- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.241
Evet canim saol sanada cok gecmis olsun annecin seni kendine getirirGeçmiş olsun cnm üzülme önemli olan sağlık
Bu hafta ki tatlı krizlerine bakarsan çok bile vermisim haftayi rahatsızlıkları geçirdim düzgün diyet bile yapamadimtebrikler canım, bizim robocopa göre az vermişsin ama neyse idare edelim
canım tebrikleeeer
Sağol cnm evet iyi geldi bu hafta daha iyi olacak inşallahEvet canim saol sanada cok gecmis olsun annecin seni kendine getirir
Bir de cuma yakızlar nerelerdesiniz kimsecikler yok bugün yawwww
Canım senin bunları düşünmen bile kesinlikle hazır olduğunu gösteriyor.Sen çok iyi bir anne olacaksın ben eminim.Yaaa yerim seni ne güzel moral verdiiin
Hormonlarımla oynadıgı cok dogru, dun internette hamile günlüklerini okuyordum iste 20. hafta icin ne yazmıslar diye. Tam yarısı hamilelik döneminin, artık geri sayım başlıyor falan yazmıslar. Ay aldı mı beni bi aglamaAllahım hem dogsun istiyorum bir an önce kavusmak icin hem de acaba hazır mıyım, hayatım baştan asagı degisecek modundayım. Duygularım birbirine karıstı resmen
O zamn sıkıntı yok.Sevindim.yok yok ben burdayım canım, merak etme, sadece azıcık dinlenme niyetim.
Bi kere kaptan isveç yapmıştı. 2 kiloya yakın vermişti.Sen bakma şimdi yoğunluktan asılamıyor.kaptanım 100 gr mı düzgünce diyet yapmadığınız halde verdiniz, daha ne isteyelim :) sizin dikkat edince neler yaptığınızı da gördük, yine yaparsınız
Neyseki tek değilim.. :))hahah ebruşum aynen bende anlamamıştın o işi
Canım proteine dönmene gerek yok. Böylede gayet güzeel menülerin.Sadece ekmeği fazla buldum ben.(sadece o menü için) Akşamda hiçbişey yemiyorsun zaten. 1 kase yoğurt protein karbo. dengesini sağlar benceevet canım ev yemekleri yapan bi yere gidiyorum ne yemek çıkarsa ondan yiyorum havalar soğuk çorba iyi geliyor tarhana çorbası yapmışlardı onu içtim hepsinden azar azar koyduruyorum çorba 1 kepçe makarna 2 kaşık mesela burgu makarna 10 tane burgu anca vardır lahana sarması çok inceydi işaret parmağım kadar karbonhidrat ağırlıklı bi menü oldu ama katılıyorum sana.. hurma diyetinden sonra bu hafta normal beslenmek istedim önümüzdeki hafta gene proteinli günlerime devam edeceğim bide karnım şiş 2-3 güne regl olcam
su tüketmekte zorluk çekiyorum havalardan dolayı daha çok dikkat etmem gerekiyor
Ayy ne güzeldemişsin yaHamileleliğin ortası en güzel zamanları cnm çünkü bulantılar bitti bebeği hissetmeye başladın yan etkiside iştah artması ki buda normal bebiş büyüyor son aylar da nası kilo aldığını anlamayacaksın onun için iradeni saklı tut ve keyfini çıkar
Evet doğana kadar hazır olmuyosun rüya gibi şuan senin için ama ilk kucağına alıp kokusunu hissettiğinde memene yapışıp emmeye başladığında bütün acıları sıkıntıları kiloları bile unutacaksın cnm bu sefer nası emzirdim ne süt yapar derdine düşceksin
Benim doğumum sıkıntılı oldu 1 hafta küvezde kaldı ama aklıma hiç kötü bişi getirmedim ve 2 gün kucağıma alamadım sütüm gelmedi ama umudumu hiç kaybetmedim hiç olumsuz düşünmedim onu ilk kucağıma alıp mememë yapıştığında herşey bitti 20 ay emdi hiç mama vermedim
Demem o ki sen nasılsan bebek öyle oluyor cnm sen ona hayatı öğreteceksin oda sana anne olmayı :)
Canım sen iyi olda sorun değil kiloebrusonmez
wendy medusa38
Sağolun kızlar ilginiz için dün annem geldi bugün daha iyiyim artık her şok yapılmaz onu anlamış oldum dengem şaştı tabi ne yazık ki kiloma da yansıdı bu haftan itibaren maceraya girmeden düzgün bi şekilde devam edicem
Bu hafta beni affedin artı 1 geldi
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 67.9
Yüzde eksi yüzde nası hesaplanıyor aynı mı bilemedim
Canım sıkma canınıbid3 ben btun sadece unu yedm hem ac kaldim ufak bi kacamagim oldu ondada kilo vermeedm zaten bosa gitti su son 2 gunumdun yerlimali haftasydi gene diyet disi cok azda olsa seyler yedm cuma gunku kiloma gore arti gelmesemde dunku kiloma gore arti geldim
valla az hasarla atlattim ama bu sabh tarti beni sevindirmedi ben hala reglde olmadim ilaclarimin bitmesini bekliyorum ayriyetten gribim bogazlarim kotu kizimda benim yuzumden hasta oldu flnn ayy ne bilim bgun tarti yzunden mutsuz basladim gune
Ayy bişey oldu mu peki?ay ben düşmüştüm ördekcim, 9. ayda duştan çıkarken, son aylarda karnın büyüyünce denge merkezi şaşıyor sanırım, dikkatli ol aman. Allahım korusun.
