- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.101
sende hoskal güzelim görüsürüz
maşallah ablacım çok tatlıymış Allah nazarlardan korusunnsağlıkla güle güle büyüsün kocaman olsun inşallah çok sevimli opuyorumnanaktan
ablacım maşallah çok tatlıymış kaan Allah nazarlardan saklasın güle güle büyüsün inşallah çok sevimli et günü genelde tok tutar insanı ama azmı yedin acaba gerçi sevmiyordun sen eti ondan öyle olmuştur ama sabır ablacım bitti sayılır bugün etten dolayı şiş hissediyorsundur kendini merak etme meyve gününde geçer hepsi sana güveniyorum opuyorumnanaktanguclubacismile
bu arada ablacım et günü ben tavuk göğsü kavuruyorum baharatla mükemmel oluyor ve acayip tok tutuyor beni sen de deneyebilirsin belki biraz açlığını bastırır ama maşallah ablama tam gaz yola devam ediyor sakın bozma moralini herşeyden azar azar yiyeceğimiz zamanlar gelecek bak beni tekrar gaza getirdin zaten o kötü şeylerin hiçbirine el uzatmayarak da en iyisini yapıyorsun sen bu hafta serbest günü 1 gün tuttun hem de şu azme bak harikasın ablacım
reyhan abla kaç haftadır aynı diyeti yapıyoruz ben o kadar düzenli yapamadım hep bozdum ama sen aynen devam ediyorsun direnç tabiki oluşacaktır iki üç gün normal yemek ye hemen kırılacaktır diye tahmin ediyorum...
4 tane kocaman köfte yedim müthiş doydum ..
2 çatalda patlıcan salatası aldım dayanamadım yine ...
burasıda müthiş soğuk kaloriferi yaktım şaşkınlık verici ama yaktım cidden donduk
ablacım biz güneşi sana yolladık galiba şimdi burası buz gibi oldu ve yağmur yağıyor inceden inceden.günlerdir ilk defa günes acti ben biraz bahceye cikayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?