Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaa.... cok üzüldüm şimdi ilhamın gelmemiş. ben çağırayım ama benimde hic canım spor yapmak istemiyor
Dinlenmis olalımm canim..
Ben spor yapacağım şimdi canım, hadi sen de gel.
Eliptiğe kaçıyorum.
Eliptik yapanlar cogaliyor takimda..
Sabah kahvaltın olsaymıs super olurdu. Afiyet olsun tatlimm...

Yoruldum sanırım artık. Kaldıramıyorum. Çok sinirli ve gerginim. Çocuklarıma yansıtıyorum, daha da üzülüyorum.

Olur valla, hatta bir müddet dönmesin bizimki, takılsın bir ıssız adada...
Kötü olanda bu cocuklar cok etkileniyor.
Senden ve cocuklardan kıymetlisi yok. Umursama kendi haline bırak zamanla duzelir.

Gecmis olsun Kaptan'ım
Kolay gelsin...

Günaaydınnnlarrrr :)

Bende ona hayret ediyorum. Kuran-ı kerimde bir sürü meyva adı var şifa olarak, yenmesi için verildiği söylenen sen kimsin karatay bize meyvayı yasaklıyorsun

canım şimdiki yedikleriniz meyve değil diyo, artık dna'sı değişti onların vitamin falan kalmadı diyo.

Çok ilginç, herkesin canı neden lahmacun istiyor ki.
Bugün eşim de ben de aynı şeyi söyleyip şaşırmıştık.
Grupta da canlar istemiş.

topluca lahmacun günü mü yapsak hoşgeldin bu arada.

Ufaklığa çok geçmiş olsun. Kolay gelsin kaptanım.

Günaaydınnnlarrrr :)

canım şimdiki yedikleriniz meyve değil diyo, artık dna'sı değişti onların vitamin falan kalmadı diyo.

topluca lahmacun günü mü yapsak hoşgeldin bu arada.
Dün siz bahsettiniz ben yedim lahmacunu
Uyanınca 2 brdk limonlu ılık su
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
5 hurma
4 çatal kıymalı yumurta
Öğle:
1çift sarılı haş. yumurta
Akşam:
1.5 lahmacun
1 brdk ayran
salata azıcık
ara:
1 elma 10 kavrulmuş leblebi

afiyet olsun ebruş, canan hoca arada yiyin diyo zaten, bende bugün mü yesem :) akşam eşimin iş yemeği varmış

morordek ördekim bu perşembe gidince doktorundan güzel bi ultrason fotosu istesene, en güzel hatıra :)
Bu hafta sadece NST'ye girecegim canım, ultrason gecen haftaydı ve haftaya olacak tekrar. Gecen hafta da yüzünü pek göstermedi kerata Ama önceki gittiklerimizde gösterdiği zamanlarda almıstık, hatta tüm ultason fotolarını mantar panoya astım sırayla, çok şirin oldu Doğunca kendisinin fotosunu da asarım diye düsünüyorum, minik bir fasulyeden insana dönüsümün fotoları gibi olur

ay tam benim kafadan

evet o son anlarda tam bebiş hali ya ondan dedim, öle varsa sorun yok o zaman :) bu arada tez hocan azad etmiş galiba seni, gözün aydın, gider ayakta son an iş kilitlemiş ne var ne yok yaz düzenlerim diye ya neyse :)

afiyet olsun dün bize yar olmadı lahmacun sen yemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…