Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrrr

***5. Takım 496. Etap***

toplight (71,8/71,7/0,1/%0,13)
inatettimolacak (68,4/)
wendigo (60,7/60,5/0,2/%0,33) izne ayrılmak istiyor
medusa38 (59,7/)
toz-pembe (66/67/-1/%-1,52)
azaydidem (67,5/)
Pdr93 (72,5)
servey (77/)
bsram09 (63,9/)

matilda34 (66,9/)
ebrusonmez (57,7/57,3/0,4/%0,69)

5. Takım Ortalama: %

Günaydın kaptanım.

Dünün menüsü:
Kahvaltı:
1dilim köy ekmeği
1 yumurta
1tatlı k. fındık kreması
Öğle:
1 muz 1 bardak süt ve 4 hurmayla yaptığım sütlü tatlı
Ara:
2 mandalina
Akşam:
2 k. kıymalı antep tava
yoğurt
Malesef 1 dilim çavdarlı ekmek

Gunaydin kizlar ancak gelebildim.
Doktorun biri önermiş davete gideceksiniz gitmeden yoğurt ve elma yiyin diye deneyin bakalim belki orda çok bise almazsin
Yemek yedim ve oyle gittim ama gene de kendime hakim olamadim
Beni kesmez şahsen hele hamileysem :) ama bu iş kafada bitiyo, yemicem diyosan çatal değdirmiyorsun valla, iştahta yedikçe artan bişi yemiyorsan canın da istemiyo bi süre sonra iştahta gidiyo haliyle
Iste benim su an istahim cok artmis vaziyette, tok olsam bile gozum ac resmen neden boyle oldum ben yaaa
Yerli mali haftasi sana kotuye patlamis biraz canim umarim fazla etkilemez... En azindan boyle gunlerde sporu artirip dengelemeye calis
günaydınlarrr

bildirimimi yapıp iznimi istemekteyim.

wendigo (60,7/60,5/0,2/%0,33) izne ayrılmak istiyor
Yaa ama bizi birakmiyorsun di miiii?
Eline saglik canim ben dun aksam girip ekleyememistim listeyi
morordek tartıldın mı canım??
Kilo alma durumu nasıl?
Dünkü oburlugumdan sonra tartilmadim vallahi sabah bile halen cok şiştim çünkü

***5. Takım 496. Etap***

toplight (71,8/71,7/0,1/%0,14)
inatettimolacak (68,4/)
wendigo (60,7/60,5/0,2/%0,33)
izne ayrılmak istiyor
medusa38 (59,7/)
toz-pembe (66/67/-1/%-1,52)
azaydidem (67,5/)
Pdr93 (72,5)

servey (77/76,8/0,2/%0,26)
bsram09 (63,9/)

matilda34 (66,9/)
ebrusonmez (57,7/57,3/0,4/%0,69)

5. Takım Ortalama: %

Iste benim su an istahim cok artmis vaziyette, tok olsam bile gozum ac resmen neden boyle oldum ben yaaa
Neden olacak karnındaki afacan bütün hormanlarla oyuncak gibi oynuyor..
Canım olur öyle çok takma
Hergün o kadar kaçamak yapmıyorsun sonuçta
Genelde sağlıklı şeyler yiyorsun.Bi kaç gün pasta börek işini kahvaltıya alırsın dengelersin sen..
Hem bebişinde hakkı sonuçta yemesen de olmazdı. Şifa olsun yavrucağa

Yaaa yerim seni ne güzel moral verdiiin
Hormonlarımla oynadıgı cok dogru, dun internette hamile günlüklerini okuyordum iste 20. hafta icin ne yazmıslar diye. Tam yarısı hamilelik döneminin, artık geri sayım başlıyor falan yazmıslar. Ay aldı mı beni bi aglama Allahım hem dogsun istiyorum bir an önce kavusmak icin hem de acaba hazır mıyım, hayatım baştan asagı degisecek modundayım. Duygularım birbirine karıstı resmen

