- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.061
Beğenmez olur muyuz kaptanım, ne demek...kizlar yaw kinse benim menumu begenmedi mi yoksam bi daha menu yazmayacam yaww
Diyette olduğunu unutmak mı!!
Çok iyiymiş..
Keşke bende unutsam.Yesem vicdan azabı yemesem mide azabı
hiç spor yapamıyorumm zamnım yok anca ev işi sporlarına adadım kendimi bir Katya edasıyla temizlik yapıyorumBoll bol spor yapılıyor heralde
Ben begendim kaptanım. Genelde laf söyleyeceğim zaman alıntı yapıyorum menülere begendiklerimi begeni ile ifade ediyorum
Zaten eksi de görmüşsün tartıda, bu cuma bomba gibi döneceksin bence :)
Borek olmamis ama sanki
uzun suredir menu yazmiyom ya o yuzden trip atayim dedimAman da aman kaptancimiz kilo verdiği menusunu yazip ustune trip de atarmisss :))
Ogle yemegine vakit mi olmadi kaptancim enerji lazim sana daha guzel bombeler doldur menulere
canim bizim mutfak gunduz tarifini vereyim ise gidinceBeğenmez olur muyuz kaptanım, ne demek...
Hatta ben deniz mahsülleri güveci soracaktım
Hangi mutfak o ya???
Kızlar size resim atayım dedim mavili olan nişanım 56 ydm gelinlikli olan 63 falan yeşil elbise 70 lerdeydim
hiç spor yapamıyorumm zamnım yok anca ev işi sporlarına adadım kendimi bir Katya edasıyla temizlik yapıyorum
biri de kilo alma diyetine girdi
mezgit yemeyeydim iyiydi bu saatte ama baya aç kaldım bugün hem de kendimi tuttum ikitane yedim sadece. Bence bana aferinnnn
gunaydin
uzun suredir menu yazmiyom ya o yuzden trip atayim dedimsevgiye ilgiye ihtiyacim var sanirim
kumralim ogleyin arabayi servise goturdum yuruyus yaptim yemegimde yoktu arkadasin esi pasta borek gondermis ac kalmiyayim diye en masum onu buldum
Gunaydın herkeseee :)
Yarın tam 28 oluyoruz. Cidden zaman cok cabuk geciyor ya, hic anlamadım bunca hafta nasıl gecti :)ördekim 28. hafta mı oldun senanam şurda 1 ay sonra çalışabilir raporu almaya gidicen ne kaldı?
dün geçen hafta doğum yapan arkadaşıma uğradım, erkekti onunki de, 38+3 de doğum yaptı, bi diğer arkadaşım da 39'da, erkekler genelde 40'a kalmadan geliyo haberin olsun :) bu arada arkadaşım haşat, ne doğumdan ne yorgunluktan ama, göğüs yarası mahvetmiş kızı, bende öle çok olmamıştı, inşallah sende de olmaz. bana ilk doğum yaptığında soğan sür demişlerdi, ben yaparım öle şeyleri :) oldu ama öle çok değil tabi. gerçi arkadaşımda yapmış, of Allah yardımcısı olsun.
canım benim ilk oğlan 40 haftayı devirip doğum kanalına bile girmemişti yaww zorla sezeryanla geldi hiç niyeti yoktu dünyaya gelmeye:)ördekim 28. hafta mı oldun senanam şurda 1 ay sonra çalışabilir raporu almaya gidicen ne kaldı?
dün geçen hafta doğum yapan arkadaşıma uğradım, erkekti onunki de, 38+3 de doğum yaptı, bi diğer arkadaşım da 39'da, erkekler genelde 40'a kalmadan geliyo haberin olsun :) bu arada arkadaşım haşat, ne doğumdan ne yorgunluktan ama, göğüs yarası mahvetmiş kızı, bende öle çok olmamıştı, inşallah sende de olmaz. bana ilk doğum yaptığında soğan sür demişlerdi, ben yaparım öle şeyleri :) oldu ama öle çok değil tabi. gerçi arkadaşımda yapmış, of Allah yardımcısı olsun.
tatlım 1-2 dilim norveç somonu kuşbaşı doğruyorsun biraz tereyağında çeviriyorsun bir kenara koyuyorsun sonra evde karides kalamar midye ne varsa onları da koyuyorsun genelde birer avuç koyuyoruz biz onu da wok tavada çeviriyorsun kenara koyuyon daha sonra piyazlık soğan varsa biber falan doğruyorsun bi de mantar tereyağında çeviriyon ama yağı abartmadan kiremit tepsiye önce balık ve deniz mahsüllerini koyuyorsun sonrasında soğanlı sebzeleri koyuyorsun üzerine biraz salçalı su fırına veriyorsun eğer istersen fırından indirmeden kaşar atıyorsun üzerine manyak bişey oluyor bizim evde deniz mahsülleri çok sevilir eşimin uydurduğu bir yemek ama çok seviyoruz biz eğer deniz mahsülleri seviyorsanız mutlaka deneyin muhteşem oluyorBeğenmez olur muyuz kaptanım, ne demek...
Hatta ben deniz mahsülleri güveci soracaktım
Hangi mutfak o ya???
naber ebruşumSelamlar kızlar..
Ay ördekcim olmasın KoçYarın tam 28 oluyoruz. Cidden zaman cok cabuk geciyor ya, hic anlamadım bunca hafta nasıl gecti :)
Ya ben de dün o rapor islerine bi giristim, arastırdım yani. 32'de bi gidip calısabilir raporu alıyorum degil mi izne sonra ayrılmak istiyorsam? Sonra 37'de bi daha mı alacagım? Ben bir de bu dönem doktorayı donduracagım icin ayrıca bi rapor daha almam lazımmıs sanırım. Ay anlamadım, 3 kere rapor almak da istemiyorum :) Sekretere bi soracaktım bak onu, gidip sorayım aklımdayken :)
38'den sonra dogsun ya, cok erken de gelmesin bizim bıdık :) Dün takvime bakıyodum, tam 38'i doldurdugumuz gün 20 Nisan'a denk geliyor. 20 Nisan Koç, 21 Nisan Boğa'ymış :) Cocugun burcu da arada kalmasın bari dedim
Sanırım erkekler erken geliyor ya olabilir, bi arkadasım da 37. haftada dogurmustu. Ben mayıs annesi olacagım sanıyorum ama mayısı beklemeyebilir belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?