- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.021
Canım geçmiş olsun. İnsilün mü kullanacanMerhaba kızlar
@wendigo dün tutamadım kendimi
Bugün doktordaydim yeni dönüyorum şeker ve i nsulin direncinden dolayı metformin başladık bide 8 hafta d vitamini alaçam diyetime devam etmemiz söyledi doktor
Bu ilaçlara zayıflamak kolaylaşacak
Hormon değerlerin yüksek çıktı cuma tekrar bakilacak sonra gerekirse smear yapılacak amma uzun iş git gel bitmedi
Canım bende hasta olmadım. Geçen ay not almayı unutmuşum ama önceki aya göre 5 gün gecikmiş oluyorum.Sorma canım acayıp rahatladım hala olmadım ama olsun olmadıgını bılmek super duyguuu
Evet çok sessizleşti burasıKizlar nerelerdesiniz bakayim? Bu hafta sanki bi bosvermislik seziyorum takimda umarim cumaya eksilerle gelinir :) menuleri yazin bakalim
Bugün itibariyle metaformin ilacimada başlamış bulunuyorum bakalim nasıl etki edecek
Yap bakalım bi test ama en garantilisi kan tahlili cnmCanım bende hasta olmadım. Geçen ay not almayı unutmuşum ama önceki aya göre 5 gün gecikmiş oluyorum.
Yarın test mi yapsam bende(
İnsulin direnci için tablet kullanacağım cnmCanım geçmiş olsun. İnsilün mü kullanacan
Amaaaniiin Ebrusum yap bi test, yoksa sen de mi? :)Canım bende hasta olmadım. Geçen ay not almayı unutmuşum ama önceki aya göre 5 gün gecikmiş oluyorum.
Evet yaa biraz canlandiralim:)Evet çok sessizleşti burası
Insallah iyi gelir canimBugün itibariyle metaformin ilacimada başlamış bulunuyorum bakalim nasıl etki edecek
Zayıflatıyor mus onu biliyorum da en azından şu anı şeker krizlerimden kurtulurum . Yiyorum sonrada. Baş ağrısı yapiyoAmaaaniiin Ebrusum yap bi test, yoksa sen de mi? :)
Evet yaa biraz canlandiralim:)
Insallah iyi gelir canim
Alla alla senin pek kacamagin da olmuyor aslinda. Yani eger insülin direncin varsa da iyi dayaniyosunZayıflatıyor mus onu biliyorum da en azından şu anı şeker krizlerimden kurtulurum . Yiyorum sonrada. Baş ağrısı yapiyo
Kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorum gayette duzenlemistim kendimi ama patatesi çok yedim ya daha kendime gelemediM benim herseyini altüst etti Elim ayağım titriyo bi daha değiştirmem diyetimiAlla alla senin pek kacamagin da olmuyor aslinda. Yani eger insülin direncin varsa da iyi dayaniyosun
Dün yedim yaAlla alla senin pek kacamagin da olmuyor aslinda. Yani eger insülin direncin varsa da iyi dayaniyosun
Insallah gecer hemen ne diyeyimKaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorum gayette duzenlemistim kendimi ama patatesi çok yedim ya daha kendime gelemediM benim herseyini altüst etti Elim ayağım titriyo bi daha değiştirmem diyetimi
40 gunde 1 falan yapiyosun isteDün yedim ya
Canım cocugun var mıdı ıstıyor musun hatırlayamadım depresıf durumum hala gıtmedı ıkı gundur pijamamı cıkartmadım sacma sapan yasıyorum oldu zannettım ben de allahtan degılmış kan testı negatıf cıktı şükurrrCanım bende hasta olmadım. Geçen ay not almayı unutmuşum ama önceki aya göre 5 gün gecikmiş oluyorum.
Canım benım de yemeklerden ve ozellıkle tatlıdan snr basım agtıyorrr bazen boş bulunup farketmeden yıyorum krız gıbı kan tahlilinde neye bakıldı ınsulın dırencı ıcınİnsulin direnci için tablet kullanacağım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?