Çok iyisin canım.Rahatsızlıktan dolayı sanırımaz gitmiş bu haftaTünaydınlar herkese
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 58.7
Bu hastalığa rağmen maşallahın varMerhabalar kızlar size verdiğim sözü tuttum.
geçen hafta 72.6
bu hafta 71.0
fark 1.6 kg % 2.20
Sakın gerilmeİnşallah gireceğim canım 69.5 olsun o zaman yeni hedefim onun sözünü vereyim. Düğünüme 1 ay kaldı provaya 20 gun
Gidemedim bide daha iyi olunca gerek duymadım annemde geldi ben tansiyondan şüphelendim tekrarlarsa gidicem çok sağol cnmBir de cuma ya
Bildirimler bile gelmedi
Canım senin bunları düşünmen bile kesinlikle hazır olduğunu gösteriyor.Sen çok iyi bir anne olacaksın ben eminim.
Heleki o minicik elleriyle seni kavramaya çalıştığında hayatım şimdiye kadar eksik kalmış diyeceksin.
Düşünsene artık canından daha çok sevip değer verdiğin, hayatta her zorluğa onun için göğüs gerebileceğin biri var artık. Ve sen onun biricik dayanağısın..
O zamn sıkıntı yok.Sevindim.
Bi kere kaptan isveç yapmıştı. 2 kiloya yakın vermişti.Sen bakma şimdi yoğunluktan asılamıyor.
toplight bence kesinliklehedefine ulaşacaksın.
Neyseki tek değilim.. :))
Canım proteine dönmene gerek yok. Böylede gayet güzeel menülerin.Sadece ekmeği fazla buldum ben.(sadece o menü için) Akşamda hiçbişey yemiyorsun zaten. 1 kase yoğurt protein karbo. dengesini sağlar bence
Ayy ne güzeldemişsin ya
Hayatın en güzel anı heralde
Canım sen iyi olda sorun değil kilo
Doktora falan gittin mi? Neden olmuş böyle
Yoğurt hurmamı yaptı acaaba
Canım sıkma canını
Bak iyi tarafından bak.
5te 5 diyetinin ödülünü yapmış oldun.
Zaten ödem falan kalmamıştır.Protein ağırlıklı beslendiğin için kas kaybı da olmaz.Teşekkürler wendi cim ve tamamı yağdan gitmis
Canım kendi diyetine geri mi dönsen o çok güzeldi.Bu hafta ki tatlı krizlerine bakarsan çok bile vermisim haftayi rahatsızlıkları geçirdim düzgün diyet bile yapamadim
Tekrar geçmiş olsun.Şişlikler geçti mi pekiGidemedim bide daha iyi olunca gerek duymadım annemde geldi ben tansiyondan şüphelendim tekrarlarsa gidicem çok sağol cnm
Evet cnm geçti daha iyiyim devam etse gitcektim zaten normal beslencem artık 2 ayda olcana 3 ayda olsun sağlık önemli olanTekrar geçmiş olsun.Şişlikler geçti mi peki
Bu hafta daha sağlıklı beslenme yap lütfen.Sıkıntı olmasın
Kendi diyetimi Gİ dikkat ederek yapacam listemi yaptım cnm saolZaten ödem falan kalmamıştır.Protein ağırlıklı beslendiğin için kas kaybı da olmaz.
Canım kendi diyetine geri mi dönsen o çok güzeldi.
Sen nasıl devam etmeyi düşünüyon.
Tabiki canım. Geri kazanılamayacak tek şey..Evet cnm geçti daha iyiyim devam etse gitcektim zaten normal beslencem artık 2 ayda olcana 3 ayda olsun sağlık önemli olan
Gi neki?Kendi diyetimi Gİ dikkat ederek yapacam listemi yaptım cnm saol
İnşallah gider cnmHedefim haftaya cumaya kadar 1.3 kilo verip 56 olmak.Biraz zorlar beni ama regl oldum.Bu sebeple gideceğine inanıyorum.
medusa38 canım senin cumaya hedefin kaç
Kesinlikle cnmTabiki canım. Geri kazanılamayacak tek şey..
Teşekkürler wendi cim ve tamamı yağdan gitmis
Evet pazara kadar bende annem şimdiden iyi geldi :)
İzne ayrılıyosun hayırlısı olsun cnm burdan kopma ama özleriz
Bu hafta ki tatlı krizlerine bakarsan çok bile vermisim haftayi rahatsızlıkları geçirdim düzgün diyet bile yapamadim
Ayy bişey oldu mu peki?
Hedefim haftaya cumaya kadar 1.3 kilo verip 56 olmak.Biraz zorlar beni ama regl oldum.Bu sebeple gideceğine inanıyorum.
medusa38 canım senin cumaya hedefin kaç
Glisemik indeksGi neki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?