- 3 Mart 2015
- 254
- 326
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.041
Canım bende nişanımda 56 falandım ama hiç zayıf gelmiyordum kendime ama şimdi resimlere bakıyorumda off off hem ne zayıfmışımGünaydın kızlar nasılsınız orda öğlen oldu biz kahvaltı edicez daha iğrenç boğuk ve soğuk bşr hava var ki insanın ölesi geliyor valla bir güneş yüzü görmüyoruz ya tabi kilo alır insan bu havada :) dün gece yazın tatile giderken aldığım tulumları falan demedim hepsi bol oldu o zaman güya zayıflamıştım kendimi zayıf sanıyormuşum sadece çok Mutlu oldum ah şu beş kiloyu da versem bşr sanki gözümde büyüyor olmayacak gitmeyecek kilo alacakmışım gibi geliyor tekrar kilo bu kadar mı kabus olur insana herşeyim small beden ama hala sanki tartı yanlış da ben aslında 58 kilo değilmişim gibi geliyor psikolojim bozulmuş da haberim yokmuş ah bir 53 görsem o tartıda dünyalar benim olacakeşim de tutturmuş zayıfladın bir tane daha çocuğumuz olsun git başımdan dedim benim gezeyim sen çocuk de
Ben de cok severım kendılerınıPeynire aşığım ama o kadar değil
Gelen gideni aratmasın önemlisi oBen geldiğimde hep gitmiş oluyorsunuz ya ben gidiyorum siz geliyorsunuz
Arada kısa devre olacak tabııııGelen gideni aratmasın önemlisi o
Masallah canım sporun cidden cok iyiEveeettttt
Aksam hem bulgur hem dolma olmamış EbrusumMenümü yazayım.Bugunun açılışı benden olsun.
Kahvaltı:
1.5 yumurta
1 dil. tahıllı ekmek
1 çatal peynir - 1 dilim domates
1 dilim gömme( kıymalı börek)
Ara:
yarım brdk ayran
1 k. kuru üzüm
Akşam:
3-4 k tazefasulye
1k. bulgur pilavı
2k. ayranlı çorba
1kuru biber dolması
el kadar yufka ekmeği(çok ince)
Menülerim güzel değil ama düzeltmeye çalışıyorum.
Kııız dalga gecmeBen pazartesi 68.1 ciktim 67leri goremdm bi turlu yapisti bana gitmiyor
morordek ordekim gayet iyi gidiyosun 10kilo hic bise degil nolcakki dogurunca gider zaten
Ahaha valla o da olabilirmis serveycim cok erken olmasa da gününü cok gecirmesin bu minik ördek çünkü günden güne daha cok sisiyorumBen de anbe ordek yoruluyor da yavru ordegı etken dogurma ıle tehdıt ettıgını varsaydımmmn
(Abovvv bu neyın kafasıııı)
Nişan fotoğrafındaki haline geri dondurelim seni o zamanKızlar size resim atayım dedim mavili olan nişanım 56 ydm gelinlikli olan 63 falan yeşil elbise 70 lerdeydim
Inşallah ama 54 istiyorum gerci 56 ya gelsem 54 kolayMasallah canım sporun cidden cok iyi
Aksam hem bulgur hem dolma olmamış Ebrusum
Kııız dalga gecmealdım iste napim sisman ördek oldum
Ahaha valla o da olabilirmis serveycim cok erken olmasa da gününü cok gecirmesin bu minik ördek çünkü günden güne daha cok sisiyorum
Nişan fotoğrafındaki haline geri dondurelim seni o zaman
Ask olsun.. hepiniz benim bebeklerimsinizAsk olsun sekerim ben varım begenmiyormusun beni?
Titre ve kendine gel diye yazdim sekerimOzgecikk ne guzel yazmissin kiz insallah diyet basari hikayeni yazmakta nasip olsn insallah en yakin zamandainatettimolacak
Gitmesiyle donmesi bir olan benanacim aglasammi gulsemmi bilemedm
Tatlim cook hosmussun.. hadi yine o gunlere en kisa suredeKızlar size resim atayım dedim mavili olan nişanım 56 ydm gelinlikli olan 63 falan yeşil elbise 70 lerdeydim
Çok teşekkür ederim canım Inşallah yaAsk olsun.. hepiniz benim bebeklerimsiniz
Titre ve kendine gel diye yazdim sekerim
Tatlim cook hosmussun.. hadi yine o gunlere en kisa surede
Evet, çok hoşsun nişanda, gelinlikle..Çok teşekkür ederim canım Inşallah ya
Çok teşekkür ederim canım İnşallah hep beraber başarıcazEvet, çok hoşsun nişanda, gelinlikle..
ben boyunu posunu çok beğendim senin
Maşallah sana
Kısaca zamanda gider kilocuklar da inşallah..
Insallah bu cuma da guzel bi yuzdemiz olur :)Selamlar herkese
Nasılsınız şekerler
Bu hf genel olarak iyi gidiyo menüler, sporlar
Tebrikler herkese
Cuma güzel bi ortalama bizi bekliyor demek ki
Ben de elimden geleni yapmaktayım efenimmm...
@wendigo nerelerdesin???
Sessizliğine alışmadık senin...
Ben begendim kaptanım. Genelde laf söyleyeceğim zaman alıntı yapıyorum menülere begendiklerimi begeni ile ifade ediyorumkizlar yaw kinse benim menumu begenmedi mi yoksam bi daha menu yazmayacam yaww
Borek olmamis ama sankibenim menu de
sabah
1,5 haslanmis yumurta
1/2kk peynir
1 dl ekmek
ara
1kucuk elma
ogle
1dilim ispanakli borek 2x2cm boyutlarinda
ara
1kucuk elma
aksam
1kase corba
3kasik deniz mahsulleri guvec
2-3 parca haslanmis brokoli havic
ara 10-15 civari kabak cekirfegi
su 2,5 lt
spor
45 dk yuruyus
bu sabah itibari ile -500 du cumaya ne olacak bakalim
Aman da aman kaptancimiz kilo verdiği menusunu yazip ustune trip de atarmisss :))benim menu de
sabah
1,5 haslanmis yumurta
1/2kk peynir
1 dl ekmek
ara
1kucuk elma
ogle
1dilim ispanakli borek 2x2cm boyutlarinda
ara
1kucuk elma
aksam
1kase corba
3kasik deniz mahsulleri guvec
2-3 parca haslanmis brokoli havic
ara 10-15 civari kabak cekirfegi
su 2,5 lt
spor
45 dk yuruyus
bu sabah itibari ile -500 du cumaya ne olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?