- 23 Ağustos 2012
- 14.689
- 38.852
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.161
Beynimi ögrenciler yediGecen hafta anlattıklarımı anlamamıslar, bu hafta tekrar baştan anlattım. Yeni konu işlicektim işleyemedim. Yordular beni cok
Ebruşum olaya el atmıs bu arada, liste oluşturmus, iyi de olmus
Hemen üşüştünüz mü başıma leeeeynnnn
Ben yarın bi tartılayım da 31 Aralık'a kadar kaç kilo almalıyım bi hesaplayayım ona göre yazarım
Sagol canım :)Allah kolaylık versin hamiş öğretmenim, zor iş valla.
Kilo alma hedefi olsun seninki de, ne kadar az kilo o kadar mutluluk :)
Doktorun biri önermiş davete gideceksiniz gitmeden yoğurt ve elma yiyin diye deneyin bakalim belki orda çok bise almazsinSagol canım :)
Ya evet ben minimum artıya cıkma hedefi koyayım kendime. Yarın kaç çıkacagım acaba korkuyorum tartıya cıkmayaBu akşam da çaya davetliyiz arkadaslara, yarın gene felaket bi sayı görebilirim bence tartıda
Sagol canım :)
Ya evet ben minimum artıya cıkma hedefi koyayım kendime. Yarın kaç çıkacagım acaba korkuyorum tartıya cıkmayaBu akşam da çaya davetliyiz arkadaslara, yarın gene felaket bi sayı görebilirim bence tartıda
Doktorun biri önermiş davete gideceksiniz gitmeden yoğurt ve elma yiyin diye deneyin bakalim belki orda çok bise almazsin
canim valla ole yogun bi gunduki sanki hakim olamadimsorma kuzucum, Allah yardımcıları olsun bu soğukta tüm evsizlerin, yardıma muhtaçların.
kaptanıma katılıyorum, ayazda yürüyüş çok çok çok fena, kar yürüyüşü çok kalori yaktıran bi spor ayrıca, tebrikler canım.
spor/ menü süpeer, suyu soğuktan içemedin eminim :)
@matilda34 kuzucum nasıl oldun cidden? ses ver arada.
hahaha, geçmiştir, metformin de alıyo ki
dimi dimi
bi ayşeyle ben kaldık zaten kaptanım, Allah korusun iyi dayanıyo valla :)
hadi didoşumm, hakim ol kendineee, tartı öncesi yapma bunu kendineeee...
ayyy öyle miAllah rahmet etsin, haklarında hayırlısı olsun, çok üzüldüm
aynen betüş naapıo acaba? anam bu kızlar merak ederi bizi de demiyolar bak hiç :)
@tatlitambak kuzucum sen nasılsın? kızın oğluşun nasıl? izne ayrıldın ses vermez oldun bak :)
Pumpkinspicelattee kuzucum sen toparlandın mı azıcık? hep döküldü takım yaa
servey canım sen napıosun? dün poyraz karayele denk geldim, sen geldin aklıma :) ayşegül gibi ol inşallah isteyip duruyodun :)
B bsram09 sen napıosun kuzucum? ses vermeyengillerden olma bak kızarız :)
ördekcim buldun mu bişi? beyin fırtınası yapalım olmazsa
okadr cok cesit vardiki ben makarna saltasi aldim 1 kasik 1 kasik kisir aldim 1 findiktan byuk vmcevizden kcuk kurabiye yedm 1 tanede iki lokmalik kadr borek yedm ufak hasarla atlattim galiba bu gunu aslinda yemezdn ama bos bukundum ana geldi galiba kizimda gosterideydi siir okucakti onunla ugrastm hep ne blim okumadida bide skldim ben demeye basladi oda benim gibi nezle oldu ole isde okulda naptgimi bende bilmiyom snf annesi olrakda hep yardimci oldum cokda oturmadm orda heo yardmci oldum ama artik yarin ne olur nasil gelirim tartida bilmiyorumÇok zor ama ya okadar şeyin içinde olupta yememek..
