- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.821
Ayy hayırlı haberlerle gel kaptanım.İnşallah çalışıyordur ve sıkıntı yoktur.kızlar selam dünden beri yazamadım dün renkli doppler ve usg çekimi yapıldı kan ve idrar verdim dün usg yi çeken dr muhtemelen doğuştan küçük böbreğiniz çalışıyor görünüyor dedi içim biraz rahatladı sabahtan beri işlerden ve gelen gidenden dolayı yazamadım önemli bişey oldu mu geçmişi okuyamadım yarın öğleden sonra sonuçları dr a göstereceğim bakalım dr ne diyecek
geçmiş olsun gripten biraz ödemde olmuş olabilir canım dikkat et bende sürünüyorum 1 haftadırHafif bir grip aldım. Çok kötü değilim ama halsizlik falan yaptı uğrayamadım bitanem.
Dün ve önceki gün biraz abarttım ama dengeledim sanıırm 200 gramcık almışım. :))
Sanırım çözdüm bu işi
Sen nasılsın, ne var ne yok??
Diyet nasıl gidiyor. Havalar nnasıl orda?
Hastayim der yapmasın sen onu damsj geldi eliptiğim bugun kargoya verilmiştabi bu dağ başına gelmesi kaç gün sürer bilemedim
Bol bol yeay ben mutfağa gideyim bakayım yemek işlerine birazdan gelirim
Gözün aydın kaptanim :)kızlar selam dünden beri yazamadım dün renkli doppler ve usg çekimi yapıldı kan ve idrar verdim dün usg yi çeken dr muhtemelen doğuştan küçük böbreğiniz çalışıyor görünüyor dedi içim biraz rahatladı sabahtan beri işlerden ve gelen gidenden dolayı yazamadım önemli bişey oldu mu geçmişi okuyamadım yarın öğleden sonra sonuçları dr a göstereceğim bakalım dr ne diyecek
1 bardaktan bir şey olmaz cnm :)Canim haklisin 2 yildir surekli ictim ama bitki caylarinin surekli icilince bobreklere zarar verdigini bir nefrologdan duyunca gun içinde 1 fincan iciyorum.
O hakkimi gun içinde kullaniyorum
kakaoyuda sirf yumurtanin kokusunu bastirsin diye attim 1 cay kasigi ama sade icsem daha mantikli olur
Toparlanamadın mı hala, çok geçmiş olsun organiğim. Diyet nasıl gidiyor?? Bu haftada çoşturacaksın yüzdeyi heraldegeçmiş olsun gripten biraz ödemde olmuş olabilir canım dikkat et bende sürünüyorum 1 haftadır
Ne yapıyon çikolata canavarı??Tunaydin kızlar :)
Hastayim der yapmasın sen onu da
Bol bol ye
Gözün aydın kaptanim :)
1 bardaktan bir şey olmaz cnm :)
Hafif bir grip aldım. Çok kötü değilim ama halsizlik falan yaptı uğrayamadım bitanem.
Dün ve önceki gün biraz abarttım ama dengeledim sanıırm 200 gramcık almışım. :))
Sanırım çözdüm bu işi
Sen nasılsın, ne var ne yok??
Diyet nasıl gidiyor. Havalar nnasıl orda?
wendy kız milleti etiketleyip etiketleyip kayboluyorsun sen ne yapıyon nerdesin bakalım...
Ya bugün tartindim kesin geçerim gibi geliyor ama yarın hastaneye gitcem o yüzden erken tartima zorundayım o zaman yüksek çıkıyorumNe yapıyon çikolata canavarı??
Organiği geçmeye kararlısın heralde
Bende yiyip kilo almayanlara deli oluyom..Eki Görüntüle 1972262 çok gülüyorum buna ya
yok şekerim diyette sıkıntı yokTunaydin kızlar :)
Hastayim der yapmasın sen onu da
Bol bol ye
Gözün aydın kaptanim :)
1 bardaktan bir şey olmaz cnm :)
diyet 10 numara 5 yıldız şükür 21 gündür sıfır kaçamakToparlanamadın mı hala, çok geçmiş olsun organiğim. Diyet nasıl gidiyor?? Bu haftada çoşturacaksın yüzdeyi heralde
rüyasında oda belkiNe yapıyon çikolata canavarı??
Organiği geçmeye kararlısın heralde
ay valla çok özeniyorum yaparım diye ama bakalımGeçmiş 650 olmuş okuyamam artık.. Önemli bişey var mı siz bana yazın..
nilsub kargoya verlmiş eliptik. Artık hergün 2 saat spor bekliyoruz senden :))
ay tek okuma sessiz kalıyo buralar dal her lafageçmiş olsun kuzucum, sevindim güzel gitmene, burda bahar havası var artık, diyeti de akşamları saymazsak yapıyorum, akşamları neden bozduğumu bilmiyorum ama
okuyorum kuzucum, burdayım aslında.
Ya bugün tartindim kesin geçerim gibi geliyor ama yarın hastaneye gitcem o yüzden erken tartima zorundayım o zaman yüksek çıkıyorum
biz seviyoz sankiBende yiyip kilo almayanlara deli oluyom..
Benimde akşamları kötü oluyor genelde ama bitki çayı, yeşil çay, limonlu su falan içiyorum. Birde mesela tatlı yiyeceksem 1 tanede kendimi frenliyorum veya çerez falan 1 avuç. Sende yesende miktarı frenlemeye çalış. Zamanla bırakırsın umarım.geçmiş olsun kuzucum, sevindim güzel gitmene, burda bahar havası var artık, diyeti de akşamları saymazsak yapıyorum, akşamları neden bozduğumu bilmiyorum ama
okuyorum kuzucum, burdayım aslında.
Akşam bol yeşil çay iç tatlım ödem falan kalmasın.Ya bugün tartindim kesin geçerim gibi geliyor ama yarın hastaneye gitcem o yüzden erken tartima zorundayım o zaman yüksek çıkıyorum
Ohh ohh muhteşemsin. Allah bozmasın. Nazar boncuğumuzu da koyalım burayadiyet 10 numara 5 yıldız şükür 21 gündür sıfır kaçamak
Kayisi çayı içtim canım şimdi bi de mensim geçersem 1 ay konuşurum vallaAkşam bol yeşil çay iç tatlım ödem falan kalmasın.
Az yiyen kazansın o zmanrüyasında oda belki
Yapmazsan zaten sopalarla kovalarız seni ona göreay valla çok özeniyorum yaparım diye ama bakalım
Senin gibi yaniay tek okuma sessiz kalıyo buralar dal her lafa
Güzel bir yüzde bekliyoruz ona göre.Kayisi çayı içtim canım şimdi bi de mensim geçersem 1 ay konuşurum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?