Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın hanımlar.. ben davul gibi devam ediyorum hayatıma bugün kazara basküle çıktım da tövbeestağfurullah cin çarpmışa döndüm ama görseniz 9 aylık yani böyle bi şişkinlik yok sanırım üşüttüm ben biraz yürürken bu arada geçtiğimiz hafta 33bin küsür adım atmışım (pazartesi yada salı - cuma - pazar yani 3 gün yürüdüm) o ara üşüttüm galiba ben gazman misali dolaşıyorum ortalarda bi de regl beklentisi var tabi

diyet durumları da bi değişik yani sabah diyetteyim akşamları sanki 45 kiloymuşum gibi yiyorum dünkü menümü hiç yazmasam ben ama toparlicam bugün güzel bi program yaptım kendime kahvaltım çok az falsolu ama öğlen börülce getirdim biraz da yoğurt ve chialı kakaolu puding (pampişim yapmış canım benim ) akşama da ton balıklı salata.. toparlıyorum yani.. siz beni 1-2 hafta görmezden gelin ben toparlicam kendimi

Günaydın kızlar :)

wendy nasılsın neler yapıyorsun kuzum?
Ses vermemişsin bu sabah..

moralim bozuk ebruşum, diyet yapamıom, hedefler uzaklaşıyor, psikolojim bozuk

wendy yine uğramadın rakibem.. Yoksa 59 oldun da bana süpriz mi yapcan??

nerde kuzum nerdeeee

wendy Nerelerdesin gülüm ben de yoktum hoş ama bugün seni göremedim

bu moddayken sizinde moralinizi bozmak istemiyorum matildacım, diyet modunda gelcem artık

Görüyorum süper mamalar paylaşıyosun cnm

Ay çok Sevindim 800 dediğin ne bu hafta listede ozaman :))

yok kuzucum ne 800'ü

Bencede bu hafta girecek tabi bir aksilik olmazsa :))
Değil mi wendy

yok ebruşum benden bi halt olmaz

günaydınlarr
ebrucum dün evde kalan yemekten getirmiştim o kadardı o yüzden öyle oldu
ama ben 2 gündür wc ye çıkamıyorum ne güzel kaç aydır düzene girmişti

Günaydın hanımlar.. Moreller bozuk bu sabah.. Hem wc sorunu sürüyor hem sabah +500 gördüm hem de dün atkımı kaybetmısım sabah farkettım içim yanıyo.. pofidikti ellerimle örmüştüm kim bilir nerde böhüüüü böhüü böhüüü

Kız sabah sabah nerden buldun mantıyı da yedin Bi de lor çorbası dikkatimi çekti duymadım daha önce nasıl yapılıyo canım??

Günaydın ördeğim
Baharı yaz gibi biliyorsun buraların ondan acele etmeliyim:)
Evet bence de acele et :)
Evet degisik şeyler ekliyorlar icine ben sade yapmıştım :)
bu moddayken sizinde moralinizi bozmak istemiyorum matildacım, diyet modunda gelcem artık
Noldu kız neden moralin bozuk? sen diyet yapmasan da gel yine, ozletme kendini. Biz seni artınla eksinle seviyoruz

ayy kıyamam sana ben yaa ama sıkma canını bi daha örersin
bu ara bende de başladı wc sorunu

Bana atarsan memnun olurum.
Jillıanıda birden yapmamak lazım.Önce vucudu bir spora alıştır derim.

Canım tam buğday- karışık tahıllı- kepekli hiç farketmez. Ben a101'dekilerden alıyordum şimdiye kadar ama bir haftadır eşim buradaki bir fırından alıyor çok daha doğal.. Yapan fırın falan varsa taze taze alsan çok daha yiyilebilir geliyor.

deme ama öyle
ne oldu ki??

Tamam canım benim şimdilik a101 den alayım arastiririm çalisiyorum ya ilk fırsatta da bakarım
çok teşekkür ederim zaten sadece kahvaltı da yiyebilirim yemeğin yanında gerekmiyor alıştım .... hayırlı günler olsun .....

Aa noldu yine napcaz cnm çok üzülüyorum valla
Seni nası toparlayalım bilemedim dövdük sevdik ceza verdik gaza getirdik olmadı:)
Gelmedin mi bişi var anlıyorum sen bunu beyninde bitirip karar vermelisin yoksa olmaz böyle

Geçmiş olsun sevalcim hadi biz görmezden gelelim ama zaman geçiyor bak yaz geliyorum diyor onu napcan bu yazada böyle mi girelim

500 bişi değil gider üzülme
Atkı için üzüldüm inşallah bulunur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…