Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim buralarda olacam ama olamadım hastalıktan. Pazar gecesi eşim izin alıp geldi. Hastalanmis. Pazartesi gecesi oğlum sabaha kadar agladi ne olduğunu anlayamadim ta ki dün kulağından gelen kanı far edene kadar. Hemen Dr gittik. Orta kulak iltihabı. Antibiyotik alıyor. Çok şükür ki tadını sevdi. Içi yor yoksa isim zor du.

Allah şifalar versin canım.Çok ilerlemiş olmalı oğluşunun rahatsızlığı

kuzum buralardayım ama çok kasıyorum kendimi, inan artık gerilmeye başladım azıcık dinleneyim, sanırım izne minimum 2 hafta ayrılabiliyorum, yılbaşına tekrar girerim listeye

O zamana ben de girmeyi istiyorum listeye ama tartımin pilleri bitti evde. Depamistim 1 senedir pil almiyordum bitti ama.bir muddet tartisiz devam etmek iyi gelecek bana

Allah şifalar versin canım.Çok ilerlemiş olmalı oğluşunun rahatsızlığı

Evet ya nasıl farketmedim diye kendime kizdim ağrısı çok olurmuş o yüzden o gece çok Ağlamış benim oğlum Kıyamam. Ilk defa orta kulak iltihabı ni tecrübe etmiş olduk . Kızım da hiç yasamamistim

Bu ay ben de Deus şüphe vardı. Esime diyorum 3. Sü gelecek galiba. Dedikten 1 saat sonra regl oldum.... yaza inşallah. .

inşallah kızlar, dikkatli olun strese yer bırakmayın ya hu

oy çok geçmiş olsunn, ne zordur kulak ağrısı

Sen de mi izne ayrildin

evet canım, tekrar motive olmaya ve takımı pozitif etkilemeye ihtiyacım var.

Bende bu sabah regl oldum. yaza birlikte yaparız.

inşallah canım

wendy canım 59.9 oldun mu olduysanız adın ne?

kimin cenazesi var ben kaçırdım ama nilsub un mu.Allah rahmet etsin iinşaallah

medusa38 gi benim de yapmam lazım biliyor musun . Bana kısa bi özet geçebilir misin canım. Instagramda takip ediyorum listelerini ben de 1 gün arkandan takip edeyim seni canım.

Bende son 1 senedir var.Çok çok feci.Bazen başım dönüyor bazen midem bulanıyor. Ağrıdığı zamn uyutmuyor.
Zaten farketmen çok zor canım. Dışarıdan belli oluyor ki
Kulağım ağrıyor falan demedi mi?

tambağım geçmiş olsun tatlım yaa allah acil şifalat versin
erkek çocuklarında çok oluyor ortakulak iltihabı benim büyük oğlnda sürekli oluyordu

Geçmiş olsun canım oglusuna benim ufaklikta da oldu benimki bide çok bulantı çekmişti
İnsulin direnci için dusuk Gİ beslenmek gerekiyo
Dusuk Gi hem tok tutuyo hemde doymama hissini surekli açılmayı önlüyor et ürünlerinin gi si sıfır en çok kh lerde gi var
Patates beyaz un falan yüksek
Yüksek giriş ile dusuk olanı beraber yapınca gi de dengeleniyo
Fırında yapmak iyi oluyo yağa da dikkat etmek gerekiyor
Meyvelerde dengeli yemek lazım
Ben bugünün listesini paylastim instegramda.
Öğle yemekleri ağırlıklı akşamlar hafif olacak doktorlardan öyle yiyin diyo bide yoğurt gi dusurdugu için her gün olacak bugünde yarını paylasirim

***5. Takım 496. Etap***

toplight (71,8/71,7/0,1/%0,14)
inatettimolacak (68,4/68,1/0,3/%0,44)
wendigo (60,7/60,5/0,2/%0,33)
izne ayrılmak istiyor
medusa38 (59,7/58,7/1/%1,68)
toz-pembe (66/67/-1/%-1,52)
azaydidem (67,5/66,8/0,7/%1,04)
Pdr93 (72,5/71/1,5/%2,07)

servey (77/76,8/0,2/%0,26)
bsram09 (63,9/)1. defa bildirimde bulunmadı

matilda34 (66,9/67,9/-1/-%1,49)
ebrusonmez (57,7/57,3/0,4/%0,69)

5. Takım Ortalama: %0,330

kızlar bildirim yapıyom büşra gelirse sonra düzeltiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…