- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.621
ne zormuş sebze günü... acımdan ölüyorum :bbo:cokacimcoook
kızlar evimden bağlanıyorum,selaaaamm :)
bu arada sabah salatamı yemeden tartıldım ve 76.500 olduğumu gördüm.sadece yarım kg vermişim ben yahu...neyse artık,ne verirsem kardır,hem hiç zorlamadı patates günü beni...
şuanda domates ve soğanla kavurduğum semizotumu yiyorum.ayy çok lezzetliii
benim içinde en güzel gün bu gün hiççç zorlanmadım.sebze en sevdiğim şey.bu günü patlıcan salatası kurtardı sabahtan yaptım koca bir kase bu saate kadar onu yedim.arada domates salatalık yedim.ve şu anda gayet tok hissediyorum kendimi.ben yarından ve öbür günden korkuyorum.ne zormuş sebze günü... acımdan ölüyorum :bbo:cokacimcoook
çikolatım bi de meyve gününe gel de görürsün sen açlığı akannehir
selamlarrrrrrr ben geldimmmmmm.
bende acim ama günü kapattim besi biryerde cayi icecegim iki bardak. simdi kalan adimlarimi tamamliyayim.
zorlandim mersacigim ama cok degil. kiyma kavurdum ben bol baharatli ne yalan söyliyim sogan biber ve maydonozuda doldurdum yoksa yiyemezdim.. birde tütsüde pismis balik yedim ben bugün.. simdide besi biryerde cayi iciyorum.
benim için bu gün çok iyiydi.yarın acıkırım heralde zaten etlede aram yok.kıyma köfte yapacam fırında pişirecem.bide tavuk haşlarım birazda kavururum diyet soya sosum var azıcık ondan koysam olmazmı.
çikolatım bi de meyve gününe gel de görürsün sen açlığı akannehir
zorlandim mersacigim ama cok degil. kiyma kavurdum ben bol baharatli ne yalan söyliyim sogan biber ve maydonozuda doldurdum yoksa yiyemezdim.. birde tütsüde pismis balik yedim ben bugün.. simdide besi biryerde cayi iciyorum.
günaydın milleettt.nerdesiniz kimse yokmu.
bu gün kalktım ve ilk işim tartılmak oldu sonuççç tam 1 kilo gitmiş ilk günde 400 gram süper yaa .ama çok zorlanıyorum hele patates günü benim için tam kabustu bakalım bu gün ne olacak.güne tavuk göğüs ve yağsız kıymayla başladım.
kutlarım mersacım..
eğer haşlanmış patates sevmiyorsan fırında da yapabilirsin canım.. hatta bütün at patatesi kabuklarıyla çıkar bi saat sonta hımm mis gibi oluyo valla.. ben bu pazartesi öyle yapıcam.. kumpir i öyle pişiriyorlar ya sempatiksalakcinni
bu aradda güne tavuk ve kırmızı etle devam et balık falan yeme salam sucuk sosis yasak.. et günü azıcık peynir azıcık yoğurt yiyebilirsin ama yağsız olacak.. gününün güzel geçmesi dileğiyle.. ben en çok et gününü seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?