- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.221
canım öyle ama sıkıldım artık 70 lerden 100 gr çok az benim hedefim de az sonra ekleyeyim yılbaşına 68 olarak girmekyok yok ben burdayım canım, merak etme, sadece azıcık dinlenme niyetim.
kaptanım 100 gr mı düzgünce diyet yapmadığınız halde verdiniz, daha ne isteyelim :) sizin dikkat edince neler yaptığınızı da gördük, yine yaparsınız
bence gayet güzel menün canım, hayatının sonuna kadar ekmek yemeyecek değilsin ya, çıkarma canın istediyse de ye, kabızlık falan olmaz hem.
hoş kız da sen daha bi seviyosun, şahsen senin sevgin kadar yok bende :)
olabilir ördekcim, iştahsızlık çok çok daha zor emin ol, vücudun deli gibi enerjiye ihtiyacı var yemezsen sonra vücudun daha çok yıpranır hem, sadece lüzumsuz bulduklarını yememeye çalış.
yok yok çok sevdim sizi gidemem
bence o şişlik illa kilo olcak diye bişi yok, almamışsındır çok merak etme. hele şu havalar ne fena, az yürüyüş falan yapardın iyi olsaydı hava
hahah ebruşum aynen bende anlamamıştın o işi
Zaten hastalıktan da yeni cıktım, su an beslenmemi cok kısıtlayıp yeniden enerjisiz kalmak da istemiyorum aslında ama arada luzumsuz seyler de yemiyor degilimolabilir ördekcim, iştahsızlık çok çok daha zor emin ol, vücudun deli gibi enerjiye ihtiyacı var yemezsen sonra vücudun daha çok yıpranır hem, sadece lüzumsuz bulduklarını yememeye çalış.
Cooook kar var bugun, okula bile gidemedim. Dun gece misafirlikten bi cıkmıs her yer kar, cizmenin altı kaydı hafif, cok korktum kayar düserim diye valla, kendimi eve kapadımbence o şişlik illa kilo olcak diye bişi yok, almamışsındır çok merak etme. hele şu havalar ne fena, az yürüyüş falan yapardın iyi olsaydı hava
Yaaa ne güzel yazmıssınHamileleliğin ortası en güzel zamanları cnm çünkü bulantılar bitti bebeği hissetmeye başladın yan etkiside iştah artması ki buda normal bebiş büyüyor son aylar da nası kilo aldığını anlamayacaksın onun için iradeni saklı tut ve keyfini çıkar
Evet doğana kadar hazır olmuyosun rüya gibi şuan senin için ama ilk kucağına alıp kokusunu hissettiğinde memene yapışıp emmeye başladığında bütün acıları sıkıntıları kiloları bile unutacaksın cnm bu sefer nası emzirdim ne süt yapar derdine düşceksin
Benim doğumum sıkıntılı oldu 1 hafta küvezde kaldı ama aklıma hiç kötü bişi getirmedim ve 2 gün kucağıma alamadım sütüm gelmedi ama umudumu hiç kaybetmedim hiç olumsuz düşünmedim onu ilk kucağıma alıp mememë yapıştığında herşey bitti 20 ay emdi hiç mama vermedim
Demem o ki sen nasılsan bebek öyle oluyor cnm sen ona hayatı öğreteceksin oda sana anne olmayı :)
bid3 ben btun sadece unu yedm hem ac kaldim ufak bi kacamagim oldu ondada kilo vermeedm zaten bosa gitti su son 2 gunummeyve bana da hiç iyi gelmiyo kuzucum yaa, içindeki şeker oranı yüksek olduğundan heralde vucüt kilitliyo kendini
valla az hasarla atlattim ama bu sabh tarti beni sevindirmedi ben hala reglde olmadim ilaclarimin bitmesini bekliyorum ayriyetten gribim bogazlarim kotu kizimda benim yuzumden hasta oldu flnn ayy ne bilim bgun tarti yzunden mutsuz basladim guneGüzel fikirmiş hiç aklıma gelmedi.
Ekledim canım.
toplight
@tatlitambak
inatettimolacak
wendy 59 kg
medusa38 57 kg
@toz-pembe 64.6
azaydidem 61.5
@servey
B bsram09
matilda34
@ebrusonmez 55.3 yılbaşı hedefim. :))
@btlbetul
@candy_candy
Kızlar herkes 31 aralıktaki hedefini yazsın..
Böylece azda olsa bi hareketlenme olur.
