- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.081
selamlarrrrrrrrrrr
banucugum ferihancigim o yakisikli benim torunum kaan. 10 gün sonra 9 aylik olacak insallah.
banucugum abla diyebilirmiyim demeistin gecenlerde gördümde unuttum güzelim kusura bakma tabiki diyebilirsin cok sevinirim.
kallisim degilmi ne cabuk büyüdü yaramaz?. gelde koyayim birkac resim
isten ciktim alisveris yaptim bugün benim et günüm en ac oldugum gün yani. allahim neler vardi dükkanda inanin size ne söyliyecegimi düsünüp durdum yoksa beni kimse tutamazdi.mafoldumben
hicbirsey almadim evin ihtiyacini görüp ciktim ama hersey aklimda kaldi.. cok büyük bir güclükle kendime hakim oldum.. birde bugün kendimi sis hissediyorumda sanki bosa ac kaliyormusum gibi bir duyguyla aksama kadar keyifsiz calistim . birde alisveriste herseye istahim kabarinca yani büyük bir tehlike atlattim insallah bu sisligim gecer kisa zamanda yoksa gelecegimi iyi görmüyorum.akannehir
kallistecim bem takıma ilk geldiğimde kilom 86.7 ydi.
ilk hafta deneme süreci diye yazmadım listeye
bu hafta kabul edildiysem şayet belirtirim kilomu.
tşkler..
banucum bu hafta alırız seni listeye canım paylaşımı güzel çünkü düzeli geliyorsun..
reyhan abla yaa püsküüt gelmiş tekrardan yarışmaya bende sabah uyudum erkenden yazmış başvurusunu görmemişim :gitme: kaçırdık püsküütü ohaoldumsmile 2. takımdaki arkadaşlar davet vermişler oradan yarışacaksempatiksalakcinni
ay tuh üzüldüm valla cok iyi olurdu takim icin. bizim icin ..
dur canim ben resim bakiyorum bahceye cikmistimda biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?