Sıkıntı yopma canım.Sen ideal kilona yaklaştığın için böyle gidiyor.Üstelik uzun zamndır diyettesin.Bencede bi ara sana iyi gelecektir. Ama arada uğra zaten sessiz burası..
Özletme kendini

yok yok ben burdayım canım, merak etme, sadece azıcık dinlenme niyetim.

wendy tatlım eline sağlık listeyi eklemişsin benimde maalesef 100 gr gitti bugün

kaptanım 100 gr mı düzgünce diyet yapmadığınız halde verdiniz, daha ne isteyelim :) sizin dikkat edince neler yaptığınızı da gördük, yine yaparsınız

bence gayet güzel menün canım, hayatının sonuna kadar ekmek yemeyecek değilsin ya, çıkarma canın istediyse de ye, kabızlık falan olmaz hem.

Ama hoş kız degıl mii

hoş kız da sen daha bi seviyosun, şahsen senin sevgin kadar yok bende :)

olabilir ördekcim, iştahsızlık çok çok daha zor emin ol, vücudun deli gibi enerjiye ihtiyacı var yemezsen sonra vücudun daha çok yıpranır hem, sadece lüzumsuz bulduklarını yememeye çalış.

Yaa ama bizi birakmiyorsun di miiii?

yok yok çok sevdim sizi gidemem

bence o şişlik illa kilo olcak diye bişi yok, almamışsındır çok merak etme. hele şu havalar ne fena, az yürüyüş falan yapardın iyi olsaydı hava

B bsram09 seninde sonucunu merak ettim. Bu hafta çok az yiyordun.
Eşin az mı yemeni istiyor.Çok mu yediriyor anlamadım da. Eşim yüzünden falan demiştin.

hahah ebruşum aynen bende anlamamıştın o işi

evet canım ev yemekleri yapan bi yere gidiyorum ne yemek çıkarsa ondan yiyorum havalar soğuk çorba iyi geliyor tarhana çorbası yapmışlardı onu içtim hepsinden azar azar koyduruyorum çorba 1 kepçe makarna 2 kaşık mesela burgu makarna 10 tane burgu anca vardır lahana sarması çok inceydi işaret parmağım kadar karbonhidrat ağırlıklı bi menü oldu ama katılıyorum sana.. hurma diyetinden sonra bu hafta normal beslenmek istedim önümüzdeki hafta gene proteinli günlerime devam edeceğim bide karnım şiş 2-3 güne regl olcam
su tüketmekte zorluk çekiyorum havalardan dolayı daha çok dikkat etmem gerekiyor

Hamileleliğin ortası en güzel zamanları cnm çünkü bulantılar bitti bebeği hissetmeye başladın yan etkiside iştah artması ki buda normal bebiş büyüyor son aylar da nası kilo aldığını anlamayacaksın onun için iradeni saklı tut ve keyfini çıkar
Evet doğana kadar hazır olmuyosun rüya gibi şuan senin için ama ilk kucağına alıp kokusunu hissettiğinde memene yapışıp emmeye başladığında bütün acıları sıkıntıları kiloları bile unutacaksın cnm bu sefer nası emzirdim ne süt yapar derdine düşceksin
Benim doğumum sıkıntılı oldu 1 hafta küvezde kaldı ama aklıma hiç kötü bişi getirmedim ve 2 gün kucağıma alamadım sütüm gelmedi ama umudumu hiç kaybetmedim hiç olumsuz düşünmedim onu ilk kucağıma alıp mememë yapıştığında herşey bitti 20 ay emdi hiç mama vermedim
Demem o ki sen nasılsan bebek öyle oluyor cnm sen ona hayatı öğreteceksin oda sana anne olmayı :)

ebrusonmez
wendy medusa38
Sağolun kızlar ilginiz için dün annem geldi bugün daha iyiyim artık her şok yapılmaz onu anlamış oldum dengem şaştı tabi ne yazık ki kiloma da yansıdı bu haftan itibaren maceraya girmeden düzgün bi şekilde devam edicem
Bu hafta beni affedin artı 1 geldi
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 67.9
Yüzde eksi yüzde nası hesaplanıyor aynı mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…