Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar nerelerdesiniz kimsecikler yok bugün yawwww
Bir de cuma ya
Bildirimler bile gelmedi
Canım senin bunları düşünmen bile kesinlikle hazır olduğunu gösteriyor.Sen çok iyi bir anne olacaksın ben eminim.
Heleki o minicik elleriyle seni kavramaya çalıştığında hayatım şimdiye kadar eksik kalmış diyeceksin.
Düşünsene artık canından daha çok sevip değer verdiğin, hayatta her zorluğa onun için göğüs gerebileceğin biri var artık. Ve sen onun biricik dayanağısın..
yok yok ben burdayım canım, merak etme, sadece azıcık dinlenme niyetim.
O zamn sıkıntı yok.Sevindim.
kaptanım 100 gr mı düzgünce diyet yapmadığınız halde verdiniz, daha ne isteyelim :) sizin dikkat edince neler yaptığınızı da gördük, yine yaparsınız
Bi kere kaptan isveç yapmıştı. 2 kiloya yakın vermişti.Sen bakma şimdi yoğunluktan asılamıyor.
toplight bence kesinliklehedefine ulaşacaksın.
hahah ebruşum aynen bende anlamamıştın o işi
Neyseki tek değilim.. :))
Canım proteine dönmene gerek yok. Böylede gayet güzeel menülerin.Sadece ekmeği fazla buldum ben.(sadece o menü için) Akşamda hiçbişey yemiyorsun zaten. 1 kase yoğurt protein karbo. dengesini sağlar bence
Ayy ne güzeldemişsin ya
Hayatın en güzel anı heralde
Canım sen iyi olda sorun değil kilo
Doktora falan gittin mi? Neden olmuş böyle
Yoğurt hurmamı yaptı acaaba
Canım sıkma canını
Bak iyi tarafından bak.
5te 5 diyetinin ödülünü yapmış oldun.

Gidemedim bide daha iyi olunca gerek duymadım annemde geldi ben tansiyondan şüphelendim tekrarlarsa gidicem çok sağol cnm

Teşekkürler wendi cim ve tamamı yağdan gitmis
Zaten ödem falan kalmamıştır.Protein ağırlıklı beslendiğin için kas kaybı da olmaz.
Bu hafta ki tatlı krizlerine bakarsan çok bile vermisim haftayi rahatsızlıkları geçirdim düzgün diyet bile yapamadim
Canım kendi diyetine geri mi dönsen o çok güzeldi.
Sen nasıl devam etmeyi düşünüyon.

Teşekkürler wendi cim ve tamamı yağdan gitmis

harika

Evet pazara kadar bende annem şimdiden iyi geldi :)
İzne ayrılıyosun hayırlısı olsun cnm burdan kopma ama özleriz

yok kopamam şekerim, ya zaten farkettiyseniz menü de yazmıyorum bu hafta, çok saçma sapan besleniyorum çünkü. azıcık kafam rahatlasın diyet moduna gireyim gelcem. takımı da kötü etkiliyorum yoksa.

Bu hafta ki tatlı krizlerine bakarsan çok bile vermisim haftayi rahatsızlıkları geçirdim düzgün diyet bile yapamadim

maşallah canım, eskiyle kıyasladım sadece

Ayy bişey oldu mu peki?

yok yok ebruşum, Allahtan olmadı.

Hedefim haftaya cumaya kadar 1.3 kilo verip 56 olmak.Biraz zorlar beni ama regl oldum.Bu sebeple gideceğine inanıyorum.
medusa38 canım senin cumaya hedefin kaç

maşallah valla hadi bakalım. ben isteyip isteyip 5'leri göremedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…