Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benım de yemeklerden ve ozellıkle tatlıdan snr basım agtıyorrr bazen boş bulunup farketmeden yıyorum krız gıbı kan tahlilinde neye bakıldı ınsulın dırencı ıcın
Kan testiyle insulin e bakıldı bütün hormon testleri hepsi yapıldı idrar da dahil dahiliye gidince istiyo doktor benim de daha önceki testte kan şekerim yüksekti şimdide şeker cokz kullanmama diyete rağmen yüksek o yüzden bakıldı insulin direnci çıktı

Gece kuşu oldum bugün tatlı cınımlar
Dünkü menümü sayayım hemen
Bir kase öercimek çorbası
Bir adet köfte
Bir kalık pilav
Salata

Spor
Tütün denetimi efendim.
Arkadaşlara davetliydik o sebepten bu menü. Fakat olabildiğince az yedim

Bugün menüm
Sabah
Kaşarlı sucuk
2 dilim ekmek
4 zeytin

Akşam
1 kepşe süt çorbası
2 kaşık fırında makarna

Spor yok malesef ama yarın telafi edeceğim inşallah.
Ve ayrıca artık kocam müdahale ediyor.
600 gr verdim bu sayede cumadan beri sofradan aç kalkıyorum efendim. Şimdi spor yapmaktan sa korkuyorum su toplar geri alırım deyi

Çok güzel canım. Çok iyiatlatmışın.

Cocuğum yok. 2.5 yıllık evliyim.
Yaza istiyorum ama şimdi istemiyorum.Yani henüz psikolojik olarak hazır değilim sanırım.

Canımbu menülerde çok az ama
Sonra sıkıntı olmasın.

Günaydın kuzucuklarrrr

kuzucum sen insülin direncine rağmen böyle verdiysen şimdi uçarsın metforminle smear'ı yaptır mutlaka.

Ben bi ara Jillian yapıyodum onda bile kas yapmadım, Leslie'de hiç yapılmaz merak etme :) Vucut alısınca Leslie hafif kalıyor zaten, o dediklerine gecersin

aynen canım, birazcık alışıyım sonra başkalarına geçicem, spor işi hayattan hiç çıkmamalı.

Canım hipotiroid dekilo vermeye engel mi??

hemde ne engel ebruşum, ilaç kullanıyo musun?

Cocuğum yok. 2.5 yıllık evliyim.
Yaza istiyorum ama şimdi istemiyorum.Yani henüz psikolojik olarak hazır değilim sanırım.

canım hamile kalmadan hazırlanmak olmuyo pek, gebeliği öğrendiğinden 3-4 saat sonra hazır olmuş oluyosun ama bende istemiştim ama öğrenince karı-koca şoklardan şoklara girmiştik

gunaydin
Bakalim inş gorecez bu metformini surekli kullanmayacağım herhalde değilmi onu sormayı unuttum

gunaydin
Bakalim inş gorecez bu metformini surekli kullanmayacağım herhalde değilmi onu sormayı unuttum

o belli olmuyo ki, bi süre kullanan da var, ömrü boyunca kullanan da. bakalım değerlerin nasıl olacak, dikkatli ol şekerin çok düşmesin, kendini bi süre izlemeye al.

o belli olmuyo ki, bi süre kullanan da var, ömrü boyunca kullanan da. bakalım değerlerin nasıl olacak, dikkatli ol şekerin çok düşmesin, kendini bi süre izlemeye al.
Su an yüksekti zaten hafta sonundan beride daha yükselmiştir kaç gündür basım agriyo tekrar izleme giderim bi kutuda da bayag ilac var 50 gunluk

hemde ne engel ebruşum, ilaç kullanıyo musun?
Yok canım benim öyle bi rahatsızlığım yok. Görümcemin var. O da bayağı kilo aldım veremedim dedi dün. Metebolizma sıkıntısı var. Hipotroıd var.Hamilelikte ilaç kullanıyordu ama şimdi kullanmıyor sanırım. Geceleri hemen hemen hiç uyuyamıyoror. Bebişi var. Bütün bunlar kilo almasına sebep oluyor.

Ne ilginç ya
Demek vucut kendini hazırlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…