L
leys
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.421
candy bu diyeti kaç haftadır yapıyorsunCADIARZU
candy bu diyeti kaç haftadır yapıyorsunCADIARZU
çok haftadır yapıyor ama ilk kez bu hafta tam yapıyor düzenli ve kaçamaksız kaydirigubbakcemile3
susuyorsan kesin yağlardan gidiyordur :sm_cool:
canım sanırım bu et günü beni hep susatan 1,5 lt bitti bir yarım lt daha içmelimiyim sence akşamda su içicem çünkü büyük ihtimalle birde yeşil çay ve form çayıda içiyorum gün boyu bitki çayı ve suyu abartmıyorumdur inşallah gerçi yağlardan gitsin gitsin bolca gitsin nede olsa oldukça fazla var zamanla hepsinin gitmesi lazım yani opuyorumnanaktan
canım sanırım bu et günü beni hep susatan 1,5 lt bitti bir yarım lt daha içmelimiyim sence akşamda su içicem çünkü büyük ihtimalle birde yeşil çay ve form çayıda içiyorum gün boyu bitki çayı ve suyu abartmıyorumdur inşallah gerçi yağlardan gitsin gitsin bolca gitsin nede olsa oldukça fazla var zamanla hepsinin gitmesi lazım yani opuyorumnanaktan
candy 3 dondurmamı yuhhh yani kusura bakma ama abartıınında abartısı olabiliyormuş... sen iyiki yemin ettin yoksa yine tutamazdın kendini bak en azından diyete alışma sürecine girdin böyle bozmayınca...
hoşbulduk canım.ben 28 yaşında 2 çocuk annesiyim. boyum 1.63 kilom 103evlendikten sonra yavaş yavaş doğumlardan sonra hızla kilo aldım ve daha veremiyorum. bugün diyete başladım. ama birtürlü içimden spor yapmak gelmiyor. koşu bandım var. ama çalıştıramıyorum tembelliğimden.
hah.Hatırladım diyetimle ilgili konuşacaktım.Arkadaşlar eşim patetesli diyetime onay vermiyor.Geçen yıl yapıp 20 kilo verdiğim diyete devam etmemi yapıma o diyetin daha uygun olduğunu ve böylece metebolizma hızımın düşmeyeceğini söylüyor.Dün patates yedim ama bugün lor peynirine devam.mirmirmirmir
kesinlikle iyi oldu.. hayatımda aldığım en doğru ve yerinde karardı belki de..
bi de havam var ya.. hiç kaçamaksız diyet yapmak her yiğidin harcı değil :1closedeyes:
lokantalar habire broşür dağıtıyorlar canımı sıkıyorlar şimdi de mantıcı ve pizzacı broşürü geldi alsanaalsanasmile
canım susuz bırakma kendini 3 litreden fazla da içme.. yeşil çayı falan da say.. böbreklere de ziyan olmasın
bu arada.. şey :kedi: okudun mu senaryo muöğlen yenisini yazdım.. sen yoktun.. gördün mü :kedi:
canım benim sabah okudum ama tekrar yazdınmı diye hemen kontrol ediyorum sayfanı pembe dizi mübarek en son merdivende kalmışlardı bakim ne konuştular yazdıysan eğer opuyorumnanaktan
olsun onlarınkide ekmek parası sıkma sen canını onlara unutma stres ve can sıkıntısıda şişkinlik yapıyor insanda çoğu kez, buda kilolu görünmeni sağlar opuyorumnanaktan
bence de iyi oldu yemin etmen baksana hep bozmuşsun diyeti o kadar çaba harcamışsın ama sonuç 2 kilo halbuki bu diyet haftada 5 kilo diyor
benim de ağzım açık kaldı 3 dondurmaaa kafamçokkarıştı
bi de sana bişey soracam incilideniz ablan bu diyeti nerden bulmuş da yapmış kendi mi uydurmuş o da her hafta 5 kilo vermiş mi
canım benim sabah okudum ama tekrar yazdınmı diye hemen kontrol ediyorum sayfanı pembe dizi mübarek en son merdivende kalmışlardı bakim ne konuştular yazdıysan eğer opuyorumnanaktan
ya sorma burası zaten mangal cenneti her daim burnumuza mangal kokuyor kilo ile et mangal satıyorlar onlar yetmiyor bir de broşürler geliyor durun siz bi veriyim kiloları sizden de azar azar yediğim olacak diyorum ben de bakıp bakıp
son sayfada hepsi var.. şimdi taze çıktı bi tanesi :kedi:
tombilim yeni part yayınladım :kedi:
ya sorma burası zaten mangal cenneti her daim burnumuza mangal kokuyor kilo ile et mangal satıyorlar onlar yetmiyor bir de broşürler geliyor durun siz bi veriyim kiloları sizden de azar azar yediğim olacak diyorum ben de bakıp bakıp
offf ankara simidini bilir misin sen?
neyse kalliste gelmeden kapayalım konuyu yoksa p.... leri yasakladığı gibi s....leri de yasaklar konuşmamızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?