Kolay gelsin.Umarım en az kalorili olanlarını seçersin.
ocak ayina kadr 61.5 kilo hedefim aslinda bu diyetle istedigim gbi kilo veremedm ama olsun daha onumde 2 haftadan fazla var neden olmasntoplight
@tatlitambak
@inatettimolacak
wendy
medusa38
@toz-pembe
azaydidem
servey
B bsram09
@matilda34
@ebrusonmez
@btlbetul
@candy_candy
Kızlar herkes 31 aralıktaki hedefini yazsın..
Böylece azda olsa bi hareketlenme olur.
canim keske haftasonu dinlenme firsatin olsa toparlarsinwendy ne tatlısın. Çok teşekkürler eski halime göre çok daha iyiyim ama hala toparlayamadım ben. Diyete devam. Ama bu soğuklar illallah ettirdi sabah 7 de ağzım yüzüm yamularak gidiyorum okula. Lütfen bahar gelsin.
ben menu hic yazmadim 2 haftadir cunku dengesiz duzensiz beslenjyorum ins haftaya daha iyi olacakBugün ki menüm
Biraz daha iyi gibiyim daha düzgün listelere geri döndüm bugün akşamda yarindan itibaren uygulayacağim gi diyetimi belirleyeceğim.
Sabah öğle
2 yumurtadan pul biberli az peynirli omlet
4 zeytin
Çay
Ara
Bir elma
Beşi bi arada cayi
Akşam
Kıymalı ve kinoali lahana yemeği
Kendi uydurmasyon yemeğim tadı hiç fena değildi
Yanında yoğurtla
Ara
Meyve
Ara
Kahve
Yatmadan yulaf kepekli yogurt
Su 2lt
100 mekik
Kol gogus hareketleri
morordek toplight Eki Görüntüle 1925445
Ayy inş canım yaaa sun gene yazacaktımmmsorma kuzucum, Allah yardımcıları olsun bu soğukta tüm evsizlerin, yardıma muhtaçların.
kaptanıma katılıyorum, ayazda yürüyüş çok çok çok fena, kar yürüyüşü çok kalori yaktıran bi spor ayrıca, tebrikler canım.
@matilda34 kuzucum nasıl oldun cidden? ses ver arada.
hahaha, geçmiştir, metformin de alıyo ki
dimi dimi
bi ayşeyle ben kaldık zaten kaptanım, Allah korusun iyi dayanıyo valla :)
hadi didoşumm, hakim ol kendineee, tartı öncesi yapma bunu kendineeee...
ayyy öyle miAllah rahmet etsin, haklarında hayırlısı olsun, çok üzüldüm
aynen betüş naapıo acaba? anam bu kızlar merak ederi bizi de demiyolar bak hiç :)
@tatlitambak kuzucum sen nasılsın? kızın oğluşun nasıl? izne ayrıldın ses vermez oldun bak :)
Pumpkinspicelattee kuzucum sen toparlandın mı azıcık? hep döküldü takım yaa
servey canım sen napıosun? dün poyraz karayele denk geldim, sen geldin aklıma :) ayşegül gibi ol inşallah isteyip duruyodun :)
Ya ben hala hastalanmasım 16 gun gectı şindı 77 yım ınş 75 olurum canımmmtoplight
@tatlitambak
@inatettimolacak
wendy 59 kg
medusa38 57 kg
@toz-pembe 64.6
azaydidem
servey
B bsram09
@matilda34
@ebrusonmez 55.3 yılbaşı hedefim. :))
@btlbetul
@candy_candy
En başta yazmam gerekiyordu ama unuttum.. :))
Umarım en kısa sürede sorunlar hallolur.
Yok oruç tutmuyorum. Koca müdahale ediyor. O yüzden yiyemiyorumOruç mu tutuyorsun?
sorma kuzucum, Allah yardımcıları olsun bu soğukta tüm evsizlerin, yardıma muhtaçların.
Benim aralık ayında ki hedefime ulaşmam mümkansız gözüküyor. Malesef bu ara duraklama döbemindeyim sanırsam ne yapsam veremiyorum 600 gr artı gözüküyorum hatta yarına inşallah gider. Mens dönemi yaklaştı ondan mı acep?toplight
@tatlitambak
@inatettimolacak
wendy 59 kg
medusa38 57 kg
@toz-pembe
azaydidem
servey
B bsram09
@matilda34
@ebrusonmez
@btlbetul
@candy_candy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?