- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.001
Wendi cim sabredip devam et başta kilo veremiyosun ama sonra çok hızlı gidiyo spor ilk başladığında kaslarda ödem yapıyo bi önerimde spordan sonra esnemë yap onunda çok faydası oluyoaa estağfurullah canım, en iyi başına gelen bilir derler
haftada 5-6 gün yapayım diyorum leslieyi perşembe hariç iyi olur dimi? sabah karnım dümdüzdü, dedim heralde 5'lere geçtim ama yok valla artıyım, kas yapıp kilo almam inşallah, iyi terletti yalnız o değil de
Yok ya Leslie'den kas yapman cok zor canım :) Ama sen yeni başladıgın icin simdilik persembeleri yapma istersen, zamanla vucudun alıstıkca yaparsınaa estağfurullah canım, en iyi başına gelen bilir derler
haftada 5-6 gün yapayım diyorum leslieyi perşembe hariç iyi olur dimi? sabah karnım dümdüzdü, dedim heralde 5'lere geçtim ama yok valla artıyım, kas yapıp kilo almam inşallah, iyi terletti yalnız o değil de
Wendi cim sabredip devam et başta kilo veremiyosun ama sonra çok hızlı gidiyo spor ilk başladığında kaslarda ödem yapıyo bi önerimde spordan sonra esnemë yap onunda çok faydası oluyo
Ay kızlar 11 de 5 hurma 1 kase yoğurt yedim ama acıktım sanki nası bitcek bakalım bugün :)
Yok ya Leslie'den kas yapman cok zor canım :) Ama sen yeni başladıgın icin simdilik persembeleri yapma istersen, zamanla vucudun alıstıkca yaparsın
kuzucum akşam yemek yenmiş hayırdırbeslenme değişikliği mi?
Evet hayatım haklısın. Bugun daha iyi olacak.
akşamki yemek patates değil de keşke protein olsaymış ebruş, o zaman dukan usülü olurdu süper olurdu
of bacaklarım çok ağrıyo benimm, hamlamışım sanırım leslie 3 mile sonrası. Kollarım ağrır diyodum ya bacaklarım ağrıdı ama tartıda eksi görmedim bugüncumaya kadar eksi olur mu dersiniz?
Sana hangisi uyarsa canım ferketmez.Pazartesi daha cazip geliyor.Önümüzdeki cumartesi mi pazartesi mi başlasak kararsız kaldım ne dersin cnm
Canım hurma yoğurt diyetinde 3 öğün yap yoksa dayanamazsın. Bide hurmaları 7'ye çıkar istersen.Ay kızlar 11 de 5 hurma 1 kase yoğurt yedim ama acıktım sanki nası bitcek bakalım bugün :)
Tamam cnm pazartesi başlıyalım ona göre ayarla madem kendini :)Sana hangisi uyarsa canım ferketmez.Pazartesi daha cazip geliyor.
Bende 5 erden 4 öğün yapıyorum cnmCanım hurma yoğurt diyetinde 3 öğün yap yoksa dayanamazsın. Bide hurmaları 7'ye çıkar istersen.
İnşallah rahat atlatırsın canım.Tamam cnm pazartesi başlıyalım ona göre ayarla madem kendini :)
Bende 5 erden 4 öğün yapıyorum cnm
sanırım canım ekmekten de olabilir erken yedim oyüzden de olabilir bugün uno denge ekmek aldım öğlen ondan yedim bakalım akşama acıkmazsam dünki kruton acıktırmış demektirekmekten olabilir, baksana ayşe öğretmenim de patates yiyince kaçamak yapmaktan alıkoyamamış kendini
öğle yemekleri7 gün hurma yaptın demi cnm kaç gitti toplamda
yağ yakma programı nasılmış canım banada anlattttamam canım, esnemeyi artırıyım bari.
off bende çok acıkmıştım yaa hurmayla, tek güzel tarafı wc olayı
tamam canım, ay kas olmasın yaa, burn fat wideoları var azıcık alışayım yağ yakma programını yapıcam. kuzenim kilo vermeyi bilmiyosunuz ondan böylesiniz yapmanız gereken şey yağ yakma programlarını uygulamak diyodu, kilo vermemen imkansız diyodu da o da inanılmaz zor geliyo banaalışmak lazım ama alışıcam
tek sayı ye ama kuzum tamam mı ? 4*5=20 yapıyor ya sen 1 tane daha ye 21 olsunTamam cnm pazartesi başlıyalım ona göre ayarla madem kendini :)
Bende 5 erden 4 öğün yapıyorum cnm
yağ yakma programı nasılmış canım banada anlattt
Ben bi ara Jillian yapıyodum onda bile kas yapmadım, Leslie'de hiç yapılmaz merak etme :) Vucut alısınca Leslie hafif kalıyor zaten, o dediklerine gecersintamam canım, ay kas olmasın yaa, burn fat wideoları var azıcık alışayım yağ yakma programını yapıcam. kuzenim kilo vermeyi bilmiyosunuz ondan böylesiniz yapmanız gereken şey yağ yakma programlarını uygulamak diyodu, kilo vermemen imkansız diyodu da o da inanılmaz zor geliyo banaalışmak lazım ama alışıcam
Evet canım dogru hesaplamıssın, 64.6 olunca mezun olabilirsin :)karar defterini okudum sanırım 64,6 olunca mezun olabiliyorum
yılbaşına kadar dikkat etmem lazım yediklerimee
Sorma canım acayıp rahatladım hala olmadım ama olsun olmadıgını bılmek super duyguuu2 gun dikkat etsen gider canm okdar tkmainsallah 2.5 kilo hedefimi tuttururum canim bakalik
ayy tesekkur ettim canim bundan sonra bole insallah hergun yapicam bakalim yil basinda etkisini gorucekmiyim5de 5 dyeti yapiyoruz canim ilk gun patates snra sebze et meyve yumurta dye gidiyo ole isde
gozun aydin canim rahatlamistr icin
bennnnn bennnn bendeee varimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?