L
leys
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.441
candy canım bişey diyecem ama motivasyonunu bozmak istemem sadece sormak istiyorum:kedi:yoğun bir diyet ki
evet bu hafta kaçamaksız :1closedeyes:
107,5 ile 3 gün yaptım 104,4 e düştüm sonra 106,7 ile 3 gün yaptım yine 104,3 e düştüm.. şimdi 105,1 ile bu hafta firesiz inşallah..
ben hep meyve gününde bozuyordum.. bu hafta meyve gününü cumartesiye attım.. evde rahat olurum.. çok acıkırsam uyurum.. ama iş yerinde hemen markete koşuyorum meyve gününde ne varsa alıp yiyorum.. geçen meyve gününde 3 tane dondurma yemiştim :1shok:
ay çok şükür yemin ettim :1closedeyes: bu hafta kaçamak yok.. meyve gününe de karpuzu eklicem bu hafta kesin..
ben şimdi hedef koydum kendime ilk hedefim 90 kiloya düşmek bunu ne kadar zamanda başarırsam o zaman canım en çok ne istiyorsa kendimi ödüllendiricem ama tek öğün yemekle kalorisi yağı bolda olsa onu yicem ama sonra bolca yürüyüş yapıp o yağların diyetini ödemeyide düşünüyorum hedefimi düşünerek haftasonuda abartmadan yemeliyim inşallah öyle yaparım gerçi şimdi yaz geliyor terasta ne güzel mangal olur ama yok yok düşünmemeliyim mangalı falan :sinifsinif:
amaninnnncandy naapmışsın senaryoyu kız? azcık yavaş gidelerdi bari hemen eve götürmüş aslıyı olmadı olmadılmaz: kızdım şimdi hem aslıya hem de umuta evde içkinin ne işi var neden ikram ediyorsun liseli kıza?hadi sen aslı neden içiyorsun bi de aslı neden ağlıyor? derdi ne?
yani hani dizi izler gibi takip ediyoruz ya senaryonu bende aynı dizi izlerken yaptığım yorumları yaptım yoksa kalemine bi sözüm yok başarılısın bence devam etmelisin
candy canım bişey diyecem ama motivasyonunu bozmak istemem sadece sormak istiyorum:kedi:yoğun bir diyet ki
oldukça zorladığını tahmin ediyorum.Ve iki kilo gidiyormuş.Ben 5 falan gidiyor zannetmiştim:kedi:
öpüştüklerini de mi hatırlamayacak şimdi bu kız
aslının derdi neymiş derken hikaye daha da genişlerdi diye düşünmüştüm ama sen aslı ve umuta ağırlık vermek istiyorsun anladığım kadarıyla
yaaa hemen açılmasın umut aslıya biraz kendi içinde çelişsin etrafımda bu kadar kız varken ben bu sümüklüyü napcam desin başka olaylar geçsin aradan yavaş yavaş aşkı başlasın ilk başta elde etme isteği gibi mesela ama paylaşımları arttıkça onu sevdiğini anlasın sonra da aslıyı ikna etsin
amaaan ne kadar karıştım senaristin işine ama daha çok okumak istediğimdn herhalde daha uzun sürsün diye istediğimden ben kısa roman okuyamam mesela hikayeden de pek hoşlanmam havada kalmış gibi hissederim
5 kilo veren var leyscim.. ben 5 gün tam olarak yapamadım hiç.. o sebeple hiç veremedim 5 kilo.. kişinin yapısına da bağlı tabi.. ama kilo fazlallığına bağlı değil çünkü daha geçen hafta arkadaşım 74ten 69 a düştü.. akannehir
dün eşim kanıma girdi uzun uzun anlattı da çok düşük kalori alınırsa metabolizma yavaşlıyormuş.Bu diyette de 600-800 kalori alınıyormuş.yağlardan vermen zor olur protein almasın dedi.Spor da yaptığım için günlük almam gereken proteini ayarladı.Ben de sonradan gelip kafanızı karıştırıyor gibi olmak istemiyorum.lütfen yanlış anlamayın .Dediğin gibi her metabolizma farklı.Sizde işe yarıyordur muhakkak.Amacım doğru bildiğimi paylaşmakolumunekankayizsmile
merhabalarrrrrr.bugün ilk önce okumayacagim aksama okurum gecmisi..
ben okurken siz kayboluyorsunuz.. nasilsiniz gününüz nasil gecti?
benim et günümdü fazla zorlanmadim ama eti cokta sevmedigim icin yerken zorlandim etin tok tuttuguda bir gercek
mangalda problem yok yağsız etten yiyebilirsin yanında da bolca salata süper olur
benim de ilk hedefim 89 du o zaman koca bir aile boyu cips yicem dedim 89 olunca dur daha erken 79 oluyum dedim 79 olunca bu kadar sabrettim bi 69 u görüyüm dedim 69 a yaklaşınca da 59 a bırakabilirim ben de böyle yaptım ödüllendirme işini aylardır ağzıma koymadım cips halbuki her akşam aile boylarından tek başıma yerdim ben
aslı ve canın hikayesi var yazılı da fakat el yazısı PC de yok yani..
Aslında hikaye başladı ama hiç başlamadı bi yandan.. Umut başladığını biliyo fakat Aslının olan bitenden haberi yok.. Ve Aslı inatçı da biraz..
Ben başta bunları birlikte yazmamıştım.. Aslı asla karşılık vermiyordu Umut'a.. Çünkü Umut aşık değildi bence.. bu bir "romantik komedi sendromu"ydu.. ve fakat ikna etti beni Umut aşkına :)
Ben bi son bile yazmıştım.. Umut memleketine gidiyor okula ara veriyordu.. ve çıkıyordu hikayemden.. Ama Umut gibi biri de aşık olsun istedim..
Fakat Umut'un karakteri ilerde onları bi çıkmaza sürükleyecek ve hikaye yine başından daha çok inat ddaha çok hırsla başlayacak..
Bir de ben sadece umut ile aslı arasındakileri yazıyorum ardarda ama bunlar ard arda olmuyor ki.. arada çok hikaye var.. mesela önder var ilerde başrol olacak.. :) zeynep ve oğuz var.. aslının okul hayatı var.. ev hayatı var.. hayatında iki rolde iki erkek var önder ve umut.. ikisi de aynı rolde olmak istiyor.. onların çatışmaları var kafamda.. gizli tabi..
mesela bi sonraki yazacağım partta aslı umuta biz onunla barıştık diyor canı kastederek.. fakat canla barışması esnasında neler olmuyo ki.. yani umuta gelene kadar hikaye çok..
canım senaryoda bir sürü arada kalmış konu var onlarında ne olduğunu öğrensek yokmu onların bir dialog şeklinde yazılmış hali yani hemen bitmesin bu hikaye çok heyecanlı çünkü merak ediyorum opuyorumnanaktan
bugünüm patlıcanımın hayali ile geçti.. minibüsteki kadın yanımda simit yiyene kadar çok harikaydı gıcık oldum ona kötükedihüso hiç düşünmüyorlar diyet yapan mı vardır nedir diye.. mafoldumben neyse kaybetmedim kendimi ama ne de olsa yeminliyim :1closedeyes: taze fasulye yedim öğlen akşam da patlıcan yicem delikafadulden şimdi de kahve içiyorum ablam
bugün benim senaryo ortalığı inletti kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar umarım diyetler süper gidiyordur,ben bu günlerde fazla giremeyeceğim kızım hasta su çiçeği çıkarttı ama gruba alındıysam beni dizkalifiye etmeyin diyete devam ediyorum sonsuz irade diliyorum sizlere ve kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?