- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.321
Akşamdan kuru erik veya kayısıyı suya koy kaptancım sabah aç karnına hem suyunu iç hem ye bakalım işe yarayacak mıayy kıyamam sana ben yaa ama sıkma canını bi daha örersin
bu ara bende de başladı wc sorunu
Evet cnm kepek kansızlık sebep oluyor kadınlara ve çocuklara önerilmiyor ben bu kansızlıktan çok çektiğim için biliyorumÖyle mi, öğrendiğim iyi oldu
Ne yapamıyosun mesela nerde bozuluyor cnmcanımm
yapamıyorum ebruş yapamıyorum yaairadem gitti.
Ne yapamıyosun mesela nerde bozuluyor cnm
irade gitti matildam yaa, motivem gittibi koptum kilo alıyorum öle bi kendime gelmem lazım da gelemedim ki
Wendigom cnm benim napalım inan bilemedim kaç oldunirade gitti matildam yaa, motivem gittibi koptum kilo alıyorum öle bi kendime gelmem lazım da gelemedim ki
ya ama birbirimizi toparlamamız lazım
Wendigom cnm benim napalım inan bilemedim kaç oldun
Şöle yapalım mı hergün menünü yaz her sabahta kilonu yaz bize böyle utanır yiyemezsin
Selamlaryeni yeni kişiler gelmiş hoşgelmiş :) çok sıcaktır takımım benim, aile gibi olduk burda :) bende takımın izinden dönemeyen üyesiyim, döncem inşallah bi gün.
Selamlar
Cnm bak matilda kendine zor gelsede guzel verdiriyo siye umay villanin ilk iki gununu yapiyo sende hepsini yapamasanda iki gun yapsan verdigin kg ile gaza gelirdin onumuz yaz kg aldikca daha cok moralin bozulacak artik dur ve hic bise olmamis gibi yeniden basla
Az daha sabret gülüm bir aya havalar ılınır sende güzelce yürüyüşlerine başlarsın. Sadece korumaya çalış.canımm
yapamıyorum ebruş yapamıyorum yaairadem gitti.
Kizlar hibuskus cayi wc sorununada iyi geliyo debeyin derim simdi icecegim bende tadi cok guzel bence kusburnu gibi eksimsi ve rengide kirmizi simdi yapinca sizede atayim resmini
Az daha sabret gülüm bir aya havalar ılınır sende güzelce yürüyüşlerine başlarsın. Sadece korumaya çalış.
Canın birşey isterse ye çok sıkma ama mesela 6dan sonra yememek şartıyla...kuzum ben dukanı seviyorum ya, umay villayı hazırlamak zor biraz işteyken. yürüyüşe başladım yemeyi de kessem gidicek hemen aslında. dur bakalım. şurda 2 ay daha yapsam hiç bişyeim kalmıcak aslında ama nazar değdi bana sanırım
Haahaa değil mi amakız senin wc sorunun mu var Allahını seversen :)
Vayy süpersin..35 dk yuruyusu gururla sunarımmm
Yürüyüş süper olur senin için bak servey nasılda kar kış minik bebe demeden spor yapıyor. Seni sıkmak istemem ama bence sadece minik bir motivasyona ihtiyacın var.iş çıkışı yürümeye başlıyorum inşallah. ya ben şeker bağımlısı oldum sanırım. onu kırmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?