- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.861
Bozma morelini bence yarın gider o artı spor ödemi de olabilir cnmSabah tartida artiyi grunce soklandm onu dedm canm biliyorum reglden cnku hic kacamak yapmadm fazladan sporda yaptim kendimden suphem yok 22 gun oldu regl olamiyorum
hafta basida ayni seyi yasamistim bgunde ole oldu sabah eger arti gelirsem bu regl yzunden kaptanim benim sucum yok kac gundur elimden geleni yapiyorum
canim bu gunler en gzel ve ayni zamanda en sitresli gunlerin seni cok iyi anliyorum ama tadini ckarmaya calis bikere yasaniyo bu gzel gunler hic canini skma bence 69 grursn bu hafta hadi insallahhh
Bgun spor yapmadim canim hic halimde yok yapmaya karnim ve bacaklarm agriyo regl olucakmisim gbi ama tık yokBozma morelini bence yarın gider o artı spor ödemi de olabilir cnm
Sen aynen devam et karşılığını alacaksın eminim
İlaç kullanıyorsun demi cnmBgun spor yapmadim canim hic halimde yok yapmaya karnim ve bacaklarm agriyo regl olucakmisim gbi ama tık yok
Kullandim bitti canim 4 gun oldu 10 gun icinde regl olmam lazmmis bakalim ne zman olucamİlaç kullanıyorsun demi cnm
Sp olmamış demi cnm bugünBgunku menum
Sabah
Armut
Ogle
1 kase kadr patates salatasi
1 kcucuk dilim kek
3 bardak cay
1 kupa 5'i bi yerde cayi
Aksam
1 kcuk 80 gr lik ton baligi yagi suzulmus
1 kcuk kase közlenmis patlican yogurtlamasi
Arada 1 armutu yogurdun icine dgrayip edim
Saat 6.30 da yeme isini bitrdim
Arada 3 kupa kiraz sapi cayi
Su 1.5 lt
morordek toplight
O zaman olursun bugün yarın. ilaç getiriyor cnmKullandim bitti canim 4 gun oldu 10 gun icinde regl olmam lazmmis bakalim ne zman olucam
Yok canim 2 gundur saf protein yapiyodum ilk 400 gtti zorla bu sabhta +600 geri geldi ben yine safprotein yapicaktm bgun olma arkasim cgrinca kiramadm ona gittim orda biraz yemis oldum aksami hafif atlattim bakalim sabah ne olucak nese kalkimde 3 mill leslie yapim yedigim keki yakim bariSp olmamış demi cnm bugün
Keke ceza var 30 dk yürüyüş veya leslie vereyim
Insallah canim insallahO zaman olursun bugün yarın. ilaç getiriyor cnm
Yap cnm hem keki yakarsın hemde yürüyüş kasıklarını rahatlatırYok canim 2 gundur saf protein yapiyodum ilk 400 gtti zorla bu sabhta +600 geri geldi ben yine safprotein yapicaktm bgun olma arkasim cgrinca kiramadm ona gittim orda biraz yemis oldum aksami hafif atlattim bakalim sabah ne olucak nese kalkimde 3 mill leslie yapim yedigim keki yakim bari
Insallah canm bakalim sabaha ne olucakYap cnm hem keki yakarsın hemde yürüyüş kasıklarını rahatlatır
İnşallah eksi olarak döner
İyi olcak iyi düşünelim iyi olsunInsallah canm bakalim sabaha ne olucak
Kesnlikle cok zor ben ilk defa yasiyorum bunu ve karnim dvul gbi cok sisim kasiklarmda sanci oluyo surekli daha cok geceleri pms nedir canim merk ettim insallah bu hafta arti gelmesem yetr bana inanİyi olcak iyi düşünelim iyi olsun
Cnm benim regl olmamak çok zor bende pms var 1 hafta önceden sıkıntıları başlıyor bazen hafif depresyon bile oluyor seni çok iyi anlıyorum
Rahatla diyetini bırakma ve stres yapma lütfen cnm bu hafta olmasa bile haftaya herşey daha güzel olacak
Pms Adet öncesi sendrom demek cnmKesnlikle cok zor ben ilk defa yasiyorum bunu ve karnim dvul gbi cok sisim kasiklarmda sanci oluyo surekli daha cok geceleri pms nedir canim merk ettim insallah bu hafta arti gelmesem yetr bana inan
Hmm anladm canm sana ne gibi etkisi oluyo hep yasiyomusun peki bunuPms Adet öncesi sendrom demek cnm
İnşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?