebrusonmez ebruşum bak yeniden başladık herşeyi unut son 19 gün
sen isveç'e mi başladınmatilda34 uydurdum mu ben :) kızlarla 5te 5 yapmıosun heralde..
Foto yılbaşından sonra cnm biraz daha merak edin
Yılbaşında netten güzel bir elbise alacağım şuan başka yeni kıyafet almadim ozman onunla atarım olmaz mıwendy
bende sevemedim bu 5 diyetini benim kendi diyetim daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?