- 23 Ağustos 2012
- 14.689
- 38.852
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.181
wendy şimdi dukanami döndün cnm
wendy ne tatlısın. Çok teşekkürler eski halime göre çok daha iyiyim ama hala toparlayamadım ben. Diyete devam. Ama bu soğuklar illallah ettirdi sabah 7 de ağzım yüzüm yamularak gidiyorum okula. Lütfen bahar gelsin.
Bu insulin direnci ne kotuymus ya bi kere sistemden sastin mi feleginde sasiyo ne güzel ne zamandır tatlı krizi falan yasamiyordum metformin de bi etkisi görülmedi daha acaba dozu mu az geldi ben akşam yemekten sonra titremeye başlıyorum tatlı tatlı diye
Allahtan bugun meyve yedimaslında meyveyide azaltmak gerekiyor sıra onada gelecek bakalim
Ayy inş canım yaaa dun gene yazacaktımmm
kizlar ogleden sonra buyuk oglani disciye goturdum sonrada isyerine geldik beraber pc yi kaptirdim ona hic giremedim bu hafta hepimizde ulkemizde ve hslepte yasanan olaylardan kaynakli bir bosvermislik var yada benim icin oyle hersey bos geliyor gelecege umutla bakamiyorum maalesef ogullarimin geleceginden endiseliyim onlara guzel bir dunya birakamiyacagiz gibi geliyor
neyse benim canim sikkin gelememe gelsemde yazamama sebebim bu icimden geldi sizle paylasmak istedim
Kizlarr dun meyve gunuydu galiba bana meyve yaramadi dun cok aclik cektim 4 kasik kadr makarna yedm dunku kacamagim oydu bide yerli mali haftasi icin yaptgim butik kurabiyelerden yedim 1 tane ama sabaha almamis olrak uyandim kiloda vermemistim 66.5 di bu sabah yarin sabah ne ckicak tartida merkla bekliyorum
Güzel fikirmiş hiç aklıma gelmedi.Morordek ekleseydin listeye yılbaşı kilo alma hedefini yazardı oda
Ekledim canım.ocak ayina kadr 61.5 kilo hedefim aslinda bu diyetle
Ya ben hala hastalanmasım 16 gun gectı şindı 77 yım ınş 75 olurum canımmm
Hedef 56,9 dur benim
Canım sana kayılıyorum.Evet çok zor zamanlar geçiriyoruz gerçekten artık görmeye dayanamıyorum. Ama bişekilde devam etmeliyizArkadaşlar
Son günlerdeki duruma herkes gibi bizde üzülüyoruz bu da modumuzu fazlasıyla dusurdu
Takımımız sessizliğe gömüldü
Artık menü paylaşımı bile çok az kötü beslensek bile yazsak hatalarımızı gorsek birbirimize destek olsak
Biraz daha takımı canlı tutsak
Yapıcı eleştiri yapsak
Olmazmi yoksa son kalan bizlerde bırakıp gidecek gemiyi
Dünkü menum
Kahvaltı
Yarim yesil elma
Yarim ayva
1 portakal
1 mandalina
5'i bi arada cay
Arada
Yarim elma
Yarim ayva
1 mandalina
Aksam
yarim elma
Yarim ayva
1portakal
2 mandalina
Arada cok aciktim gzum dondu bende 4 kasik kadar manti yedim 1 tanede kendi yaptgim butik kurabiyelerden yedm ve meyve bana yaramadi bu sabah sabit ciktim mantida tabi tuz biber oldu ustune
Su 2.5 tl
Spor 1 saat pilates
morordek toplight
Canım bana toparlamışsın gibi geldi.En az hasarla atlatmışın.Pravoo
Yaa beni terk mi ediyongünaydınlarrr
bildirimimi yapıp iznimi istemekteyim.
wendigo (60,7/60,5/0,2/%0,33) izne ayrılmak istiyor
Gerçekten antidepresana ihtiyacımız varhepimiz öyleyiz kaptanım oğlunuza da çok geçmiş olsun.. Allah tüm yardıma muhtaçların yardımcısı olsunn.. daha dün soğukta üşüyen kediye ağladım yaaa, anayım ben ana dedim eşime de.. ülkecek üstümüze antidepresan atsalar valla..
Günaydın güzellerr
Ellerine sağlık güzelim.. eklemişsin***5. Takım 496. Etap***
toplight (71,8/)
inatettimolacak (68,4/)
wendigo (60,7/60,5/0,2/%0,33) izne ayrılmak istiyor
medusa38 (59,7/)
toz-pembe (66/67/-1/%-1,52)
azaydidem (67,5/)
Pdr93 (72,5)
servey (77/)
bsram09 (63,9/)
matilda34 (66,9/)
ebrusonmez (57,7)
5. Takım Ortalama: %
Yaa beni terk mi ediyon
Canım sabahki sorun değil ama tarhana çorbası zaten karbonhidrat sarmada aynı şekilde pirinç veya bulgur içeriyor. makarna da var. Bunların yanına ekmek olmamış gibi.Akşam yemiyorsun biliyorum ama ben artının sebebini buna bağladım.
Hadi inşalllahhaftaya derece isteriz o zaman senden canım :) regl şişkinliğidir o, haftaya pıtır pıtır gider
Evet bitanem. Yazayım hemenGünaydın ebruşum tartıldın mı?
Sıkıntı yopma canım.Sen ideal kilona yaklaştığın için böyle gidiyor.Üstelik uzun zamndır diyettesin.Bencede bi ara sana iyi gelecektir. Ama arada uğra zaten sessiz burası..kuzum buralardayım ama çok kasıyorum kendimi, inan artık gerilmeye başladım azıcık dinleneyim, sanırım izne minimum 2 hafta ayrılabiliyorum, yılbaşına tekrar girerim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?