- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.281
Shnurum hergun gıtmeye calışıyorum ama 20-25 dk yapabılıyorum ztnnnwawww maşallah sana kendini spora verdin
Resım de yazıyor ya sekerrrHedefin kaç canım benim
300 500 ü dert etmeyin ödem bile olabilir kaçamak yapmayın yeter fazlası bile giderverememişim canım berbat gecen bir haftasonunun ardından +500 deyim 82.5 ama düzelecek inancım tam
Mecburen döndüm bu sabah kendimi iyi hissedince hadi kızım dedim kendine gel başla 2 ay sonra havalar ısınacak... tutuştum yani :)))Ooo super bir menu ile dönüş yapılmış
Ya valla dun taktim hic de rahatsız etmiyordu ama sabah cok şişti bugun takmadım. Aksama kadar indi gibi, yarın bi daha denicem, olmuyorsa zorlamicam artik :)
Yavas yavas azaltirsin, alışmış olursun :)
Ya ben zaten cok su icen biri oldugumdan sadece saf suyu sayardım ama maden suyu sayılır mı bilemedim :)
Bide akşam olunca kar kalıyo yanınaIste keske yemisken guzel seyler yeseydi diye dedim kaptanım :) ac kalıp kh ağırlıklı olunca da bi anlamı olmuyor pek
20 dk dan sonra vucut yağ yakımına başlıyor cnm biraz karın bacak çalışabilsen çok etkili olurShnurum hergun gıtmeye calışıyorum ama 20-25 dk yapabılıyorum ztnnn
Tutusun hepiniz ki gaza gelin boyleceMecburen döndüm bu sabah kendimi iyi hissedince hadi kızım dedim kendine gel başla 2 ay sonra havalar ısınacak... tutuştum yani :)))
Aynen. Makarna yerine yogurt daha iyi olurdu orneginBide akşam olunca kar kalıyo yanına
İzmir nisanda yaz havasına girmeye başlar tişörtlerden taşmayalım dimi ama biraz hızlandırayım artık gidişatı bu yaza dobidik olmayacağımTutusun hepiniz ki gaza gelin boylece
Aynen. Makarna yerine yogurt daha iyi olurdu orneginfattofit85 hem daha tok tutardı.
Kahvaltıda yediğin ekmekler beyaz değil demi?? Birde meyve suyu var hazır değilse çok güzel bir menü..İyi akşamlar kızlar ben bugün araniza katıldım paylaştıklarınızi okuyorum ve not alıyorum
Bugünkü menumu paylasayim
Sabah 10 da
Peynir + zeytin 2 ince dilim ekmek
Bir bardak meyve suyu
Öyle 1 de
Bir fincan 2 si birarada neskafe
Saat 4 de
Kayisili form çayı bir fincan
Akşam yemeği 7 de
Mercimek çorbası
Balık salata
Az az yedim ekmeksiz
Ve gün içinde 2 buçuk lt ılık su
Ve yarım saat leslie yapacağım
Nesfit yerine normal kahvaltı tercih etsen hem daha fazla tok tutar hem gözün doyar hemde çok daha sağlıklıİyi akşamlar, bugünkü menüm
Kahvaltı: 1 porsiyon yarım yağlı sütle nesfit kırmızı meyveler
Ara: ıhlamur ve yarım yağlı sütlü filtre kahve x 2
Öğle: 1 kase köz kırmızı biber çorbası
140 gr ton balığı ve 2 etimek
Ara: maden suyu x 2
Akşam: 150 gr et döner
1 turp, 1 havuç, birkaç çeri domates
Yarım tam buğday lavaş
Gece de Rezene vb birşeyler içerim, 1 kase de yoğurt yiyebilirim.
Herhalde 1,5 lt su içmişimdir.
43 dk ekiptik bisiklet kullandım, çocuklarda erken uyursa Jillian yapmayı düşünüyorum.
Kızlar hep merak etmişimdir. Bu günlük su miktarına içtiğimiz çaylar kahveler falan dahil oluyor mu?
Tam gaz devam diyorsun..Kızlat bugun 30 dk yuruyus bandında yurudum 6 ile.ela yı oyaladı komsum
Bencede bu hafta girecek tabi bir aksilik olmazsa :))Ay çok Sevindim 800 dediğin ne bu hafta listede ozaman :))
Ana öğünler çok az olmamış mı??bende menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ara
1 armut
öğle
6 adet hamsi ızgaraa
ara
1 dilim kıymalı börek (kol böreği gibi)
akşam
1/2 kepçe çorba
1 lokma ekmek
1 kuru patlıcan dolma
salata
ara
1/2 elma
(1 lokma poaça komşum getirmiş gözüm kaldı)
su 2 lt
spor
1 saat tempolu yürüyüş
Haftasonu olan alkol kaçamağından dolayı ödem olmuştur bencede300 500 ü dert etmeyin ödem bile olabilir kaçamak yapmayın yeter fazlası bile gider
Nesfit yerine normal kahvaltı tercih etsen hem daha fazla tok tutar hem gözün doyar hemde çok daha sağlıklı
Köz kırmızı biber çorbasını da ilk kez duydum.
