- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.061
bende okadar yürüyorum ama aynı tempodaaraştırıyorum, netleşsin yazarım canım.
mesela yağ yakıcı yürüyüş; 15 dk normal tempolu yürüyüş, 2 dk nefes nefese yürüyüş, 5 dk normal tempo +2 dk nefes nefese diye gidiyo bunu en az 30 dk yapıyosun, vücudu şaşırtarak yani. havalar güzelken yürüyodum keşke öyle yürüseymişim. hep aynı tempo iyi değilmiş.
şimdi leslie'ye alışayım burn fat olan videolarını yapıcam :)
Bu horman neki?Benim birde FSH hormonun yüksek çıktı Allahtan hamile kalmak gibi bir isteğim yok cuma günü test tekrarlanacak bakalim aynimi olacak
Menülerin çok güzel canım.
candy_candy canım yine yoğun musun? Diyet nasıl gidiyor?
Hipofiz bezinden salgılanan yumurtlamaya sağlayan hormon yüksek olunca kısırlığa neden oluyo doktor bana doğum kontrol hapı dedi ama ben kullanamam dedim gogusteki hastalığına iyi gelmiyoBu horman neki?
Çok geçmiş olsun Sevalim. Bu haftada koşturmalı mı geçecek. İzin alamaz mısın;? Hazır çarşamba dr yede gideceksin.
Az mı yerken baya zorlanmıştım aslında.Canımbu menülerde çok az ama
Sonra sıkıntı olmasın.
Hayırlısı ile iyileşte iş hallolur bir şekilde. Keşke evde yapabilsen. Geçmiş olsun Allah acil şifaversincanım bugün doktora gidicem rapor yazmasını isticem iznim kalmadı maalesef kırılıyorum hastalıktan. işe gelip uyuyup gidiyorum. işlerimde kaldı hep. bis sürü işim var ama kaldıramıyorum kafamı.. bugün az biraz çalıştım bu haftayı da raporla kapatırsam haftaya çok fena günler beni bekliyor
Geçmiş olsun raporunda alirsam dinlenir iyilesirsincanım bugün doktora gidicem rapor yazmasını isticem iznim kalmadı maalesef kırılıyorum hastalıktan. işe gelip uyuyup gidiyorum. işlerimde kaldı hep. bis sürü işim var ama kaldıramıyorum kafamı.. bugün az biraz çalıştım bu haftayı da raporla kapatırsam haftaya çok fena günler beni bekliyor
Canım isveç çok güzel kilo verdiriyor bence kesinlikle 105 i göreceksin.canım yıl çıkana kadar yoğun olucam maalesef diyet çok kötü gidiyordu fakat bugün isveçe başladım. inşallah tamamlayabilirim. sömesterda balıkesire gidicem onlara sürpriz yapmak istiyorum. maalesef 119,9 çıktım bu sabah 13 gün boyunca tartılmadan yapıcam diyeti.. isveç bittikten sonra 20 gün kalıyor gitmeme.. belki 5 gün diyetini yaparım gidene kadar hedef 105 yani 35 günde 15 kilo.. çok imkansız gibi ama en az 3-4 kilom ödem biliyorum çünkü bu kadar kilo alacak bir şey yapmadım. 10 da versem yeter ama 105 i görürsem uçarım mutluluktan
pek uğrayamıyorum geçmişi de okuyamadığımdan iyice koptum105 i görünce sanırım listeye de girebilicem o zaman eminim daha çok burda lucam sene sonunu başını da geçmiş olucam tekrar uğramaya çalışırım
senin nasıl gidiyor? grupta neler oluyor? bi özet geçsen bu kardona
Zaten yanlış hatırlamıyorsam kordonları bağlattım demiştin. Cocuk istemiyorsun sanırım.Allah evlatlarını sana bağışlasın.Hipofiz bezinden salgılanan yumurtlamaya sağlayan hormon yüksek olunca kısırlığa neden oluyo doktor bana doğum kontrol hapı dedi ama ben kullanamam dedim gogusteki hastalığına iyi gelmiyo
Evde haledemiyor musun işleri.canım bugün doktora gidicem rapor yazmasını isticem iznim kalmadı maalesef kırılıyorum hastalıktan. işe gelip uyuyup gidiyorum. işlerimde kaldı hep. bis sürü işim var ama kaldıramıyorum kafamı.. bugün az biraz çalıştım bu haftayı da raporla kapatırsam haftaya çok fena günler beni bekliyor
Oruç mu tutuyorsun?Az mı yerken baya zorlanmıştım aslında.
Hem evde spor falan da yapmaya çalışırsın azıcık toparlanırsan.Geçmiş olsun raporunda alirsam dinlenir iyilesirsin
bende okadar yürüyorum ama aynı tempoda
bide böyle deneyeyim 15 dk da bi 2 dk koşmak gerekiyor ozaman anladığım kadarıyla
İki gündür daha iyiyim canım, sadece burun tıkanıklıgı kaldı, o da yavas yavas sökülüyor.
Aynen canim buna bile sükurÇok güzel canım. Çok iyiatlatmışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?