- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.301
wendy yine uğramadın rakibem.. Yoksa 59 oldun da bana süpriz mi yapcan??
wendy Nerelerdesin gülüm ben de yoktum hoş ama bugün seni göremedim
Görüyorum süper mamalar paylaşıyosun cnm
Ay çok Sevindim 800 dediğin ne bu hafta listede ozaman :))
Tamamdır canım benim çok teşekkür ederimTam buğday ve çavdar ideal kepekli ekmek kadınlarda kansızlığa yol açıyor tercih etme cnm
günaydınlarrTam gaz devam diyorsun..
Bence sana 700 gram çok fazla olur canım. En azından 500 olsun. Sonuçta hala emziriyorsun.Çokda sıkma..
Bencede bu hafta girecek tabi bir aksilik olmazsa :))
Değil miwendy
Ana öğünler çok az olmamış mı??
Bana pek doyurmuş gibi gelmedi. 6 hamsi az değil mi?? Gerçi boyuta göre de değişir. İstavritten büyükleri de var.
Haftasonu olan alkol kaçamağından dolayı ödem olmuştur bencede
Kız sabah sabah nerden buldun mantıyı da yedinmenüm:
sabah 9.30
yağsız peynirli omlet 1 yumurtadan
domates salatalık
3 zeytin bi iki çatal yağsız mantı
14.30
sütlü şekersiz filtre kahve
19.00
bir kase lor çorbası
iki yem kaşığı tavuklu salata
iki yemek kaşığı makarna
ara 20.30
bir adet tuzsuz salatalık
Evet bence de acele et :)Günaydın ördeğim
Baharı yaz gibi biliyorsun buraların ondan acele etmeliyim:)
Evet degisik şeyler ekliyorlar icine ben sade yapmıştım :)ben de bi arkadaşımda bu yemeği yemiştim tarif ettiği kadarıyla böyleydi ama o pişmeye yakın garnitür ekliyor piştikten sonra da dereotu doğruyordu. mmm çok güzeldi kış çıkmadan ben de yapayım bari
Noldu kız neden moralin bozuk?bu moddayken sizinde moralinizi bozmak istemiyorum matildacım, diyet modunda gelcem artık
aynen bende akşam onu soracaktım hiç duymadım lor çorbası tarifini versene şekerimKız sabah sabah nerden buldun mantıyı da yedinBi de lor çorbası dikkatimi çekti duymadım daha önce nasıl yapılıyo canım??
ayy kıyamam sana ben yaa ama sıkma canını bi daha örersinGünaydın hanımlar.. Moreller bozuk bu sabah.. Hem wc sorunu sürüyor hem sabah +500 gördüm hem de dün atkımı kaybetmısım sabah farkettım içim yanıyo.. pofidikti ellerimle örmüştüm kim bilir nerdeböhüüüü böhüü böhüüü
Bana atarsan memnun olurum.Aslında kahvaltı da yumurtayı tercih ediyorum ama sonuncuyu oğluşuma pişirince ben açıkta kaldım :) Acelem olduğunda ya da böyle mecbur kalınca yiyorum. Dediğin gibi ne gözüm doyuyor ne de karnım.
Közlenmiş biber çorbasını bende ikinci kez yapıyorum, netten bulmuştum ve çok beğendim. Denemek isteyenlere özelden aldığım sitenin adresini atabilirim. Ayyy çok güzel oluyor, sütlü falan.
Bu arada Jillian Michael yapayım dedim, 8. dakikada resmen yere serildim, nasıl bir hamlamaktır bu ya. Yarın açık havada hafif koşuya çıkacağım inşallah oda hayal kırıklığı olmaz. Yavaştan alıp zorlamıyorum tabi bu arada.