toplight
@tatlitambak
inatettimolacak
wendy 59 kg
medusa38 57 kg
@toz-pembe 64.6
azaydidem 61.5
@servey 75
B bsram09
matilda34
@btlbetul
@candy_candy
toplight
@tatlitambak
inatettimolacak
wendy 59 kg
medusa38 57 kg
@toz-pembe 64.6
azaydidem 61.5
@servey 75
B bsram09 56.9
matilda34
@btlbetul
@candy_candy
Canım sana kayılıyorum.Evet çok zor zamanlar geçiriyoruz gerçekten artık görmeye dayanamıyorum. Ama bişekilde devam etmeliyiz
Canım bana toparlamışsın gibi geldi.En az hasarla atlatmışın.Pravoo
Yaa beni terk mi ediyon
Gerçekten antidepresana ihtiyacımız var
Hamileleliğin ortası en güzel zamanları cnm çünkü bulantılar bitti bebeği hissetmeye başladın yan etkiside iştah artması ki buda normal bebiş büyüyor son aylar da nası kilo aldığını anlamayacaksın onun için iradeni saklı tut ve keyfini çıkar
Evet doğana kadar hazır olmuyosun rüya gibi şuan senin için ama ilk kucağına alıp kokusunu hissettiğinde memene yapışıp emmeye başladığında bütün acıları sıkıntıları kiloları bile unutacaksın cnm bu sefer nası emzirdim ne süt yapar derdine düşceksin
Benim doğumum sıkıntılı oldu 1 hafta küvezde kaldı ama aklıma hiç kötü bişi getirmedim ve 2 gün kucağıma alamadım sütüm gelmedi ama umudumu hiç kaybetmedim hiç olumsuz düşünmedim onu ilk kucağıma alıp mememë yapıştığında herşey bitti 20 ay emdi hiç mama vermedim
Demem o ki sen nasılsan bebek öyle oluyor cnm sen ona hayatı öğreteceksin oda sana anne olmayı :)
@ebrusonmez
wendy medusa38
Sağolun kızlar ilginiz için dün annem geldi bugün daha iyiyim artık her şok yapılmaz onu anlamış oldum dengem şaştı tabi ne yazık ki kiloma da yansıdı bu haftan itibaren maceraya girmeden düzgün bi şekilde devam edicem
Bu hafta beni affedin artı 1 geldi
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 67.9
Yüzde eksi yüzde nası hesaplanıyor aynı mı bilemedim
canım öyle ama sıkıldım artık 70 lerden 100 gr çok az benim hedefim de az sonra ekleyeyim yılbaşına 68 olarak girmek
***5. Takım 496. Etap***
toplight (71,8/71,7/0,1/%0,14)
inatettimolacak (68,4/)
wendigo (60,7/60,5/0,2/%0,33) izne ayrılmak istiyor
medusa38 (59,7/)
toz-pembe (66/67/-1/%-1,52)
azaydidem (67,5/66,8/0,7/%1,04)
Pdr93 (72,5)
servey (77/76,8/0,2/%0,26)
bsram09 (63,9/)
matilda34 (66,9/67,9/-1/-%1,49)
ebrusonmez (57,7/57,3/0,4/%0,69)
5. Takım Ortalama: %
Cooook kar var bugun, okula bile gidemedim. Dun gece misafirlikten bi cıkmıs her yer kar, cizmenin altı kaydı hafif, cok korktum kayar düserim diye valla, kendimi eve kapadım
Gelenlerde de artılar var maalesefKimse yok sanki bgun herkes kacmis
Ayy cok gecmis olsun valla benim de en buyuk korkularımdan biri. Dedigin gibi vucudun dengesi şaşıyor, dikkatli olmak lazım, Allah korusunay ben düşmüştüm ördekcim, 9. ayda duştan çıkarken, son aylarda karnın büyüyünce denge merkezi şaşıyor sanırım, dikkatli ol aman. Allahım korusun.
Ama bende yokkkGelenlerde de artılar var maalesef
Ayy cok gecmis olsun valla benim de en buyuk korkularımdan biri. Dedigin gibi vucudun dengesi şaşıyor, dikkatli olmak lazım, Allah korusun
Evet tebrik ederimAma bende yokkk
Tebrikler canım görmüssün 71'i :)Merhabalar kızlar size verdiğim sözü tuttum.
geçen hafta 72.6
bu hafta 71.0
fark 1.6 kg % 2.20
Merhabalar kızlar size verdiğim sözü tuttum.
geçen hafta 72.6
bu hafta 71.0
fark 1.6 kg % 2.20
İnşallah gireceğim canım 69.5 olsun o zaman yeni hedefim onun sözünü vereyim. Düğünüme 1 ay kaldı provaya 20 gunSupersin canim 71 gordun hadi bakalim haftaya 6li rakamlari ucundan da olsa gormen lazim
Tünaydınlar herkese
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 58.7
Merhabalar kızlar size verdiğim sözü tuttum.
geçen hafta 72.6
bu hafta 71.0
fark 1.6 kg % 2.20
insallah canim bence provaya kadr 67 olablirsn bole gzel gidersenİnşallah gireceğim canım 69.5 olsun o zaman yeni hedefim onun sözünü vereyim. Düğünüme 1 ay kaldı provaya 20 gun
canim o bu hafta cok diyet modunda olmamasina ragmen 1 kilo vermis yinede masallahtebrikler canım, bizim robocopa göre az vermişsin ama neyse idare edelim
canım tebrikleeeer
Geçmiş olsun cnm üzülme önemli olan sağlıkbid3 ben btun sadece unu yedm hem ac kaldim ufak bi kacamagim oldu ondada kilo vermeedm zaten bosa gitti su son 2 gunumdun yerlimali haftasydi gene diyet disi cok azda olsa seyler yedm cuma gunku kiloma gore arti gelmesemde dunku kiloma gore arti geldim
valla az hasarla atlattim ama bu sabh tarti beni sevindirmedi ben hala reglde olmadim ilaclarimin bitmesini bekliyorum ayriyetten gribim bogazlarim kotu kizimda benim yuzumden hasta oldu flnn ayy ne bilim bgun tarti yzunden mutsuz basladim gune
Evet pazara kadar bende annem şimdiden iyi geldi :)ne güzel yazmışsın
anne şevkati iyi eder seni
kaptanım kafanız rahatladıysa ben eminim 68 olacağınıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?