- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.261
Bu hastalık yüzünden bende şaştım motivasyonum düştü ama izne Çıkarsam tamamen kaybetmekten korkuyorum işte o zaman başa dönerim yolum daha uzun zaten sende toparlan dön cnm :)harika
yok kopamam şekerim, ya zaten farkettiyseniz menü de yazmıyorum bu hafta, çok saçma sapan besleniyorum çünkü. azıcık kafam rahatlasın diyet moduna gireyim gelcem. takımı da kötü etkiliyorum yoksa.
maşallah canım, eskiyle kıyasladım sadece
yok yok ebruşum, Allahtan olmadı.
maşallah valla hadi bakalım. ben isteyip isteyip 5'leri göremedim ya
Ayy Ebrusum agzindan bal damliyor, cok sagol canim benimCanım senin bunları düşünmen bile kesinlikle hazır olduğunu gösteriyor.Sen çok iyi bir anne olacaksın ben eminim.
Heleki o minicik elleriyle seni kavramaya çalıştığında hayatım şimdiye kadar eksik kalmış diyeceksin.
Düşünsene artık canından daha çok sevip değer verdiğin, hayatta her zorluğa onun için göğüs gerebileceğin biri var artık. Ve sen onun biricik dayanağısın..
Canim olur oyle arada, hastalik falan etkilemistir, haftaya eksi gelirsin insallahmedusa38 @azaydidem @Pdr93 Tebrikler kızlar
toplight kaptanım ve kızlar Hepiniz affedin lütfen bu hafta şok hastalık derken artı oldu
Bu hafta daha iyi olacak
Gelicem cnm inşallah çok sağolAyy Ebrusum agzindan bal damliyor, cok sagol canim benimboyle seyler okuyunca cok duygulaniyorum :)
Canim olur oyle arada, hastalik falan etkilemistir, haftaya eksi gelirsin insallah
Gİ hem daha tok tutan besinler sevecen hemde şekerini oynatmayacak dusuk Gi beslenecek yani önceki diyetimde genelde öyleydi o yüzden insulin direnci ne rağmen kilo verebildimGi neki?
biraz daha durgunum diyeyim en azından canım.. sağol sordugun için.. toparlanmaya çalışıyorum. finaller dayandı kapıya.. bıkac hafta daha dişimi sıkayım sonrası düzlük inşallahinatettimolacak özgecim nasıl oldun azıcık griler dağıldı mı?
Bnce izindeyken göreceksin. Bi ara meto hızlandırıcı çaylar çok içiyordun.Bıraktın mı?harika
yok kopamam şekerim, ya zaten farkettiyseniz menü de yazmıyorum bu hafta, çok saçma sapan besleniyorum çünkü. azıcık kafam rahatlasın diyet moduna gireyim gelcem. takımı da kötü etkiliyorum yoksa.
maşallah canım, eskiyle kıyasladım sadece
yok yok ebruşum, Allahtan olmadı.
maşallah valla hadi bakalım. ben isteyip isteyip 5'leri göremedim ya
Çok sağol kaptanım :)
Sağol canım.Açıklama içinGlisemik indeks
Bu değer ne kadar Düşük beslenirsen o kadar tok kalıyorsun
Peki hayatın boyunca bu besinlere dikkat etmen gerekiyor mu? Yoksa iyileşiyor mu?Gİ hem daha tok tutan besinler sevecen hemde şekerini oynatmayacak dusuk Gi beslenecek yani önceki diyetimde genelde öyleydi o yüzden insulin direnci ne rağmen kilo verebildim
Ayy canım ya ne zormuş bu işler.biraz daha durgunum diyeyim en azından canım.. sağol sordugun için.. toparlanmaya çalışıyorum. finaller dayandı kapıya.. bıkac hafta daha dişimi sıkayım sonrası düzlük inşallah
canım süpersinn tebrik ederim seniMerhabalar kızlar size verdiğim sözü tuttum.
geçen hafta 72.6
bu hafta 71.0
fark 1.6 kg % 2.20
bencede menülerim güzeldi ama artı geldim ya hurmadan sonra olduğu için yada regl olacağım için bilmiyorum bendeBir de cuma ya
Bildirimler bile gelmedi
Canım senin bunları düşünmen bile kesinlikle hazır olduğunu gösteriyor.Sen çok iyi bir anne olacaksın ben eminim.
Heleki o minicik elleriyle seni kavramaya çalıştığında hayatım şimdiye kadar eksik kalmış diyeceksin.
Düşünsene artık canından daha çok sevip değer verdiğin, hayatta her zorluğa onun için göğüs gerebileceğin biri var artık. Ve sen onun biricik dayanağısın..
O zamn sıkıntı yok.Sevindim.
Bi kere kaptan isveç yapmıştı. 2 kiloya yakın vermişti.Sen bakma şimdi yoğunluktan asılamıyor.
toplight bence kesinliklehedefine ulaşacaksın.
Neyseki tek değilim.. :))
Canım proteine dönmene gerek yok. Böylede gayet güzeel menülerin.Sadece ekmeği fazla buldum ben.(sadece o menü için) Akşamda hiçbişey yemiyorsun zaten. 1 kase yoğurt protein karbo. dengesini sağlar bence
Ayy ne güzeldemişsin ya
Hayatın en güzel anı heralde
Canım sen iyi olda sorun değil kilo
Doktora falan gittin mi? Neden olmuş böyle
Yoğurt hurmamı yaptı acaaba
Canım sıkma canını
Bak iyi tarafından bak.
5te 5 diyetinin ödülünü yapmış oldun.
Bnce izindeyken göreceksin. Bi ara meto hızlandırıcı çaylar çok içiyordun.Bıraktın mı?
Beşi bir yerde, kiraz sapı yeşil çay başla bakalım tam gaz dön aramızaevet içmiyorum bu ara, aman diyorum ya saçma sapan besleniyorum diye, dönüşüm muhteşem olsun inşallah.
Beşi bir yerde, kiraz sapı yeşil çay başla bakalım tam gaz dön aramıza
Bilmiyorum ama hayatım boyunca olmalı çünkü insulin direnci tamamen geçmiyorPeki hayatın boyunca bu besinlere dikkat etmen gerekiyor mu? Yoksa iyileşiyor mu?
Kasık ağrısı devam ediyor ama hala hasta olmadım.Şişkinlikte var.
Hamile olduğumu sanmıyorum.Olursa çok çok şaşırırım. Hayırlısı olsun.
59'ları gördün mü?Bu hafta bize süpriz yapacak mısın
Ama şeker hastalığı iyileşiyor değil mi?Bilmiyorum ama hayatım boyunca olmalı çünkü insulin direnci tamamen geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?