Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman ablacım daha ekleme nazar değdirecez oğluşuma insanın canı çekiyor yaaaa bizim bihter görmesin geçen sızlanıyodu ben çocuk istiyorum diye yine :))

ablacım dediğini hallettim diğerleri arkadaşlar görsün sonra gelir silerim olurmu ablacım..

sagolun güzellerim iste ihtiyacim olan sözler bunlardi.. inanin cok ihtiyacim vardi onun icin anlattim size.. kendimi daha iyi hissettim simdi. Şenizolumunekankayizsmilekesinlikle bozmak istemiyorum müthis üzülürüm bozarsam .ama bu hafta gercekten bir sislik var bende bir gram bile veremiyecegimi hissediyorum. buda direncimi kiriyor..
ama bu hafta inmesemde haftaya hazirlik olur deyyip dayanacagim insallah haftaya daha güzel olur.. inmem lazim 80in altina ya

selam millet .ben bu aralar çok yoğunum sık giremiyorum.ama hepinizi çok özledim.
kalistem seni görüyorum canım nasılsın .neler yaptınız kimseden haberim yok.inşallah kimsede bir sorun yoktur.

reyhan abla kaç haftadır aynı diyeti yapıyoruz ben o kadar düzenli yapamadım hep bozdum ama sen aynen devam ediyorsun direnç tabiki oluşacaktır iki üç gün normal yemek ye hemen kırılacaktır diye tahmin ediyorum...

4 tane kocaman köfte yedim müthiş doydum ..
2 çatalda patlıcan salatası aldım dayanamadım yine ...

burasıda müthiş soğuk kaloriferi yaktım şaşkınlık verici ama yaktım cidden donduk

kaliste şu anda bende balkonda oturuyorum.bir yandanda havuzun birini dolduruyoruz .inanılmaz soğuk ve yağmur yağıyor.19 mayısa yetiştirelim dedik havuzu bizim şansa yağmur başladı.

mersacım sizin orasıda soğuksa burası çok normal o zaman şaşırdım bak şimdi inan ki.. bu gün yeğenimle konuştum istabulda soğuk diyor hep rüzgar ve yağmur varmış.. haziran geldi sayılır havaları düzeltemedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…