Eşim diyorki bizde ayrımcılık yok hepsi kardeşKahvaltıda yediğin ekmekler beyaz değil demi?? Birde meyve suyu var hazır değilse çok güzel bir menü..
Bilmem mi bir Aydınlı olarak nisanda bahar gelir oralara mis gibi ne guzel. Biz burda hala Ankara'nin kara kıșına talimiz. Dun biraz guzellesmisti hava, bugun gene bozukİzmir nisanda yaz havasına girmeye başlar tişörtlerden taşmayalım dimi ama biraz hızlandırayım artık gidişatı bu yaza dobidik olmayacağım
Ben makarna pilavla vedalaştım artık yoksa kilo verme çok yavaşlatıyor belki arada tam buğday ekmeği
Tam buğday ve çavdar ideal kepekli ekmek kadınlarda kansızlığa yol açıyor tercih etme cnmEşim diyorki bizde ayrımcılık yok hepsi kardeş
Şaka tabiki ilk defa kahvaltı yapmaya başladım alacağım inşallah buarada hangi ekmek ten alayım şimdiye kadar hiç almadım ama artık düzenli yapacağım
Çok teşekkür ederim canım benim iyiki varsınız iyiki buldum sizi
Günaydın cnmGünaydınlar arkadaşlarım
Günaydın ördeğimGunaydinlaaar
Bilmem mi bir Aydınlı olarak nisanda bahar gelir oralara mis gibi ne guzel. Biz burda hala Ankara'nin kara kıșına talimiz. Dun biraz guzellesmisti hava, bugun gene bozuk
Cok basit Ozgecim. Kerevizleri küp seklinde dogruyosun, dogradiklarini kararmamasi icin limonlu suda bekletebilirsin. Bi yandan da 1-2 portakalın (portakalın büyüklügüne ve yapacagın kereviz miktarına göre) suyunu sıkıyosun. Ben 5-6 kereviz kafasına 3 portakalın suyunu kullandım örnegin. Sonra tencerede zeytinyagı ile kavuruyosun kerevizleri. Kavurduktan sonra da portakal suyunu ekliyosun, eger az gelirse üstüne normal su da ekleyebilirsin. Aşırı sulu olmasına gerek yok. Biraz tuz ve biraz da şeker ekliyosun. Ben tuz miktarı kadar şeker ekledim sanırım (1 tk kadar). Sonra da kerevizler yumusayana kadar kısık ateşte pisiriyosun. Sıcak/soguk servis edebilirsin. Dilersen havuc, patates de ekleniyormus ama ben sadece kerevizden yapmıstım o yüzden onlarla nasıl olur bilmiyorum. Afiyet olsun
Şartları okudum ve kabul ettim. İnşallah ben de istediğim kiloya inebilirim sizlerle birlikte
Bende bu ara burada pek aktif olamadım arakadaslar.. Kendimi yorgun,halsiz hissediyorum cokta keyfim yok zaten..
Az once arkadasla yuruyuse ciktik zorlada olsa 7000 adim attim.
merhaba ben de bu takıma katıldım teşekkur ederim.calışıyorum yalnız yaşıyorum.3-4 sene önceye kadar 65 kiloydum.dışardan söyle makarna abur cubur derken 2 senede 26 kilo aldım.şaka gibi.şimdi 7 kilo verdim ve bende yarışmaya katılmaya karar verdim.şu an evde tartım yok ama hastanede calışıyorum gider gitmez tartılıp net kilomu yazarım.şuan 84 kusur kiloyum.herkese başarılar
İyi akşamlar, bugünkü menüm
Kahvaltı: 1 porsiyon yarım yağlı sütle nesfit kırmızı meyveler
Ara: ıhlamur ve yarım yağlı sütlü filtre kahve x 2
Öğle: 1 kase köz kırmızı biber çorbası
140 gr ton balığı ve 2 etimek
Ara: maden suyu x 2
Akşam: 150 gr et döner
1 turp, 1 havuç, birkaç çeri domates
Yarım tam buğday lavaş
Gece de Rezene vb birşeyler içerim, 1 kase de yoğurt yiyebilirim.
Herhalde 1,5 lt su içmişimdir.
43 dk ekiptik bisiklet kullandım, çocuklarda erken uyursa Jillian yapmayı düşünüyorum.
Kızlar hep merak etmişimdir. Bu günlük su miktarına içtiğimiz çaylar kahveler falan dahil oluyor mu?
Evet ya karbonhidratı da çıkarırsam iyi olacak ama doymuyorum
Suyu arttıracağız o zaman. Maden suyu sayılır amaa di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?