Canım tam buğday- karışık tahıllı- kepekli hiç farketmez. Ben a101'dekilerden alıyordum şimdiye kadar ama bir haftadır eşim buradaki bir fırından alıyor çok daha doğal.. Yapan fırın falan varsa taze taze alsan çok daha yiyilebilir geliyor.Eşim diyorki bizde ayrımcılık yok hepsi kardeş
Şaka tabiki ilk defa kahvaltı yapmaya başladım alacağım inşallah buarada hangi ekmek ten alayım şimdiye kadar hiç almadım ama artık düzenli yapacağım
Çok teşekkür ederim canım benim iyiki varsınız iyiki buldum sizi
Öyle mi, öğrendiğim iyi olduTam buğday ve çavdar ideal kepekli ekmek kadınlarda kansızlığa yol açıyor tercih etme cnm
deme ama öyleGünaydın kızlar :)
moralim bozuk ebruşum, diyet yapamıom, hedefler uzaklaşıyor, psikolojim bozuk
nerde kuzum nerdeeee
bu moddayken sizinde moralinizi bozmak istemiyorum matildacım, diyet modunda gelcem artık
yok kuzucum ne 800'ü
yok ebruşum benden bi halt olmaz
Ozon tebazisi mi görüyordun kaptanım?? İşe yarıyor demiştin.Aksattın mı yoksagünaydınlarr
ebrucum dün evde kalan yemekten getirmiştim o kadardı o yüzden öyle oldu
ama ben 2 gündür wc ye çıkamıyorum ne güzel kaç aydır düzene girmişti
Noldu kız neden moralin bozuk?sen diyet yapmasan da gel yine, ozletme kendini. Biz seni artınla eksinle seviyoruz
deme ama öyle
ne oldu ki??
Tamam canım benim şimdilik a101 den alayım arastiririm çalisiyorum ya ilk fırsatta da bakarımCanım tam buğday- karışık tahıllı- kepekli hiç farketmez. Ben a101'dekilerden alıyordum şimdiye kadar ama bir haftadır eşim buradaki bir fırından alıyor çok daha doğal.. Yapan fırın falan varsa taze taze alsan çok daha yiyilebilir geliyor.
Aa noldu yine napcaz cnm çok üzülüyorum vallaGünaydın kızlar :)
moralim bozuk ebruşum, diyet yapamıom, hedefler uzaklaşıyor, psikolojim bozuk
nerde kuzum nerdeeee
bu moddayken sizinde moralinizi bozmak istemiyorum matildacım, diyet modunda gelcem artık
yok kuzucum ne 800'ü
yok ebruşum benden bi halt olmaz
Geçmiş olsun sevalcim hadi biz görmezden gelelim ama zaman geçiyor bak yaz geliyorum diyor onu napcan bu yazada böyle mi girelimgünaydın hanımlar.. ben davul gibi devam ediyorum hayatıma bugün kazara basküle çıktım datövbeestağfurullah cin çarpmışa döndüm ama görseniz 9 aylık yani böyle bi şişkinlik yok sanırım üşüttüm ben biraz yürürken bu arada geçtiğimiz hafta 33bin küsür adım atmışım (pazartesi yada salı - cuma - pazar yani 3 gün yürüdüm) o ara üşüttüm galiba ben gazman misali dolaşıyorum ortalarda bi de regl beklentisi var tabi
diyet durumları da bi değişik yani sabah diyetteyim akşamları sanki 45 kiloymuşum gibi yiyorumdünkü menümü hiç yazmasam ben ama toparlicam bugün güzel bi program yaptım kendime kahvaltım çok az falsolu ama öğlen börülce getirdim biraz da yoğurt ve chialı kakaolu puding (pampişim yapmış canım benim ) akşama da ton balıklı salata.. toparlıyorum yani.. siz beni 1-2 hafta görmezden gelin ben toparlicam kendimi
500 bişi değil gider üzülmeGünaydın hanımlar.. Moreller bozuk bu sabah.. Hem wc sorunu sürüyor hem sabah +500 gördüm hem de dün atkımı kaybetmısım sabah farkettım içim yanıyo.. pofidikti ellerimle örmüştüm kim bilir nerdeböhüüüü böhüü böhüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?