Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. şimdi de grip oldum öğleden önce hastanedeydim dökülüyorum valla.. cuma günü kulağım tıkandı kimseleri duyamıyordum neyseki doktora gittim birini açtı diğeri için de çarşamba günü gidicem.. çok hastayım bugün dökülüyorum resmen müdür bile acıdı halime oturuyorum öyle hastaneden geldiğimden beri kitap okuyordum

ee sizler napıyorsunuz çok ayrı düştük yaa bu hafta valla koşturmaktan sokaklarda bi soğuk bi sıcak şifayı kapmışım anlicanız

Geçmiş olsun cnm

Canım ben bugün dukan yapıyorum
Yarından itibaren 3 gün hurma yapıcam sonra 3 gün dukan sonra önümüzdeki pazartesi lahana yapıcam 1 hafta lahanaya beklerim yani :)
19 günlük bi program yaptım kendinmë onu uyguluyoruz bugünden itibaren

dukanı alayım, lahanayı almayayım şişip kaldım onda ne aldım ne verdim hurmadan da bıktım valla beni en tatmin eden dukan oldu, canım dukan amcam bırakmam hayatta artık :)

programın süpermiş ama sıkılmadan devam o zaman, sıkılmaya yer yok :)

geçmiş olsun tatlım

bende sevemedim bu 5 diyetini benim kendi diyetim daha güzel

Yılbaşında netten güzel bir elbise alacağım şuan başka yeni kıyafet almadim ozman onunla atarım olmaz mı wendy

tamam süper olur o zaman, ben aldım bissürü cici

bende sevemedim bu 5 diyetini benim kendi diyetim daha güzel

valla doya doya yemeye alışmışım sanırım, hurma falan zor geldi tek yönlü beslenme, dukan gözü de karnı da doyuruyomuş meğer, canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…