- 22 Ekim 2014
- 662
- 1.096
- 63
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.001
Günaydın canım aynen benim bebeğim tam tersi oldu keçe kıpırdar uyanırdım sürekli 11 ay oldu geceleri hiç kalkmaz aman maşallah de :))Gunaydın herkese
Evet canım ilk bebek
Bence ilk güne göre gayet iyi bi menü. Zamanla oturtursun zaten. Yumurta kesinlikle cok tok tutuyor, kahvaltılarımın vazgecilmezlerinden :)
30'a ne kaldı zaten şurda :)
Bizimki de geceleri genelde cok uyanık, hatta korkuyodum dogunca da böyle mi olur diye ama demek ki her zaman anne karnındaki gibi olmuyormus, bunu ogrenmek iyi oldu :) Belki bizimki de uyur geceleri
Yettim canım anca gelebildim :) Sizin yeni dönem ne zaman başlıyor? Tez mi olacak bu dönem sadece, dersler bitti sanırım yanlıs hatırlamıyosam?
Tebrikler bende ayni bozmadan diğer günlerinde yaparsak daha çok gidecek bencemedusa38 Dayanamadım uyanır uyanmaz tartıldım. Sonuc üzerimdekilerle beraber -300 gr..
Muhteşem bi sonuç.
Az öncede tartıldım 76.9 ayyy keske Cuma'ya 75'i görsemm..Tebrikler bende ayni bozmadan diğer günlerinde yaparsak daha çok gidecek bence
Burada havalar biraz daha ısındı aslında, dün yemekten sonra az da olsa çıkıp yürüdüm. Daha cok ısınırsa yürüyüsü artırmayı düsünüyorum. Yogaya da haftalık düzenli gitmek istiyorum, ekstradan bir gün evde yapsanız cok faydalı olur dedi yoga hocası gecen hafta. Ama eve vardıgımda müthis yorgun oluyorum, dün gece sızıp kalmısım resmen. Bi 10 kilo daha almam sanırım ama 17-18'i bulur mu diye düsünüyorumBence artık dikkat etmeye başlamalısın hayatım.Herkes son aylarda çok fazla alınmdığını söylüyor. Bir 10 kilo daha olmasın.
15'le falan kapatsan ideal olur sanırım.
Bence canın çeken şeylerden sakın kısma ama hareketi olabildiğince artır. Hem doğumuda kolaylaştırır. Platese aksatmadan devam et derim. Havalardan dolayı yürüyüş gibi bir imkan yok.Olsa gayet güzel olurdu.Hem temiz hava hem hareket.. Ama plates veya evde volta atmak falan da gayet iş görür.
Maşallah canım insallah bizimki de öyle olurGünaydın canım aynen benim bebeğim tam tersi oldu keçe kıpırdar uyanırdım sürekli 11 ay oldu geceleri hiç kalkmaz aman maşallah de :))
Cumaya kadar sabret bakalım neler olacak bizde 15:30 gibi dışarı cikacaz çocuklarla hava guzelmisAz öncede tartıldım 76.9 ayyy keske Cuma'ya 75'i görsemm..
Kız o benim minik prensim onu niye korkutayım.. Şair burda açık bir şekilde manyak danısmanlara atıfta bulunduÖzge nin dediği gerçekten doğru kafam farklı calışıyor
Ben de sandım ki yavru ördeği korkut dediğini uslu dursun dıye
Çok güzel düşünmüşsün. Ne kadar az hasarla atlatırsan emzirmede o kadar rahat edersin.Burada havalar biraz daha ısındı aslında, dün yemekten sonra az da olsa çıkıp yürüdüm. Daha cok ısınırsa yürüyüsü artırmayı düsünüyorum. Yogaya da haftalık düzenli gitmek istiyorum, ekstradan bir gün evde yapsanız cok faydalı olur dedi yoga hocası gecen hafta. Ama eve vardıgımda müthis yorgun oluyorum, dün gece sızıp kalmısım resmen. Bi 10 kilo daha almam sanırım ama 17-18'i bulur mu diye düsünüyorum
Maşallah canım insallah bizimki de öyle olur
Bu yavru ördek benim ördek mi? Ay ben anlamadım muhabbeti ördekler karıstıKız o benim minik prensim onu niye korkutayım.. Şair burda açık bir şekilde manyak danısmanlara atıfta bulundu
Sabrediyoyorum cnm zaten ama dun bas agrısı,halsizlik yaptı ve cok gergindim..Sabah uyandıgımda da vardı agrım ilac ictimde kendime geldim.Cumaya kadar sabret bakalım neler olacak bizde 15:30 gibi dışarı cikacaz çocuklarla hava guzelmis
Ahaha bugün herkes de bişey varBu yavru ördek benim ördek mi? Ay ben anlamadım muhabbeti ördekler karıstı
Bende çıkıp "ördek avına mı çıkıyoz" desem tam olurAhaha bugün herkes de bişey varservey önce sen karıştırdın ortalığı ördekcim tamamen senın yavrundan ve manyak hocalardan bahsederek konusmustum ben
Sonra servey korkutma kısmını kucuk prense dıyom sanmıs.
Sen de ordeklerı karıstırdın..
Son durum bu
Hahahaha tamam simdi olduAhaha bugün herkes de bişey varservey önce sen karıştırdın ortalığı ördekcim tamamen senın yavrundan ve manyak hocalardan bahsederek konusmustum ben
Sonra servey korkutma kısmını kucuk prense dıyom sanmıs.
Sen de ordeklerı karıstırdın..
Son durum bu
Açlıktan heraldeHahahaha tamam simdi oldu
Valla herkesin kafa 1 milyon, nereye ceksen oraya gidiyor
Muteşemsin ya nasıl yürüdün bu kadar.Tebrik ederim..Eveeettttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?