- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #239.901
Dinlenmis olalımm canim..aaaa.... cok üzüldüm şimdi ilhamın gelmemiş. ben çağırayım ama benimde hic canım spor yapmak istemiyor
Eliptik yapanlar cogaliyor takimda..Ben spor yapacağım şimdi canım, hadi sen de gel.
Eliptiğe kaçıyorum.
Sabah kahvaltın olsaymıs super olurdu. Afiyet olsun tatlimm...menü gelsin.
sabah evden çıkarken 1 fincan hibiskus çayı içtim
kahvalti ve ilk ara yok
oglen
tavuk sote
yeşil salata yaninda 2yk barbunya
4yk yogurt pul biber ve naneli
ara
1 bardak ayran
aksam
8yk yağsız kabak yemegi
yoğurtlu semizotu salatası
ara
1/4 kucuk boy yeşil elma
1/2 kucuk boy ayva
1/2 kucuk anamur muzu
1.5lt su
2 sade kahve
1 hibiskus çayı.
Kötü olanda bu cocuklar cok etkileniyor.Yoruldum sanırım artık. Kaldıramıyorum. Çok sinirli ve gerginim. Çocuklarıma yansıtıyorum, daha da üzülüyorum.
Olur valla, hatta bir müddet dönmesin bizimki, takılsın bir ıssız adada...
Gecmis olsun Kaptan'ımkızlar slm şu sn ankaraya geri dönüyorum oğluma kres dr 2-3 gün okula gelmesin dinlensin demiş de nasıl olacaksa bugün cnm cıktı normalde yarın dönecektim ama oğlan hasta ateşleniyor diye ulukışladan konyaya dönünce yapılan toplantı sonucu son trene yetiştim yarın biraz toparlanır inş kuzum çarşamba sabahı 8 uçağı ile gidiyorum izmir aydın a
kızlar biraz detaylı anlattım ama çok yoruldum beni bu hafta izinli geçermisinizmorordek cnm kaptan yardımcım bir süre buralara uğrayamayabilirim acil bir durum olursa cebim var bazı arkadaşlarda onlar bana ulaşabilir kızlar bende fırsat bulursam bakmaya çalışırım ama zor biraz
Bende ona hayret ediyorum. Kuran-ı kerimde bir sürü meyva adı var şifa olarak, yenmesi için verildiği söylenen sen kimsin karatay bize meyvayı yasaklıyorsun
Çok ilginç, herkesin canı neden lahmacun istiyor ki.
Bugün eşim de ben de aynı şeyi söyleyip şaşırmıştık.
Grupta da canlar istemiş.
Ufaklığa çok geçmiş olsun. Kolay gelsin kaptanım.kızlar slm şu sn ankaraya geri dönüyorum oğluma kres dr 2-3 gün okula gelmesin dinlensin demiş de nasıl olacaksa bugün cnm cıktı normalde yarın dönecektim ama oğlan hasta ateşleniyor diye ulukışladan konyaya dönünce yapılan toplantı sonucu son trene yetiştim yarın biraz toparlanır inş kuzum çarşamba sabahı 8 uçağı ile gidiyorum izmir aydın a
kızlar biraz detaylı anlattım ama çok yoruldum beni bu hafta izinli geçermisinizmorordek cnm kaptan yardımcım bir süre buralara uğrayamayabilirim acil bir durum olursa cebim var bazı arkadaşlarda onlar bana ulaşabilir kızlar bende fırsat bulursam bakmaya çalışırım ama zor biraz
Dün siz bahsettiniz ben yedim lahmacunuGünaaydınnnlarrrr :)
canım şimdiki yedikleriniz meyve değil diyo, artık dna'sı değişti onların vitamin falan kalmadı diyo.
topluca lahmacun günü mü yapsakhoşgeldin bu arada.
Dün siz bahsettiniz ben yedim lahmacunu
Uyanınca 2 brdk limonlu ılık su
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
5 hurma
4 çatal kıymalı yumurta
Öğle:
1çift sarılı haş. yumurta
Akşam:
1.5 lahmacun
1 brdk ayran
salata azıcık
ara:
1 elma 10 kavrulmuş leblebi
Bu hafta sadece NST'ye girecegim canım, ultrason gecen haftaydı ve haftaya olacak tekrar. Gecen hafta da yüzünü pek göstermedi keratamorordek ördekim bu perşembe gidince doktorundan güzel bi ultrason fotosu istesene, en güzel hatıra :)
ay tam benim kafadanKızlar, dert etmeyin kendinize fazla herşey olacağına varır. Amaaannn bende nelerden nelerden geçtim ve hala saçma sapan şeylerle karşılaşabiliyorum. Gülüp geçiyorum artık. Boşverinnnn, koyverin gitsin.
KİMSE AMA HİÇ KİMSE SİZDEN DAHA KIYMETLİ DEĞİL. (Çocuklar dahil değil tabi)
Kendinizi sevin, kendinize değer verin ve karşınızdakine de bunu gösterin şekerler. En güzel dileklerimi yolluyorum size, Allah gönlünüze göre versin Canlar.
herkes hasta tam hastalık havası geçmiş olsun oğluşuna hemen atlatır uzun süre hırpalamaz inşALLAHsaolun kızlar şimdi eve geldim ateş yok uyuyor inş gece de çıkmaz 1gün içinde yaklaşık 1000 km yol teptim bende iptal oldum yarına allah kerim hepinize iyi geceler
GÜNAYDINNNNGünaydın kızlar...
Bu hafta sadece NST'ye girecegim canım, ultrason gecen haftaydı ve haftaya olacak tekrar. Gecen hafta da yüzünü pek göstermedi kerataAma önceki gittiklerimizde gösterdiği zamanlarda almıstık, hatta tüm ultason fotolarını mantar panoya astım sırayla, çok şirin oldu Doğunca kendisinin fotosunu da asarım diye düsünüyorum, minik bir fasulyeden insana dönüsümün fotoları gibi olur
günaydın ay banada hareketli bir gün olsun yapıştım yatağa kalkamıyorumGünaydınlar, guzel ve bol eksili bir gün olsun
günaydın ortimGünaydıııınlar
ay günaydın hemen yaz bize meraklandımgünaydın şekerlerim
kahvaltımı ettim heyecanla diyetisyen saatini bekliyorum en çok merak ettiğim yeni listemin nasıl olacağı
günaydın ortim ay şu senin enerjinden banada yolla bugunGünaydın kızlarrr..
hangi gün ben varımGünaaydınnnlarrrr :)
canım şimdiki yedikleriniz meyve değil diyo, artık dna'sı değişti onların vitamin falan kalmadı diyo.
topluca lahmacun günü mü yapsakhoşgeldin bu arada.
günaydınGunaydin herkese mutlu huzurlu bir gun diliyorum
afiyet olsunDün siz bahsettiniz ben yedim lahmacunu
Uyanınca 2 brdk limonlu ılık su
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
5 hurma
4 çatal kıymalı yumurta
Öğle:
1çift sarılı haş. yumurta
Akşam:
1.5 lahmacun
1 brdk ayran
salata azıcık
ara:
1 elma 10 kavrulmuş leblebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?