- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.461
sorma canım yaa napsam artı geliyor pazartesi tartıya çıkmaya korkuyorumSelam kızlar
Yine müthis yogun bir güne basladım, sınav gözetmenligimdeyim gene, bi bakayım dedim :)
Canım 2 hafta izinli kalman gerekiyor, 2 hafta sonra girebilirsin en erken.
Ben çözdüm, sende haftasonu sendromu var. Ne yaparsan yap haftasonu artı getiriyor sana
Yüzümüz kara cıkmaz insallah kaptanım, bu hafta menüleri sıkı takip etmeye calısayım ben. Menü yazmayana, kaçamak yapana sopa:)
Kuzum o kilolarda bir haftada -1 cok zor ama umarım olur tabi. Sen eksi gel de kilo degil de gram olsa da olur :)
Bende yürüyüş düşünüyorum ama eşim yorgun olursa leslie yaparım.Sporu yapınca yazarız ben pilates yaparım bugün
Bu hafta sen ben vebende bendeacil toplanmak lazım olmuyo böle..
benim 1 saat yürüyüş günlük yeter mi
Canım ıhlamur kuşburnu falan içsen. Hem ödem atmayada yardımcı olurlar.boğazım acıyo hasta olcam sanırsamAyşecim sen yazana kadar bozdum bozacaktım diyeti gaza getirdin beni, canımsın
benimde evde var malzemeler bende yapayım kızlar bu hafta ..http://www.diyetebasliyorum.com/yogurt-kuru-tarifi-2948 cnm bunu yapınca günde 500 Gr daha fazla veriyormusun
Tadı pek hoş değil ama bi şekilde yutuluyor.yatmadan mı yicez?? eşime de yedirtirim ben iyi olur, ne kadar koycam 1 çay kaşığı çok mu olur? tadı yoğunsa yiyemem ben kesin
Bende yapayım bari eksik kalmayayım.Bu akşam üçümüzde yapalım.Her akşam yapalım o zaman, azıcık azıcık koyayım bari içine, yiyemezsem ziyan olmasın :) @Pdr93 Sinem yapıyodu bayaa fayda da ediyordu ona, inşallah bana da etki etsin.
evet zorla yiyorum bennnTadı pek hoş değil ama bi şekilde yutuluyor.
ebrusonmez ilk spor bildirimi benden olsun
30+30+30 sırt omuz gogus hareketi dambillarla
Bantla 100 bel çevirme
45 bantla bacak hareketi
100 mekik
Süpersiniz kızlar..benim 1 saat yürüyüş günlük yeter mi
Bu hafta bomba gibi geleceğiz.benimde evde var malzemeler bende yapayım kızlar bu hafta ..
hergün akşam mı yicez ?
9. takımı geçmemiz lazımmmmSüpersiniz kızlar..
Harikasınız.
Bu hafta bomba gibi geleceğiz.
Bence kesin işe yarar canım :)İşe yarıcak gibi görünüyor ördekcim, tatlı krizi önlenirse olmucak gibi değil
Bende yapayım bari eksik kalmayayım.Bu akşam üçümüzde yapalım.
Ben varim cnmBu hafta sen ben vemedusa38 yarışalım o zamn.Hem güzel bi silkelenmiş oluruz.
Normalde 2 gün diyor haftada ölçüyü yarıya indirip 4 gün yapsakta olurbenimde evde var malzemeler bende yapayım kızlar bu hafta ..
hergün akşam mı yicez ?
Daha gece pilates yapacam cnm yapınca yazarım bi 100 mekik daha çekerim o zaman erisin gobekSüpersiniz kızlar..
Harikasınız.
Bu hafta bomba gibi geleceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?