Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeni yeni kişiler gelmiş hoşgelmiş :) çok sıcaktır takımım benim, aile gibi olduk burda :) bende takımın izinden dönemeyen üyesiyim, döncem inşallah bi gün.
Selamlar
Cnm bak matilda kendine zor gelsede guzel verdiriyo siye umay villanin ilk iki gununu yapiyo sende hepsini yapamasanda iki gun yapsan verdigin kg ile gaza gelirdin onumuz yaz kg aldikca daha cok moralin bozulacak artik dur ve hic bise olmamis gibi yeniden basla

kuzum ben dukanı seviyorum ya, umay villayı hazırlamak zor biraz işteyken. yürüyüşe başladım yemeyi de kessem gidicek hemen aslında. dur bakalım. şurda 2 ay daha yapsam hiç bişyeim kalmıcak aslında ama nazar değdi bana sanırım

Canın birşey isterse ye çok sıkma ama mesela 6dan sonra yememek şartıyla...
Veya her yediğin kaçamak için 20 dk yürüyüş cezası ver.
Kaçamaklarını kahvaltıda ye ama akşam kesinlikle dukana uy. Ne bileyim şu aşamada hiç yememek senidaha mı geriyor. Denesen acaba motiveolur musun?? En azından sabit kalırsın.
Dukan tatlılarıda yapabilirsin. Bir sürü tarif var.Bence dene,kendiniçin birşeyler yapmak,özenmek iyi gelecektir.

iş çıkışı yürümeye başlıyorum inşallah. ya ben şeker bağımlısı oldum sanırım. onu kırmam lazım.
Yürüyüş süper olur senin için bak servey nasılda kar kış minik bebe demeden spor yapıyor. Seni sıkmak istemem ama bence sadece minik bir motivasyona ihtiyacın var.
Bütün takım yanındayız.. Hepimiz seni çok seviyoruzz..
Hem fazla bir kilonda yok. Olursa güzel olurama olmasada sıkma canını.. Sen zaten çok güzel görünüyorsun. Asıl fazlalıkları verdin zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…