Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mecburen döndüm bu sabah kendimi iyi hissedince hadi kızım dedim kendine gel başla 2 ay sonra havalar ısınacak... tutuştum yani :)))

Tutusun hepiniz ki gaza gelin boylece

Aynen. Makarna yerine yogurt daha iyi olurdu ornegin fattofit85 hem daha tok tutardı.
İzmir nisanda yaz havasına girmeye başlar tişörtlerden taşmayalım dimi ama biraz hızlandırayım artık gidişatı bu yaza dobidik olmayacağım
Ben makarna pilavla vedalaştım artık yoksa kilo verme çok yavaşlatıyor belki arada tam buğday ekmeği

Kahvaltıda yediğin ekmekler beyaz değil demi?? Birde meyve suyu var hazır değilse çok güzel bir menü..

Nesfit yerine normal kahvaltı tercih etsen hem daha fazla tok tutar hem gözün doyar hemde çok daha sağlıklı
Köz kırmızı biber çorbasını da ilk kez duydum.

Kızlat bugun 30 dk yuruyus bandında yurudum 6 ile.ela yı oyaladı komsum
Tam gaz devam diyorsun..
Bence sana 700 gram çok fazla olur canım. En azından 500 olsun. Sonuçta hala emziriyorsun.Çokda sıkma..
Ay çok Sevindim 800 dediğin ne bu hafta listede ozaman :))
Bencede bu hafta girecek tabi bir aksilik olmazsa :))
Değil mi @wendigo
Ana öğünler çok az olmamış mı??
Bana pek doyurmuş gibi gelmedi. 6 hamsi az değil mi?? Gerçi boyuta göre de değişir. İstavritten büyükleri de var.
300 500 ü dert etmeyin ödem bile olabilir kaçamak yapmayın yeter fazlası bile gider
Haftasonu olan alkol kaçamağından dolayı ödem olmuştur bencede

Nesfit yerine normal kahvaltı tercih etsen hem daha fazla tok tutar hem gözün doyar hemde çok daha sağlıklı
Köz kırmızı biber çorbasını da ilk kez duydum.

Aslında kahvaltı da yumurtayı tercih ediyorum ama sonuncuyu oğluşuma pişirince ben açıkta kaldım :) Acelem olduğunda ya da böyle mecbur kalınca yiyorum. Dediğin gibi ne gözüm doyuyor ne de karnım.
Közlenmiş biber çorbasını bende ikinci kez yapıyorum, netten bulmuştum ve çok beğendim. Denemek isteyenlere özelden aldığım sitenin adresini atabilirim. Ayyy çok güzel oluyor, sütlü falan.

Bu arada Jillian Michael yapayım dedim, 8. dakikada resmen yere serildim, nasıl bir hamlamaktır bu ya. Yarın açık havada hafif koşuya çıkacağım inşallah oda hayal kırıklığı olmaz. Yavaştan alıp zorlamıyorum tabi bu arada.

Kahvaltıda yediğin ekmekler beyaz değil demi?? Birde meyve suyu var hazır değilse çok güzel bir menü..
Eşim diyorki bizde ayrımcılık yok hepsi kardeş
Şaka tabiki ilk defa kahvaltı yapmaya başladım alacağım inşallah buarada hangi ekmek ten alayım şimdiye kadar hiç almadım ama artık düzenli yapacağım
Çok teşekkür ederim canım benim iyiki varsınız iyiki buldum sizi

Gunaydinlaaar

Bilmem mi bir Aydınlı olarak nisanda bahar gelir oralara mis gibi ne guzel. Biz burda hala Ankara'nin kara kıșına talimiz. Dun biraz guzellesmisti hava, bugun gene bozuk

Tam buğday ve çavdar ideal kepekli ekmek kadınlarda kansızlığa yol açıyor tercih etme cnm

ben de bi arkadaşımda bu yemeği yemiştim tarif ettiği kadarıyla böyleydi ama o pişmeye yakın garnitür ekliyor piştikten sonra da dereotu doğruyordu. mmm çok güzeldi kış çıkmadan ben de yapayım bari

Şartları okudum ve kabul ettim. İnşallah ben de istediğim kiloya inebilirim sizlerle birlikte

hoş geldin canım aramıza

Bende bu ara burada pek aktif olamadım arakadaslar.. Kendimi yorgun,halsiz hissediyorum cokta keyfim yok zaten..
Az once arkadasla yuruyuse ciktik zorlada olsa 7000 adim attim.

canım hava değişimindendir o halsizlik sen multivitamin al olmazsa etkili olur halsizliğine bi de demir eksikliği olabilir çok ciddi boyutlara gelirse ona da baktır derim.

sen de hoş geldin canım

canım benim bildiğim siyah çay ve kahve sayılmıyor bitki çayları sayılıyor

Evet ya karbonhidratı da çıkarırsam iyi olacak ama doymuyorum
Suyu arttıracağız o zaman. Maden suyu sayılır amaa di mi

maden suyu sayılıyormuş sanırım şimdi okudum hatta bi insanın günde içtiği su miktarının en az 1 lt maden suyu (mineralli su) olmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…