- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.981
3 gündür feleğim şaştı bademcik iltihabi. O kadar kotuydumki anlatamam bugün 4. Günü hala beterim. Keşke grip filan olsa bir ilaç alıyorsun düzeliyorsun gripte. Boğazım parçalandı ağzıma lokma koyamadım. Penisilin vuracaklardi ama tansiyonum çok düşük olduğu için vurmadilar. Sadece ilaç içmeden önce bir yudum yiyebildim. Midem almıyor zaten regl im sever hep en hasta zamanımda beni bulmayı bi de o girdi işin içine.
Olur canım.Hangi gün başlayacaksınBende arkadaş arıyorum lahana için bana eşlik edermisin ebruş
sonradan okudum diyetin içeriğini kuzum patates varmış ilk gün2 gun dikkat etsen gider canm okdar tkmainsallah 2.5 kilo hedefimi tuttururum canim bakalik
ayy tesekkur ettim canim bundan sonra bole insallah hergun yapicam bakalim yil basinda etkisini gorucekmiyim5de 5 dyeti yapiyoruz canim ilk gun patates snra sebze et meyve yumurta dye gidiyo ole isde
gozun aydin canim rahatlamistr icin
bennnnn bennnn bendeee varimmmmmm
çok geçmiş olsunn canım benim dikkat et kendineDün gece hastanelik oldum malesef. Ateşim 39 tansiyon 7 4. Bu pazar önemli bir sınava gireceğim hem aşırı hastayım hem de regl oldum cuma günü kilo bildirimi mi yaparım ama pazara kadar düzenli paylaşım yapamayacağım haberiniz olsun. Günde 10 adet ilaç içiyorum malesef. Diyete devam Hatta bugün hiç birşey yemedim.
Canım dikkat et.Geçmiş olsun3 gündür feleğim şaştı bademcik iltihabi. O kadar kotuydumki anlatamam bugün 4. Günü hala beterim. Keşke grip filan olsa bir ilaç alıyorsun düzeliyorsun gripte. Boğazım parçalandı ağzıma lokma koyamadım. Penisilin vuracaklardi ama tansiyonum çok düşük olduğu için vurmadilar. Sadece ilaç içmeden önce bir yudum yiyebildim. Midem almıyor zaten regl im sever hep en hasta zamanımda beni bulmayı bi de o girdi işin içine.
canım dr rapor falan verdi mi evde dinlensen bari tatlım yaa hem ateşin yüksek hem tansiyon çok düşük çok dikkat et kendineDün gece hastanelik oldum malesef. Ateşim 39 tansiyon 7 4. Bu pazar önemli bir sınava gireceğim hem aşırı hastayım hem de regl oldum cuma günü kilo bildirimi mi yaparım ama pazara kadar düzenli paylaşım yapamayacağım haberiniz olsun. Günde 10 adet ilaç içiyorum malesef. Diyete devam Hatta bugün hiç birşey yemedim.
günaydın kızlar ... dünkü menüm
sabah sek quark tarçınlı içine 1 kaşık yulaf kepeği koydum
şekersiz sütsüz kahve
öğle tarhana çorbası ve mantar sote çorbanın içine fırınlanmış kıtır ekmek parçaları koydum
ara sütlü şekersiz kahve
akşam tavada sucuk
yürüyüş 60 dk
su az oldu dün 1,5 litre kadar
toplight morordek
Kızlar hep unutuyorum menümü yazmayı
Dünün menüsü
Kahvaltı:
yarım haşlanmış yumurta
Yarım domatesli yumurta
Öğle:
1 kk peynir 2 yumurta omlet
Ara:
Çay 1y.k kuru dut 1 y.k leblebi
Akşam:
fırında soğan patates
1 dilim tahıllı ekmek
Spor 1 mile
Su: 1 litre olmuştur
canım alışkın olmayınca fazla spor kasları şişirir sen perşembe gün spor yapma ya da hafif yapof bacaklarım çok ağrıyo benimm, hamlamışım sanırım leslie 3 mile sonrası. Kollarım ağrır diyodum ya bacaklarım ağrıdı ama tartıda eksi görmedim bugüncumaya kadar eksi olur mu dersiniz?
kızın nasıl oldu tatlım sen yanındamısın yoksa kreşe gidiyor mu?of bacaklarım çok ağrıyo benimm, hamlamışım sanırım leslie 3 mile sonrası. Kollarım ağrır diyodum ya bacaklarım ağrıdı ama tartıda eksi görmedim bugüncumaya kadar eksi olur mu dersiniz?
canım alışkın olmayınca fazla spor kasları şişirir sen perşembe gün spor yapma ya da hafif yap
kızın nasıl oldu tatlım sen yanındamısın yoksa kreşe gidiyor mu?
yok kuzum çok acıktım dün akşam neden bilmiyorum öğlen çorbanın içine attığım kruton ekmekten mi bilmiyorumkuzucum akşam yemek yenmiş hayırdırbeslenme değişikliği mi?
akşamki yemek patates değil de keşke protein olsaymış ebruş, o zaman dukan usülü olurdu süper olurdu
yok kuzum çok acıktım dün akşam neden bilmiyorum öğlen çorbanın içine attığım kruton ekmekten mi bilmiyorum
bide erken yedim öğle yemeğini saat 12 de yedim oyüzden de olabilir
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versinDün gece hastanelik oldum malesef. Ateşim 39 tansiyon 7 4. Bu pazar önemli bir sınava gireceğim hem aşırı hastayım hem de regl oldum cuma günü kilo bildirimi mi yaparım ama pazara kadar düzenli paylaşım yapamayacağım haberiniz olsun. Günde 10 adet ilaç içiyorum malesef. Diyete devam Hatta bugün hiç birşey yemedim.
Önümüzdeki cumartesi mi pazartesi mi başlasak kararsız kaldım ne dersin cnmOlur canım.Hangi gün başlayacaksın
7 gün hurma yaptın demi cnm kaç gitti toplamdagünaydın kızlar ... dünkü menüm
sabah sek quark tarçınlı içine 1 kaşık yulaf kepeği koydum
şekersiz sütsüz kahve
öğle tarhana çorbası ve mantar sote çorbanın içine fırınlanmış kıtır ekmek parçaları koydum
ara sütlü şekersiz kahve
akşam tavada sucuk
yürüyüş 60 dk
su az oldu dün 1,5 litre kadar
toplight morordek
Zamanla geçer devam et bırakma sakın :)yaptım ördekcim, heryerim ağrıyo ama
Ay işin uzmanı burdayken bana laf söylemek düsmezdi tabi ama ben de doktordan duydugumu paylasayım dedimaynen öyle ördekcim, günaydınlar
Zamanla geçer devam et bırakma sakın :)
Ay işin uzmanı burdayken bana laf söylemek düsmezdi tabi ama ben de doktordan duydugumu paylasayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?