Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy hayırlı haberlerle gel kaptanım.İnşallah çalışıyordur ve sıkıntı yoktur.

geçmiş olsun gripten biraz ödemde olmuş olabilir canım dikkat et bende sürünüyorum 1 haftadır

Tunaydin kızlar :)
msj geldi eliptiğim bugun kargoya verilmiş tabi bu dağ başına gelmesi kaç gün sürer bilemedim
Hastayim der yapmasın sen onu da

ay ben mutfağa gideyim bakayım yemek işlerine birazdan gelirim
Bol bol ye

Gözün aydın kaptanim :)
1 bardaktan bir şey olmaz cnm :)

geçmiş olsun kuzucum, sevindim güzel gitmene, burda bahar havası var artık, diyeti de akşamları saymazsak yapıyorum, akşamları neden bozduğumu bilmiyorum ama

wendy kız milleti etiketleyip etiketleyip kayboluyorsun sen ne yapıyon nerdesin bakalım...

okuyorum kuzucum, burdayım aslında.

Tunaydin kızlar :)

Hastayim der yapmasın sen onu da

Bol bol ye

Gözün aydın kaptanim :)

1 bardaktan bir şey olmaz cnm :)
yok şekerim diyette sıkıntı yokhastayken yapmam tabiheryerim ağrıyo zaten
Toparlanamadın mı hala, çok geçmiş olsun organiğim. Diyet nasıl gidiyor?? Bu haftada çoşturacaksın yüzdeyi heralde
diyet 10 numara 5 yıldız şükür 21 gündür sıfır kaçamak
Ne yapıyon çikolata canavarı??
Organiği geçmeye kararlısın heralde
rüyasında oda belki

Geçmiş 650 olmuş okuyamam artık.. Önemli bişey var mı siz bana yazın..
nilsub kargoya verlmiş eliptik. Artık hergün 2 saat spor bekliyoruz senden :))
ay valla çok özeniyorum yaparım diye ama bakalım
geçmiş olsun kuzucum, sevindim güzel gitmene, burda bahar havası var artık, diyeti de akşamları saymazsak yapıyorum, akşamları neden bozduğumu bilmiyorum ama

ay tek okuma sessiz kalıyo buralar dal her lafa
Ya bugün tartindim kesin geçerim gibi geliyor ama yarın hastaneye gitcem o yüzden erken tartima zorundayım o zaman yüksek çıkıyorum

Bende yiyip kilo almayanlara deli oluyom..
biz seviyoz sanki

Benimde akşamları kötü oluyor genelde ama bitki çayı, yeşil çay, limonlu su falan içiyorum. Birde mesela tatlı yiyeceksem 1 tanede kendimi frenliyorum veya çerez falan 1 avuç. Sende yesende miktarı frenlemeye çalış. Zamanla bırakırsın umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…