- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.041
Kan testiyle insulin e bakıldı bütün hormon testleri hepsi yapıldı idrar da dahil dahiliye gidince istiyo doktor benim de daha önceki testte kan şekerim yüksekti şimdide şeker cokz kullanmama diyete rağmen yüksek o yüzden bakıldı insulin direnci çıktıCanım benım de yemeklerden ve ozellıkle tatlıdan snr basım agtıyorrr bazen boş bulunup farketmeden yıyorum krız gıbı kan tahlilinde neye bakıldı ınsulın dırencı ıcın
Öyle tabi ama varsa bile kanda çıkmayabilir.Yap bakalım bi test ama en garantilisi kan tahlili cnm
Ben her gecikince acaba derim ama yok ördeğim. İnşallah yoktur yaniAmaaaniiin Ebrusum yap bi test, yoksa sen de mi? :)
Canım hipotiroid dekilo vermeye engel mi??Zayıflatıyor mus onu biliyorum da en azından şu anı şeker krizlerimden kurtulurum . Yiyorum sonrada. Baş ağrısı yapiyo
Çok güzel canım. Çok iyiatlatmışın.Bgunku menum et gunu
Maydonoz kuru
Kahvalti 1 tabak btun tavuktan karisik didiklenmis tavada baharatlar cevrilmis tavuk
5'i bo arada cay
Arada
5'i bi arada cay
Nescafe 2'si 1 arada
Su
Aksam
3 baget
Arada dgum gunune gittim demistim yememk icin kendimi zor tuttum 2 catalin ucuyla pasta ve 2 catal makarna slatasi ve 3 bardak sekersiz cay ictim bukadr hasarla atlattim dogum gununu hayirlisiyla pazar gunu yigenimin dogum gunundede bole sahip ckablirsem kendime iyi olucak
Su 2.5 lt
Spor daha yapmadim yapicaklarimi yazm smdi kalkip yapicam
3mill leslie
30 dakika bantla pilates hareketleri
20 tam mekik
@morordek @toplight
Cocuğum yok. 2.5 yıllık evliyim.Canım cocugun var mıdı ıstıyor musun hatırlayamadım depresıf durumum hala gıtmedı ıkı gundur pijamamı cıkartmadım sacma sapan yasıyorum oldu zannettım ben de allahtan degılmış kan testı negatıf cıktı şükurrr
Arada gel işte muhabbet edelim.Ozledım be sızııı
Canımbu menülerde çok az amaBugün menüm
Sabah
Kaşarlı sucuk
2 dilim ekmek
4 zeytin
Akşam
1 kepşe süt çorbası
2 kaşık fırında makarna
Spor yok malesef ama yarın telafi edeceğim inşallah.
Ve ayrıca artık kocam müdahale ediyor.
600 gr verdim bu sayede cumadan beri sofradan aç kalkıyorum efendim. Şimdi spor yapmaktan sa korkuyorum su toplar geri alırım deyi
Merhaba kızlar
wendy dün tutamadım kendimi
Bugün doktordaydim yeni dönüyorum şeker ve i nsulin direncinden dolayı metformin başladık bide 8 hafta d vitamini alaçam diyetime devam etmemiz söyledi doktor
Bu ilaçlara zayıflamak kolaylaşacak
Hormon değerlerin yüksek çıktı cuma tekrar bakilacak sonra gerekirse smear yapılacak amma uzun iş git gel bitmedi
Ben bi ara Jillian yapıyodum onda bile kas yapmadım, Leslie'de hiç yapılmaz merak etme :) Vucut alısınca Leslie hafif kalıyor zaten, o dediklerine gecersin
Canım hipotiroid dekilo vermeye engel mi??
Cocuğum yok. 2.5 yıllık evliyim.
Yaza istiyorum ama şimdi istemiyorum.Yani henüz psikolojik olarak hazır değilim sanırım.
Günaydın cnm Evet hipotiroid d e kilo vermeye engel cnmCanım hipotiroid dekilo vermeye engel mi??
gunaydinGünaydın kuzucuklarrrr
kuzucum sen insülin direncine rağmen böyle verdiysen şimdi uçarsın metforminlesmear'ı yaptır mutlaka.
aynen canım, birazcık alışıyım sonra başkalarına geçicem, spor işi hayattan hiç çıkmamalı.
hemde ne engel ebruşum, ilaç kullanıyo musun?
canım hamile kalmadan hazırlanmak olmuyo pek, gebeliği öğrendiğinden 3-4 saat sonra hazır olmuş oluyosun amabende istemiştim ama öğrenince karı-koca şoklardan şoklara girmiştik
gunaydin
Bakalim inş gorecez bu metformini surekli kullanmayacağım herhalde değilmi onu sormayı unuttum
Su an yüksekti zaten hafta sonundan beride daha yükselmiştir kaç gündür basım agriyo tekrar izleme giderim bi kutuda da bayag ilac var 50 gunluko belli olmuyo ki, bi süre kullanan da var, ömrü boyunca kullanan da. bakalım değerlerin nasıl olacak, dikkatli ol şekerin çok düşmesin, kendini bi süre izlemeye al.
Yok canım benim öyle bi rahatsızlığım yok. Görümcemin var. O da bayağı kilo aldım veremedim dedi dün. Metebolizma sıkıntısı var. Hipotroıd var.Hamilelikte ilaç kullanıyordu ama şimdi kullanmıyor sanırım. Geceleri hemen hemen hiç uyuyamıyoror. Bebişi var. Bütün bunlar kilo almasına sebep oluyor.hemde ne engel ebruşum, ilaç kullanıyo musun?
Ne ilginç yaGünaydın kuzucuklarrrr
kuzucum sen insülin direncine rağmen böyle verdiysen şimdi uçarsın metforminlesmear'ı yaptır mutlaka.
aynen canım, birazcık alışıyım sonra başkalarına geçicem, spor işi hayattan hiç çıkmamalı.
hemde ne engel ebruşum, ilaç kullanıyo musun?
canım hamile kalmadan hazırlanmak olmuyo pek, gebeliği öğrendiğinden 3-4 saat sonra hazır olmuş oluyosun amabende istemiştim ama öğrenince karı-koca şoklardan şoklara girmiştik
İlaçlarını düzgün kullanması gerekiyor o zamn.Günaydın cnm Evet hipotiroid d e kilo vermeye engel cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?