- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.801
kesinlikle edersin ama ben ortime kıyamadımzamanını bilir ama dr ultrasonda gerek görmedi demekki ..
yok canım hala gelmiyor ama merkezde eşimin yeğeninin dükkanı var oranın adresini veriyoruz oraya geliyor gidip alıyoruz ordan...böyle bir çözüm bulduk
baa ba baaaa laflara baahhh..
ondan sevdim seni bu kadar aynı benn
hadii uleennnnn
yok kız ben hasta iken bile baş ederim bunlarla bak diyetimi hiç bozmadım
ay ay böyle orti buldum kaybetmemkesinlikle edersin ama ben ortime kıyamadım
kas yada yumuşak doku romatizması. benim belden yukarı heryerimi etkiliyor ağrı. noktasal birşey değil. ilaç etki etmiyor. öyle ağrıyı çekip duruyorsun. yaklaşık 5-6 yıldır var. özellikle mevsim geçişlerinde atak yapıyor. 97kg'ı gördüm ve 31 aralıkta bu böyle olmaz dedim. sağlıklı beslenmeye başladım. su anda sanıyorum 87,5-87 civarlarındayım ama sabahki wc sorunu ve ödem bana sıkıntı veriyor. tartı da benle dalga geçiyor. ara ara 90ı görüp şok şok şok olduğum oluyor. akşam 88i görüp ayrı bir şoka giriyorum. yani sen benim kiloya bakma kafasına göre +2/-2 takılıyorFibromiyalji ne kuzum? Geçmiş olsun . Ne kadar oldu başlayalı? Ve kaç kilosun ? daha önce sorduydam affola nilsubla bazen karıştırıyorum sizi
iyi o zaman bu başlangıç. Yakında sevdiğin birşeyden ödül olarak yiyecek ve arkasından rahatsız olup kusmaya başlayacaksın demektirAynen yemesem olurmuş. Artık biraz fazla yesem bile rahatsız olmaya başladım mide küçülüyor mu ne .
Kızım biz bu konuda uzman olduk artık :) kim tutar bizi uleeynaslında dengelemeyi öğrenmek önemli çünkü diyeti bırakıncada aynı şekilde dengelebilirsek kiloda almayız bunu öğrenmemiz lazım..
Gündüz vakti birşey olmaz sanırım. Akşam dikkat etmek lazım. uykusuz kalmamak için. sende zaten papatya içince o rahatlatıp uyutur.ya biraz önce yeşil çay içim kahve saatim geliyor kahvede içsem üstüne olur mu acaba 2. uyarıcı etken
ay sorma ağzından bal damlıyor 60 olsam bile razıyım bende ..Kızım biz bu konuda uzman olduk artık :) kim tutar bizi uleeyn
bir tek motivasyon eksikti onuda burada bulduk oooo... bu yaza herkes mezun
hiç uykusuzluk gibi bir sorunum yok şükür yatakla telapatik bağımız varGündüz vakti birşey olmaz sanırım. Akşam dikkat etmek lazım. uykusuz kalmamak için. sende zaten papatya içince o rahatlatıp uyutur.
eveeet hazır yem yemedikleri içindir.ay benim yumurtalarım organik olduğu için totodan tavaya hiç kokmaz geçen bir arkadaşıma götürdüm ay nilgün yemeye doyamadık hiç kokmuyor dedi bende günlük hemde yeşillikte bütün gün hayvanlar ondan dedim
hafta da 1 kg versen temmuzun ilk haftası mezun olursun. Hadi temmuz sonu olsun. durdudu azaldı vs derken 3-4 ay sonra bu iş tamamdır.ay sorma ağzından bal damlıyor 60 olsam bile razıyım bende ..daha çok var ama 17 kg söylerken kolay ama
hiç uykusuzluk gibi bir sorunum yok şükür yatakla telapatik bağımız var
Olabilir ama çok sevdiğim biseyse garanti verememiyi o zaman bu başlangıç. Yakında sevdiğin birşeyden ödül olarak yiyecek ve arkasından rahatsız olup kusmaya başlayacaksın demektir
Farketmez canım sen içinde tutumaya çalışsanda o çıkmak için elinden geleni yaparOlabilir ama çok sevdiğim biseyse garanti veremem
ay yok ya zaten kaçamak falan yapmıcam yarın canım bişeyde istemiyor tek istediğim 76 görmekFarketmez canım sen içinde tutumaya çalışsanda o çıkmak için elinden geleni yapar
Bu azimle görmemen mümkün değil zaten. Ben inanıyorum başaracağınaay yok ya zaten kaçamak falan yapmıcam yarın canım bişeyde istemiyor tek istediğim 76 görmek
inşALLAHBu azimle görmemen mümkün değil zaten. Ben inanıyorum başaracağına
gözün aydın kaptanım rahtalamışsındır sende yarında bundanda daha hayırlı haber verir inşALLAH doktorunkızlar selam dünden beri yazamadım dün renkli doppler ve usg çekimi yapıldı kan ve idrar verdim dün usg yi çeken dr muhtemelen doğuştan küçük böbreğiniz çalışıyor görünüyor dedi içim biraz rahatladı sabahtan beri işlerden ve gelen gidenden dolayı yazamadım önemli bişey oldu mu geçmişi okuyamadım yarın öğleden sonra sonuçları dr a göstereceğim bakalım dr ne diyecek
Hafif bir grip aldım. Çok kötü değilim ama halsizlik falan yaptı uğrayamadım bitanem.ebrusonmez ebruşum senden de ses yok bugün, özledim ya hu :) maşallah sana, mezun olup kendini kaybetmeyenlerden oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?